- 12 Temmuz 2006
- 55.832
- 214.542
- 52
-
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
Elbette ki öyleabbovv hem de kızlı erkekli oturup sarılıyorsunuz abla öyle mi
abla özgüven dedin ya şimdi çözdüm işte evliliğin temeli bu zaten,bence.eğer özgüvenin varsa zaten kendine de karşındakine de saygı duyarsın,güvenirsin.
bayanlar erkeklere göre daha ince düşüncelidir evet bu doğru ancak sizin eşiniz sizin dediğiniz gibi bir bayan kadar ince düşünceliyse eğer Allah nazardan saklasın.bunu samimiyetimle söylüyorum.tabi bu tarz insanların istisnai olduğunuda biliyorsunuzdur.yani çok mutlu olun :) genelleme yapıyorum evet çünkü genelde ince düşünce bayanlara hastır bu da insan olmada ki bir gerçek. tabi bir de durumlara bakış açımız farklı demekki, size göre çok düşünceli olduğunuzu düşündüğünüz kişi (her kim olursa olsun) bana ve ya bir başkasına göre öyle olmayabilir,bu da çok güzel birşey kimse aynı olmasın ki hayat yaşanılır olsun.sevgiler sephoraaSiz beni yanlış anlıyorsunuz. İdare temek demeyelim o zaman. İnce düşünebilmek diyelim. İnce ve ayrıntı düşünebilen erkekler var. Yalnız yaşamaktan kastım hayatını idame ettiriyor demek değildi, insan ilişkilerinde nasıl davranması gerektiğini biliyor, ayrıntılı düşünebiliyor anlamındaydı. Erkekler böyle yaratılmışsa ya beni eşim gay ya da siz yanlış bir genelleme yapıyorsunuz.
elbette var ben ilişkimizi düşününce hala aşk yaşadığımızı analiz edebiliyorum. Ancak kadın ve erkek farklı cinsiyet oldukları için, farklı duygular ve düşüncede olabiliyor.neredeyse farklı cins olduğumuzu iddia edeceğim ... Ve bu farklılık birbirini tamamlayamayacak farklılıklarsa, aşka silah çeken bi muhabbet.merhaba kizlar,
kisaca soracagim... lutfen konumu tasimayiniz, bu da kendimce benim derdim, guzel seyler duymaya ihtiyacim var...
gerek kendi yasadiklarim, gerek duyduklarim, gerekse burda okuduklarim... yok mudur guzel, mutlu, guven saygi sevgi dolu bi evlilik? bi erkegin esini sarip guvendirmesi, her kosulda yaninda olmasi mumkun mudur? duz tabirle soylersek; sahip cikmasi??
ozellikle boyle bi evlilige sahip olanlar yazsin lutfen...
sevgiyle kalin...
Eşiminde arkadaşları var tabiki ama evliliğimizle birlikte çoğundan yavaş yavaş vazgeçti,kendi isteğiyle çünkü evli bir erkek olarak sürdürebileceğim arkadaşlıklar değildi dedi. Müdahale etmedim,böyle birşey istemedim. Bende doğduğum şehirden farklı bir şehre geldiğim için arkadaşlarımı geride bırakmak zorunda kaldım. Şimdi yeni yeni arkadaşlıklar kurmaya,sosyal hayatımızı düzenlemeye çalışıyoruz. Ben eşimle çok mutlu,uyumluyum arkadaş eksikliğini hissetmiyorum beğenilerimiz,zevklerimiz aynı yönde. Eşim iş arkadaşlarıyla akşam dışarı çıktığı zaman ,sıktım dişimi sabrettim evde yokluğunu çok hissettim,ama tek mesaj atıp rahatsız etmedim. Keyfini çıkarsın diye düşündüm,aynısını kendim içinde isterdim çünkü zamanın keyfini çıkarabilmek,bölünmeden,rahatsız edilmeden,şimdi dışarıdayım ama akşam evde kıyamet kopacak diye huzursuzlanmadan güzel bir gece geçirmek gibi var mı?O zaman biraz daha mantık zorlayalım
Eşimin çocukluk Arkadaşları var, hepimizin var sonuçta, içlerinde kız da var, erkekte, evli bekar Karışık, dışarıda görüşürler, bazen bize gelirler, bazen eşim Çat kapı birilerini davet eder bunların hepsi benim için normal, biz birde çok samimi olduklarımızla kız erkek fark etmez içimize sokacak gibi sarılırız, eşimde dönüp yahu bu Mune ne yapıyor niye sarılıyor demez çünkü benim içimi karşısındakinin de niyetini bilir.
Güvenmek mi sonuna kadar ama kadının veya erkeğin özgüveni olacak önce, rüzgârdan nem kapmayacak
Bu kavga evliliğin tadı tuzu olayı tamamen kavga eden çiftler tarafından uydurulmuş bence. Kesinlikle tarif ettiğin gibi bir şey değil. Sakin kişilikli insanlarda bu dediğin ani patlamalar olmuyor. Eşimle 8 senedir birlikteyiz, birbirimize sesimizi yükseltmiş değiliz. Karşıt düşüncede olduğumuz ya da hoşlanmadığımız durumlar olsa dahi tartışmıyoruz. Hoşnutsuzluğumuzu sakin bir dille anlatıyoruz. Henüz sıkılmadık bu durumdan.Ben evli değilim,Sanırım siz mutsuz evlilik içerisindesiniz.Dışardan bir yorum olarak şöyle söyleyebilirim ben çok sorunsuz ilişkiyede nedense karşıyım arada saçma sapanda olsa bi zıtlık olmalı tadı tuzu olsun.Hep böyle sakin canım cicim ilişki bir zaman sonra iki tarafıda bunaltır ani patlamalar yaşanınca bosanmaya kadar sebep açabilir.Neden bilmiyorum öyle düşünüyorum.Ablamın ilişkisi öyleydi her hafta çiçekler çikolatalar falan sonra ayrıldılar sebebi yok.
