Yok mu Mutlu Evlilik?

bayanlar erkeklere göre daha ince düşüncelidir evet bu doğru ancak sizin eşiniz sizin dediğiniz gibi bir bayan kadar ince düşünceliyse eğer Allah nazardan saklasın.bunu samimiyetimle söylüyorum.tabi bu tarz insanların istisnai olduğunuda biliyorsunuzdur.yani çok mutlu olun :) genelleme yapıyorum evet çünkü genelde ince düşünce bayanlara hastır bu da insan olmada ki bir gerçek. tabi bir de durumlara bakış açımız farklı demekki, size göre çok düşünceli olduğunuzu düşündüğünüz kişi (her kim olursa olsun) bana ve ya bir başkasına göre öyle olmayabilir,bu da çok güzel birşey kimse aynı olmasın ki hayat yaşanılır olsun.sevgiler sephoraa

elbette var ben ilişkimizi düşününce hala aşk yaşadığımızı analiz edebiliyorum. Ancak kadın ve erkek farklı cinsiyet oldukları için, farklı duygular ve düşüncede olabiliyor.neredeyse farklı cins olduğumuzu iddia edeceğim ... Ve bu farklılık birbirini tamamlayamayacak farklılıklarsa, aşka silah çeken bi muhabbet.
Erkek kadınını her zaman sahiplenir, Türk erkeği zaten bu durumu kendi onuru için yapıyor. Mesele çok iyi arkadaş olmak. Çünkü cinsellik bir çikolatadan farksız, yersin ve doyum noktasına ulaşırsın. Evliliğin 24 saatinin 10 dakikası. Mesele iyi arkadaşlık.. kalan 23 saat 50 dakikada seni ne kadar iyi anlayabildiği ve kendini sana ne kadar iyi anlatabildiği.. Zaten anlaşan insanlar birbirine sadık olurlar.
Özetle: Karı Koca olmak birlikte uyumak ve seks yapmak asla değildir. Seks sadece kavgayı erteler.
Mutlu ilişkide vardır, ama iki tarafında zeki ve çözümsel odaklı olması lazım. Bribrlerini önemsemesi hep temiz ve bakımlı olmasıda çabası...

kadesa Kızlı erkekli sarılırız, görüşürüz, benim Yanımda eşimin, eşimin yanında benim olmama gerek yok bunları yaparken.
Adamın çocukluk arkadaşını neden kıskanayım ki

Bak bir bomba daha ben burda oturmuş KK keyfi yaparken adam evi köşe bucak süpürüyor, onun süpürme işi bitince bende yerleri sileceğim, hayat müşterektir çünkü.

Yeter benim evliliğimden Örnekler bunca Yıldır KK üyesiyim bu kadar detayı bir arada yazmamıştım, ben gidip eşime yardım edeyim

Eşiminde arkadaşları var tabiki ama evliliğimizle birlikte çoğundan yavaş yavaş vazgeçti,kendi isteğiyle çünkü evli bir erkek olarak sürdürebileceğim arkadaşlıklar değildi dedi. Müdahale etmedim,böyle birşey istemedim. Bende doğduğum şehirden farklı bir şehre geldiğim için arkadaşlarımı geride bırakmak zorunda kaldım. Şimdi yeni yeni arkadaşlıklar kurmaya,sosyal hayatımızı düzenlemeye çalışıyoruz. Ben eşimle çok mutlu,uyumluyum arkadaş eksikliğini hissetmiyorum beğenilerimiz,zevklerimiz aynı yönde. Eşim iş arkadaşlarıyla akşam dışarı çıktığı zaman ,sıktım dişimi sabrettim evde yokluğunu çok hissettim,ama tek mesaj atıp rahatsız etmedim. Keyfini çıkarsın diye düşündüm,aynısını kendim içinde isterdim çünkü zamanın keyfini çıkarabilmek,bölünmeden,rahatsız edilmeden,şimdi dışarıdayım ama akşam evde kıyamet kopacak diye huzursuzlanmadan güzel bir gece geçirmek gibi var mı?
çok haklısınız özgüven ve karşı taraftan sağlanan güven çok önemli. Öteki türlü nerede,kiminle,ne yaptı,acaba bayan yada erkek var mı ortamda,diye düşünmek kişiyi de yorar evliliği de.

Bu kavga evliliğin tadı tuzu olayı tamamen kavga eden çiftler tarafından uydurulmuş bence. Kesinlikle tarif ettiğin gibi bir şey değil. Sakin kişilikli insanlarda bu dediğin ani patlamalar olmuyor. Eşimle 8 senedir birlikteyiz, birbirimize sesimizi yükseltmiş değiliz. Karşıt düşüncede olduğumuz ya da hoşlanmadığımız durumlar olsa dahi tartışmıyoruz. Hoşnutsuzluğumuzu sakin bir dille anlatıyoruz. Henüz sıkılmadık bu durumdan.

