- 23 Ocak 2015
- 146
- 79
- 38
-
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
Vardir canim neden olmasinmerhaba kizlar,
kisaca soracagim... lutfen konumu tasimayiniz, bu da kendimce benim derdim, guzel seyler duymaya ihtiyacim var...
gerek kendi yasadiklarim, gerek duyduklarim, gerekse burda okuduklarim... yok mudur guzel, mutlu, guven saygi sevgi dolu bi evlilik? bi erkegin esini sarip guvendirmesi, her kosulda yaninda olmasi mumkun mudur? duz tabirle soylersek; sahip cikmasi??
ozellikle boyle bi evlilige sahip olanlar yazsin lutfen...
sevgiyle kalin...
var tabiki olmaz mıııı???merhaba kizlar,
kisaca soracagim... lutfen konumu tasimayiniz, bu da kendimce benim derdim, guzel seyler duymaya ihtiyacim var...
gerek kendi yasadiklarim, gerek duyduklarim, gerekse burda okuduklarim... yok mudur guzel, mutlu, guven saygi sevgi dolu bi evlilik? bi erkegin esini sarip guvendirmesi, her kosulda yaninda olmasi mumkun mudur? duz tabirle soylersek; sahip cikmasi??
sevgiyle kalin...
canım benim çok güzel bir evliliğim var.sevgi saygı güven çok büyük çok şükür. gel gör ki illa bir yerlerde bir sorun olur insanoğlunun hayatında.4 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyormerhaba kizlar,
sevgiyle kalin...
yok annem yok..bu kk de daha iyi anladım...artık günümüzde ne erkek erkek,ne kadın kadın..gerçekler acıdır ama böyle..merhaba kizlar,
sevgiyle kalin...
yok annem yok..bu kk de daha iyi anladım...artık günümüzde ne erkek erkek,ne kadın kadın..gerçekler acıdır ama böyle..
maşallah diyelim..eşiniz daha önce evlilik yapmış mıBende varım.. Maşallah Allah cümlemizi nazarlardan korusun da
Bence evlendikten sonra da her şeyin yolunda gitmesi ve mutluluğun bitmemesi için, bekarken evlenmeyi düşündüğünüz kişinin özellikle size göre yanlış olan davranışlarını ve hatalarını çok sevdiğiniz için görmemezlikten gelmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü insan sevince cidden gözü kör oluyor, görüyor ama kabullenmek, kendine itiraf etmek istemiyor. Bekarken aynı evde olmadığın için her şey çabuk geçebiliyor ama evlenip de aynı evde olunca her şey daha da zor olabiliyor.
Ayrıca hiç bir şey de tek taraflı değildir. Karşılıklı anlayış da gereklidir, ben çok gerginken eşim karşılık vermez aynı şekilde de ben öyle. Siniri geçer öyle konuşuruz. Ben 25 yaşındayım, eşim 39 yaşında ama mükemmel bir evliliğimiz var, -Allah nazarlardan korusun-
Eşimin her zaman söylediği bir şeyin de evlilikte çok önemli olduğunu düşünüyorum;
" Ev içerisinde karı-koca hayatı yaşar ve bunu hep böyle sürdürürsek monotonlaşır ve zamanla her şeyden sıkılırız. Bu yüzden evin içinde iki arkadaş, iki kanka, iki dost gibi şakalaşıp espri yapalım eğlenelim ama dışarıda iş değişir bu sadece ev için geçerli" derdi. Gerçekten de ev içinde iki arkadaş gibi konuşup, dertleşip, birbirimize takılıp şakalaşınca her şey çok daha güzel oluyor. Herkese öneririm
ayyyy ne çok isterim olduğuna inanmaya. Aşağıdaki iki konu da benim açtıklarım dikkat edin aralarında 1 ay bile yok....
Var mı benim gibi SAZAN olanı !!!!
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...vlilerrrr-burayaa.654431/page-3#post-32078778
drepsi76,27 Eylül 2013
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aldatilanlar-kervaninda-1-biraz-uzun.657030/
drepsi76,7 Ekim 2013
maşallah diyelim..eşiniz daha önce evlilik yapmış mı
evlenınce erkekler yada genelleme yapmıyayım benım eşim artık benım dıyerek ılgıyı azaltıyor dıye duusnuyorum,ewlılık ılk 6 ayından sonra sankı o büyü bozuluyor ,dahasıda varda burada yazamıycam:)fazla özelinize girmiş gibi olmayacaksa nedenlerini de yazar mısınız?
yani evlenince degisen neydi?
En yakın aile mahkemesinin yolunu tutma vakti gelmiş demektir. :)Kocanız konuşmuyorsa,eve geldiğinde elinde telefon iki seksen yatıp sadece bugün ne yaptınla sınırlı kalıyorsa muhabbetiniz,evliliği ayakta tutmak adına en ufacık bi gayret göstermiyorsa bide üstüne sana maddi sıkıntı yaşatıyorsa ve bencillik yapıyorsa,haftada bi götürdüğü yemeği veya dışarda içilen bi kahveyi sana çok görüyorsa,evliliğin günden güne daha çok rutine biniyorsa hiç bir sosyal yaşantın yoksa ve gurbetteysen yalnızsan,sana bugüne kadar ne öZel günlerde ne doğum günlerinde bir çicek dahi yaptırmayan ufak tefek hediyeler alıp eşini mutlu etmek adına hiç bir çaba göstermiyorsa ve sen arkanı dönüp baktığın geçmişini özlüyorsan öncekeri biraz daha iyiyiydik be diyorsan evlilik sana artık sadece kağıt üzerinde olan bir prosedüre dönüşmüştür sizin için ve sen artık o evin sadece hizmetçisi olmuşsundur artık....
bunun için "varoluşçu bir kahraman" olmak gerekiyor.bugün ki aklım olsa kocamla evlenmezdim dost hayatı yaşardım .
Kesinlikle ve kesinlikle daha çok sever daha çok sevilirdim.