ay ay süper yaparsın cnmtakipteyim ben de yeniden başladı m karataya.... yarın ne yicen :)))
ay ay süper yaparsın cnm
haha ne yicen yarın mrk ettim
önce ben sordum ama kopya çekçektim :)
yarın sabah 2 yumurta fix yanına peynir meynir.....
öğlen domtes salatalık ile salata geçiştiririm
akşama dışarda olucam bende bilmiyorum etli bişi olur herhalde ....
cnm yaa ben onu ne yicemmm yarın diye algıladım çok pardon
akşama dışarda işsen eğer et salata yada tavuk salata yapabilirsin kuzum..kasma yani..yanına da soda :) oohh misss
yok kuzum bırakmıycamBaşlığı geçen yıl acmissin ama devam etmemissin sanırım bu sefer devam edeceksen bende sana katılirim bende 21 gün KKK yapmaya baslicam sana arkadaş olabilirim ama yarı yolda kalsin istemiyorum
Başlığı geçen yıl acmissin ama devam etmemissin sanırım bu sefer devam edeceksen bende sana katılirim bende 21 gün KKK yapmaya baslicam sana arkadaş olabilirim ama yarı yolda kalsin istemiyorum
ben dışarda iken öyle yapıyorumayyy evet soda mantıklı şimdi herkez kolaya dayanır :)
kk=karatay kahvaltı diye biliyorum ama 3 k nedir bi fikrim yok :)o ne olaki kkk
yarın sabahı iple çekiyorumumarım tartıda - leri görürüm
ıı ıh yapma :)bende bende bendeee bu sabah biraz yaramazlık yaptım ama bi sütburger yemiş olabilirim ama küçücüktüüü.... ama metabolizmam iyi çaçlıştı belkim olur :))
ıı ıh yapma :)
yaparsan devamı geliyor
kendimden biliyorum :)
o jübile için 30 dakka egzersiz yap :)cezayok o hataydı zaten.... jübile sayıyorum :)
o jübile için 30 dakka egzersiz yap :)ceza
aaa ben miiiofff çok acımasızsın :)) peki...
Ben ramazan öncesi Mayıs ayında jillian yaptım 30 gün 3 levelden oluşuyordu ama ebruyu seviyorum ramazanda doğru dürüst yapamiyordum spor şimdi ona başlamayı düşünüyorumhaha iyimiş bende karataya bağlamaya çalışıyordum
bu ara herkesler pilates yapıyor hayırdır inşallah