10 dk da çok azmış yaaelbette var ben ilişkimizi düşününce hala aşk yaşadığımızı analiz edebiliyorum. Ancak kadın ve erkek farklı cinsiyet oldukları için, farklı duygular ve düşüncede olabiliyor.neredeyse farklı cins olduğumuzu iddia edeceğim ... Ve bu farklılık birbirini tamamlayamayacak farklılıklarsa, aşka silah çeken bi muhabbet.
Erkek kadınını her zaman sahiplenir, Türk erkeği zaten bu durumu kendi onuru için yapıyor. Mesele çok iyi arkadaş olmak. Çünkü cinsellik bir çikolatadan farksız, yersin ve doyum noktasına ulaşırsın. Evliliğin 24 saatinin 10 dakikası. Mesele iyi arkadaşlık.. kalan 23 saat 50 dakikada seni ne kadar iyi anlayabildiği ve kendini sana ne kadar iyi anlatabildiği.. Zaten anlaşan insanlar birbirine sadık olurlar.
Özetle: Karı Koca olmak birlikte uyumak ve seks yapmak asla değildir. Seks sadece kavgayı erteler.
Mutlu ilişkide vardır, ama iki tarafında zeki ve çözümsel odaklı olması lazım. Bribrlerini önemsemesi hep temiz ve bakımlı olmasıda çabası...
abbovv hem de kızlı erkekli oturup sarılıyorsunuz abla öyle mi
abla özgüven dedin ya şimdi çözdüm işte evliliğin temeli bu zaten,bence.eğer özgüvenin varsa zaten kendine de karşındakine de saygı duyarsın,güvenirsin.
aynı frekanstayız ....Burası dert köşesi olduğu için mutlu evliliklerimizi yazmak biraz tuhaf oluyor.
Mutlu bir evliliğim var. Sevgi saygı ve güven temeline oturtulmuş. Ama sahiplenme olayı yok bizde. Herkes kendine sahip çıksın modundayız. Ben bir başka insanın beni korumasını, benim yerime beni savunmasını kabul edebilecek bir kadın değilim. Sadece destek olması yeterli. Belki de bu yüzden rayında gidiyor her şey.
istersen 1 saat yaparsın ama bu geriye 23 saat kaldığı gerçeğini değiştirmiyor10 dk da çok azmış yaa
İdolümsün munekadesa Kızlı erkekli sarılırız, görüşürüz, benim Yanımda eşimin, eşimin yanında benim olmama gerek yok bunları yaparken.
Adamın çocukluk arkadaşını neden kıskanayım ki
Bak bir bomba daha ben burda oturmuş KK keyfi yaparken adam evi köşe bucak süpürüyor, onun süpürme işi bitince bende yerleri sileceğim, hayat müşterektir çünkü.
Yeter benim evliliğimden Örneklerbunca Yıldır KK üyesiyim bu kadar detayı bir arada yazmamıştım, ben gidip eşime yardım edeyim
ZATEN hergün de yapılmıyo canım. o işin şakası.istersen 1 saat yaparsın ama bu geriye 23 saat kaldığı gerçeğini değiştirmiyor
kadesa Kızlı erkekli sarılırız, görüşürüz, benim Yanımda eşimin, eşimin yanında benim olmama gerek yok bunları yaparken.
Adamın çocukluk arkadaşını neden kıskanayım ki
Bak bir bomba daha ben burda oturmuş KK keyfi yaparken adam evi köşe bucak süpürüyor, onun süpürme işi bitince bende yerleri sileceğim, hayat müşterektir çünkü.
Yeter benim evliliğimden Örneklerbunca Yıldır KK üyesiyim bu kadar detayı bir arada yazmamıştım, ben gidip eşime yardım edeyim
Bu kavga evliliğin tadı tuzu olayı tamamen kavga eden çiftler tarafından uydurulmuş bence. Kesinlikle tarif ettiğin gibi bir şey değil. Sakin kişilikli insanlarda bu dediğin ani patlamalar olmuyor. Eşimle 8 senedir birlikteyiz, birbirimize sesimizi yükseltmiş değiliz. Karşıt düşüncede olduğumuz ya da hoşlanmadığımız durumlar olsa dahi tartışmıyoruz. Holnutsuzluğumuzu sakin bir dille anlatıyoruz. Henüz sıkılmadık bu durumdan.
Ablanın ilişkisindeki sorun tartışmamak değil iletişim kuramamak olabilir.
Önemli ve yapı taşı tabiiki.. Ama tartışma ve anlaşmamazlığı sadece erteler.ZATEN hergün de yapılmıyo canım. o işin şakası.
ama cinselliği de 10 dk diye azımsamamak lazım.
evliliğin yapı taşlarından "biri de" odur bence.
10 yillik evliyim, dunyaya 10 kere gelsem yine onunla evlenirim. Dunyada mukemmel insan yoktur ama birbirini mukemmel sekilde tamamlayan insanlar vardır. Biz onu bulan sansli azinliktaniz.
Belki burda esimin özelliklerini saysam o ne bicim adam diyen birsuru kadin cikar, ama iste tam benim diger yarim. Yani kisacasi coook iyi bir adami aramayin, sizi coook iyi tamamlayacak adami arayin, mutluluk orda çünkü.