tşkler tatlımTebrik ederim seni canım... Kahveyi diyetisyenler veriyor günde 1 fincan metabolizmayı hızlandırıyormuş, benim diyetisyen hergün 1 Çay kaşığı kimyon ve yemeklerden sonra elma sirkesi verdi bana
yok canım ama lahmacun ve ince lavaştan yapılmış çiğköfte dürüm yiyebiliyorsunmaşallah çok güzel gidiyorsun bu karatay diyetinde hiç ekmek yok sanırım
yaa 2 gündür birazcik karataya uygun besleniyorum gibi yani iste kahvaltida findik badem falan yiyorum kilo verdim heGünaydıınnn herkesee:)))
-500 ile dewammmm
Toplamda giden 2.4 kg:)
hahahahyaa 2 gündür birazcik karataya uygun besleniyorum gibi yani iste kahvaltida findik badem falan yiyorum kilo verdim he
tam karatay degil kiz kahvalti öyle gibimhahahahseni de mi karataycı yaptttıımm yoksaammm
ne kadar verdin kızzz
ay yesinler süprizinitam karatay degil kiz kahvalti öyle gibimsöylemem supriz
bugün karatayı mahvettiimmmm amanınnn :)
Ben şuan için bıraktım doktorumun diyetini uyguluyorum canım. Pofudan ses yok bilmiyorum.kızlar karatayı yapmayı bıraktınız mı
yok tatlım bırakmadım bu ara biraz yoğun geçiyorkızlar karatayı yapmayı bıraktınız mı
Ben şuan için bıraktım doktorumun diyetini uyguluyorum canım. Pofudan ses yok bilmiyorum.
pofuu nerdesin kiiz. bakiyorum bakiyorum yoksunyok tatlım bırakmadım bu ara biraz yoğun geçiyor
:) burdayıımmm biraz sıkıntılarım var onlarla mücadele ediyorum kafamı dağıtmak için de sitede dolanıyorum pek menü yazmıyorum
kuzuummm burdayıımmm :)pofuu nerdesin kiiz. bakiyorum bakiyorum yoksunbak ben kilo veriyorum sen kilo alcan hee
kizarim baak hemen menü paylasiyosuunnkuzuummm burdayıımmm :)
ah ah ver tabiiibende vercem de veremiyorum be
yazayım :)kizarim baak hemen menü paylasiyosuunn