- 29 Ağustos 2014
- 2.292
- 1.509
- 38
-
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
Mesafeyi koruduğunuz takdirde neden olmasın çok açık sözlülük fazla şeffaflık olmamalı gizemini korudukça büyü bozulmaz .özellikle Senin ailen benim ailem mezusu kesinlikle açılmamalımerhaba kizlar,
kisaca soracagim... lutfen konumu tasimayiniz, bu da kendimce benim derdim, guzel seyler duymaya ihtiyacim var...
gerek kendi yasadiklarim, gerek duyduklarim, gerekse burda okuduklarim... yok mudur guzel, mutlu, guven saygi sevgi dolu bi evlilik? bi erkegin esini sarip guvendirmesi, her kosulda yaninda olmasi mumkun mudur? duz tabirle soylersek; sahip cikmasi??
ozellikle boyle bi evlilige sahip olanlar yazsin lutfen...
sevgiyle kalin...
bugün ki aklım olsa kocamla evlenmezdim dost hayatı yaşardım .
Kesinlikle ve kesinlikle daha çok sever daha çok sevilirdim.
benımde düşüncem aynı şu anki aklımla kocamla evlenmezdım dost hayatı yaşardımmMaalesef ki dogru bir düsünce
benımde düşüncem aynı şu anki aklımla kocamla evlenmezdım dost hayatı yaşardımm
Benim evliligim güzel çok şükür kocamin ailesine rahmen :) 5 kuruş etmez ailesi var bizi bosatmsk icin cok ugrastilar ama nafile ailedinin ne oldugunu biliyor ve gordude şimdilik tek sorunumuz maddiyat baskada çok şükur bir sorunumuz yokmerhaba kizlar,
kisaca soracagim... lutfen konumu tasimayiniz, bu da kendimce benim derdim, guzel seyler duymaya ihtiyacim var...
gerek kendi yasadiklarim, gerek duyduklarim, gerekse burda okuduklarim... yok mudur guzel, mutlu, guven saygi sevgi dolu bi evlilik? bi erkegin esini sarip guvendirmesi, her kosulda yaninda olmasi mumkun mudur? duz tabirle soylersek; sahip cikmasi??
sevgiyle kalin...
8 yıllık evliyimmerhaba kizlar,
sevgiyle kalin...
ZBurası dert köşesi olduğu için mutlu evliliklerimizi yazmak biraz tuhaf oluyor.
Mutlu bir evliliğim var. Sevgi saygı ve güven temeline oturtulmuş. Ama sahiplenme olayı yok bizde. Herkes kendine sahip çıksın modundayız. Ben bir başka insanın beni korumasını, benim yerime beni savunmasını kabul edebilecek bir kadın değilim. Sadece destek olması yeterli. Belki de bu yüzden rayında gidiyor her şey.
Şükürler olsun dualarımın tam karşılığı bir adamla evliyim.
Allahım ondan sonsuz kere razı olsun inşallah bir defa bile beni üzecek,utandıracak bir hareket yapmamıştır kasti olarak...
Mukemmel evlilik icin iki tarafinda mukemmel olmasi gerekir ve boyle birsey sadece masallarda olur.. Senin mutlu sandiklarinin iclerine girdiginde sok olup kalacagin evliliklerdir.. Ama su var ki sevgi ve saygi varsa kanaat duygusu varsa kesinlikle guzel bir evlilik olabilir.. Hersey kisilerde baslar kisilerde biter..merhaba kizlar,
kisaca soracagim... lutfen konumu tasimayiniz, icida kendimce benim derdim, guzel seyler duymaya ihtiyacim var...
sevgiyle kalin...