aynenEn iyisini ve doğrusunu diyorsun pofucuk aen dukanda yaptın hep lıght ürünler füme Etler zaten sağlıklı değiller başta
Bak şimdi yaramı deştin kaç gündür yemek istiyorum kuru fasulye bir türlü fırsatım olmadı @puantiyeli_kelebek veaynen
onu geç ağzımın tadı kaçıyordu ya midem bulanıyordukaratay iidir ii..tam yağlı sütler..fasulyeli yemekler..misss :)
Bak şimdi yaramı deştin kaç gündür yemek istiyorum kuru fasulye bir türlü fırsatım olmadı @puantiyeli_kelebek vekulkedisi30 yediler zaten aklım kuru fasulyede
Ayyy inşallah ama 1 kg regl sisligi olsa elde var 1 kg..regl şişkinliğidir o kuzum
bende oldumooff 2 gün spor yapamıycam yine
ay ben kalkamadım uyandım aslında ama belim ağrıyodudedim bari bugünlük yatayım..erken kalkmayınca kendimi vicdanen rahatsız hissetmeye başladım
Onu zaten geçenlerde 2 gün yedim kız sıra kuru fasulyedeayy ben taze fasulyeden bahsetmiştim oysakiii
Anam of yap ye fakat yürüyüş yap yada evde Leslie filan
yaparım trileçe leslisiAnam of yap ye fakat yürüyüş yap yada evde Leslie filan
Ayyy inşallah ama 1 kg regl sisligi olsa elde var 1 kg..
Onu da veririmm kii hemenn...
Bu arada benim acilen plates çemberi almam lazım iç bacakları halletmem lazım...
Onu zaten geçenlerde 2 gün yedim kız sıra kuru fasulyede
ooff kaç gündür kısır çekiyordu cnm
İşte yeni bir Metod keşfettin helal sana yanlız zırt pırt kaçamak yapıyım bu beni kurtarır diye düşünme çekirge bir zıplar iki zıplar misali ona göreyaparım trileçe leslisi
oğlum gülüyordu ne yapıyon anneeeee diye
Ay benimde açıktı sorma daha dükkandayım saat 8 de grup gelicekmiş mecbur buradayım benim kuru fasulye yine yattı ya fena oldum1 kiloda bişey yok takma kafana cart diye gider :)
ayy karnım acıktıııııı
ooff kaç gündür kısır çekiyordu cnmyapmayın bunu banaaa
Ay benimde açıktı sorma daha dükkandayım saat 8 de grup gelicekmiş mecbur buradayım benim kuru fasulye yine yattı ya fena oldumsen bakma kulkedisi30 sen gibi değişik birşey buldu ona güveniyor cadı
sporla ilgili bişey galiba
Evet Canım spor ile ilgilisporla ilgili bişey galiba
Bende bekliyorum merakla ne bulmuş ??ne buldu hayırdır