Tebrik ederim seni canım... Kahveyi diyetisyenler veriyor günde 1 fincan metabolizmayı hızlandırıyormuş, benim diyetisyen hergün 1 Çay kaşığı kimyon ve yemeklerden sonra elma sirkesi verdi bana
Canım ben Bahçelievler Medicalpark Emel Hanım'a gidiyorum.Benim mesajlarıma göz atarsan günlüğümde Dr a gittikçe listemi yazıyorum, hergün yediklerimi de yazıyorum bazen aynısı olmuyor onun için listelerime bak istersen, Dr hakkında fikrin olmuş olur. 4 ay çok uzun bir süre inşallah vazgeçmezsen kolay gelsin.Merhaba
Bende kilo 4 aydır durdu azalmıyor,sabrım tükenecek az kaldıdiyetisyeninizin bilgilerini verir misiniz?
Canım ben Bahçelievler Medicalpark Emel Hanım'a gidiyorum.Benim mesajlarıma göz atarsan günlüğümde Dr a gittikçe listemi yazıyorum, hergün yediklerimi de yazıyorum bazen aynısı olmuyor onun için listelerime bak istersen, Dr hakkında fikrin olmuş olur. 4 ay çok uzun bir süre inşallah vazgeçmezsen kolay gelsin.
kiz pofuu geldin mi tekrardaan :) cok sevindim, bi gelip sonra kayboluyosun ama üzülüyorummslmm
2 gündür karatayla devam ediyorum
bugünkü menümden başlayabilirim
sabah 1 bardak su
kahvaltı:
yumurta-zeytin-domates-salatalık-biber maydonoz
taze kırılmış ceviz
şekersiz çay
öğlen:
çorba-tavuk budu-bulgur pilavı
akşam:taze fasulye (3 kaşık kadar )-3 tane sarma
yatana kadar su :) ve 1 tane de türk kahvesi içmeyi planlıyorum
hepsi bu kadar :)
geldim bacımkiz pofuu geldin mi tekrardaan :) cok sevindim, bi gelip sonra kayboluyosun ama üzülüyorumm
farkettim farkettim, ben son gaz devamgeldim bacım
çok dengesizim bu ara :)
farkettim farkettim, ben son gaz devamyavas ama emin adimlarla tabikii
aman napim bee
stresten yedikçe yiyosun :)
ama valla 3. günüm gayet iyiyim
sabah hiç olmazsa midem düz kalkıyorum
yok bu sefer gitmiyorumgitmesen olmaz mi, kiz benim artik karnim hep düz
Şimdi kaç kilosun hedefin kacbugün itibari ile tekrar başladım
evet biliyorum bi başla bi bırak olmuyor ama insanın hayatı da gel gitle dolu
maalesef ki ben stres yüzünden yiyip kilo alan kısımdanım
karatay benim en rahat yapıp sonucunu çok güzel aldığım beslenme şekli