Merak etmeyin pes etmezseniz,.Biz neciyiz burada:))coook moralim bozuldu yaakorkuyorum pes etmekten.
İnsallah telafi edicem bundan sonra
Leslie 2 mil yaptim bugun, bakalim tartilmayacagim bu bir hafta arti gordukce moralim bozuluyor iyiceçok kafaya takarak,bugün çok yedim mahvettim diyerek kilo verme süreci çok sancılı olur..bende öğleden sonra dondurma yedim..hiç vicdan azabı çekmiyorum..çünkü karatayın dediği bişey var..5 km yürüyün ne yerseniz yiyin..o yediklerini spor yaparak telafi edebilirsin mesela...
Cok tesekkur ederim ya modumu toparlayiverdiniz hemen :)Merak etmeyin pes etmezseniz,.Biz neciyiz burada:))
Dun misafirlikteydim kahvalti ve aksami cok hafif atlatarak gunduz maalesef kacirdim
Bir dilim boregin ustunu cikararak yedim geri kalan seyler hep karataya uygundu ama dun leptin yapamadim malesef
Bugun de kahvaltiyi dogru duzgun yapamayinca cok fena cozuttum bi dunya abur cubur yedim kendimi kesesim var suan cok moralim bozuk
Bi an once toparlamam lazim cok mutsuzum
Sabah karatay kahvaltisi yaptim sonra denize gittim. Giderken yanimda köfte ve salatami goturdum hamburgerler pizzalar onumden akti gecti kafami cevirmedim
4 bucuk saat sonra yemegimi yedim biraz da midye tava tirtiklamis olabilirim
Saat 5te yeme işini bitirdim.
16.gün
Sabah:kk.yeşil çay, kuruyemiş
Öğle:çorba, fasulye, bulgur pilavı
Akşam:çorba, salata.köfte
Su:2.5 lt
Ekstra:tarçınlı süt
Günaydın kızlar,
Dünün özeti;
Sabah : KK
Öğle : Kahvaltı tarzı,
Akşam 2 kaşık bulgur pilavı, 2 parça tavuk
2,5 lt su
Kahve.
Spor yapamıyorum kaç gündür.
Akşam yine kına gecesi var.
Teşekkürler canım:)ha şöylee miss gibi güzel bi gün geçirmişsin :) kafana takmayacaksın ertesi günden geçmiş günü kurtaracaksın :)
afiyet olsun tatlım
maşallah ne çok bekar varmış habire evleniyolarbana da bi el sür yahu
Afiyet olsun maden suyuna ben de limon ve nane koyuyorumSlm kızlar anca vakit bulabildim,menümü yazıp kaçıyorum...
Sabah 1 bardak su
Kahvaltı :kk
Öğlen:menemen+naneli limonlu soda ( kendi buluşum)
Akşam:şekersiz çay-peynir-kıyma kavurması:)
Su:2,5-3 lt
Spor:1.5 saat yürüyüş
Ekstram yok :)
bende dün şans eseri denedim..çok güzel ve değişik bi tadı oluyor :) birazdan yine yapcamAfiyet olsun maden suyuna ben de limon ve nane koyuyorum
Süpersin insanı ferahlatıyor doğal limonata gibibende dün şans eseri denedim..çok güzel ve değişik bi tadı oluyor :) birazdan yine yapcam
yarım salatalıkSelam canlaar
Bir salcali yumurta yarim salatalik ceyrek domatesle kahvaltimi yaptim
6bucuk 7 gibi de aksam yemegimi yerim
Telafi etmeye basladiim
Tartilmiyorum artik regl olmam lazimdi 5 gun gecikti sislik var fazla cikiyorum moralim bozuluyor
Regl olayim bitsin oyle tartilcam
Ben kendimdeki degisimi henuz farkedemedim ama bi kac kisiden duydum bi seyler mi yapiyorsun incelmissin sanki dediler
aynen ablacım acaip güzel oluyor tabi naneler fazla bekleyince tadı acıdıSüpersin insanı ferahlatıyor doğal limonata gibi
Yiyemiyorum sabahlari ya, cocuklugumdan beri kahvalti benim icin eziyetyarım salatalık
çeyrek domates ne kız
niye bu kadar az?
ben valla hunharca yiyorumYiyemiyorum sabahlari ya, cocuklugumdan beri kahvalti benim icin eziyet
Hic istahim olmuyor zorla yiyorum
Ay evet ben birde Reyhan da attım nane ile birlikte felaket olmuştu tahmin ediyorum o tadınıaynen ablacım acaip güzel oluyor tabi naneler fazla bekleyince tadı acıdı
ben valla hunharca yiyorumYiyemiyorum sabahlari ya, cocuklugumdan beri kahvalti benim icin eziyet
Hic istahim olmuyor zorla yiyorum