Ablanın ilişkisindeki sorun tartışmamak değil iletişim kuramamak olabilir.

Son düzenleme:
10 dk da çok azmış yaa

çok şükür bizim aramız iyi. ara sıra tartışmalarımız olsa da oturup konuşup çözebiliyoruz. küslüğümüz bile kısacık sürer... hiç çatışma olmayan evler bence bir taraf ya alttan alıyordur yada içine atıp konuyu kapatıyordur... ben ev hayatında mutluyum...

özgüvenle de ilgisini olduğunu sanmıyorum.

tencere kapak misali... her şeyi ile uyum içinde yaşayanlar mutlu.. dini, siyasi, kültürel, örf adet... gibi düşünceleri birbirleriyle örtüşenler mutlu... mesela kızlı erkekli kendine uygun olduğunu karşılıklı düşünürsen sorun yok. ama sadece eşlerden biri karşı çıkarsa sorun... iki kişinin de düşünceleri örtüşmeli.

iki tarafta birbirlerini deli gibi kıskanıyor ve her şeyini kısıtlıyorsa o onların doğruları...

bu ilişkilerde "şu" kesin doğru diye bir şey yok her çift kendi doğrularını kendisi belirler...

aynı frekanstayız ....

İdolümsün mune

Demek ikiniz de emeklisiniz.. evde olduğunuza göre..
Oohh ohh emekliliğin keyfini çıkarıyorsunuz ne iyi

benim için eşimin ailesinin ne m. oldugunu eşime hatırlatmak ki kendi kaşınır en güzel boşalma sebebi.yumuşak yumuşak kırmadan dökmeden çatlamadan patlamadan sabredip en iyi zamanı bulup hatırlatmak ohhh sefam olsun

10 yillik evliyim, dunyaya 10 kere gelsem yine onunla evlenirim. Dunyada mukemmel insan yoktur ama birbirini mukemmel sekilde tamamlayan insanlar vardır. Biz onu bulan sansli azinliktaniz.

Belki burda esimin özelliklerini saysam o ne bicim adam diyen birsuru kadin cikar, ama iste tam benim diger yarim. Yani kisacasi coook iyi bir adami aramayin, sizi coook iyi tamamlayacak adami arayin, mutluluk orda çünkü.

ZATEN hergün de yapılmıyo canım. o işin şakası.
ama cinselliği de 10 dk diye azımsamamak lazım.
evliliğin yapı taşlarından "biri de" odur bence.
Önemli ve yapı taşı tabiiki.. Ama tartışma ve anlaşmamazlığı sadece erteler.
Önce beyinler ve ruh sevişecek. Sonra bedenler ...

aslında önemli olan karşılıklı isteklere cevap verebilmek..
mesela kimi kıskanılmayı, sahip çıkılmayı çok sever kimi hür ruhludur. herkes istediği gibi takılsın tabi sınırları aşmadan..

gelgelelim mutlu evlilik de çok fazla var ama dert köşesi olunca inanlar bunu dile getirmiyor.

mesela ben mutluyum eşimden çok memnunun. benim isteklerime cevap verebiliyor. ikimizde çalışıyoruz. eve gelince yemek temizlik diye tutturmaz. ne yiyelim ne yapalım deriz. yani birlikte yaparız. temizliği hadi temizlik yapalım deriz.
bir bebeğimiz var. bazen birbirimizi dinlendiririz. benden çok daha güzel bakar oğlumuza. ilgilenir yemeğini yedirir, altını açar, oynatır, ben işteysem gezdirir. geldiğimde yemek hazır olur bazen.. tabi ben de yaparım bunları. bana sormadan misafir çağırmaz, markete giderken bile haber verir. izin almak değil ama attığımız adımlardan haberdarız. bazı inşalar bunu sevmez. çocuk muyum?? diye düşünür biz de bunu seviyoruz. bir çocuğumuz var yıllanmaya başladık ama hala mesajlaşırız ara ara. birşeyleri tüketmemek adına adımlar atarız..

hiç hakaret etmedik birbirimize çok şükür. salak gibi ağza sakız olan sözcüğü bile kullanmışlığımız yoktur. tartışırız elbet ama küs yatmayız. birbirimizi idare ederiz.

benim eşim çok merhametlidir bazen dozu fazla oluyor o yüzden tartışmışlığımız var ben de bunu kabullendim. yani birbirimizi olduğumuz gibi kabullendik..

ben ve eşim çok farklıyız.eşim başkasıyla evlense sanırım o kişi 3 ay dayanırdı ama ben seviyorum onun her halini.her ilişkinin dinamiği farklı oluyor.böyle olmalıymış demek ki diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…