- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
tattlımm karatay başlı başına iyi zaten :) bence hiiiççç kendini kasma başla..sadece öğün aralarına dikkat etmen gerek gerisi çorap söküğü gibi gelir..İyiymiş o zamaaaaan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tattlımm karatay başlı başına iyi zaten :) bence hiiiççç kendini kasma başla..sadece öğün aralarına dikkat etmen gerek gerisi çorap söküğü gibi gelir..İyiymiş o zamaaaaan :)
Canımmm. Mesela şu öğünün saatlerini bi yazar mısın?günün özeti:
sabah 1 bardak su
kahvaltı:
yumurtalı-sütlü omletim ( üzerine 1-2 dilim kaşar) -zeytin-şeftali-domates-salatalık-kabak çekirdeği-şekersiz çay
öğlen:
yarım dürüm (içinde kıyma-domates-biber-maydonoz vardı )-şalgam suyu-ayran
akşam : ( henüz yapmadım )
fasulye-cacık-domates
spor:henüz yapmadım
su:2.5-3 lt
ekstram :1 şekersiz çay-1 tane ince küçük dilim cezerye
ben ilk 4 saat yapıyordum..sabah biraz geç kalktığım içinCanımmm. Mesela şu öğünün saatlerini bi yazar mısın?
Yarın ufaktan başlayayım dediğin gibi çok kasmadan... bakalım yeniden adapte olabilecek miyim
Çok iyi..ben ilk 4 saat yapıyordum..sabah biraz geç kalktığım için
bi ara bi noktada takıldım
sonra 5 ve 5+ saate çıkardım
3 öğün yapıyorum zaten...
sabah-öğle-akşam aralarda acıkırsam süt falan içiyorum
kilo vermem de hızlanmış oldu
mesela sabah 8-öğlen13.30-akşam 18.30 gibi
1 haftadır alışkanlık oldu yatamıyorum pekÇok iyi..
Ah bi erken kalkabilsem :)
Çalışıyo musun? Ondan mı o saatte kahvaltı ediyosun yoksa diyet için mi kalkıyorsun
On numara beş yıldız bir alışkanlık, darısı bana1 haftadır alışkanlık oldu yatamıyorum pek
Galibasıbir ben var senin içinde
günün özeti:
sabah 1 bardak su
kahvaltı:
yumurtalı-sütlü omletim ( üzerine 1-2 dilim kaşar) -zeytin-şeftali-domates-salatalık-kabak çekirdeği-şekersiz çay
öğlen:
yarım dürüm (içinde kıyma-domates-biber-maydonoz vardı )-şalgam suyu-ayran
akşam :
fasulye-cacık-domates
spor:jillian level2-cardio kickx box-leslie 1 hapy mile
su:2.5-3 lt
ekstram :1 şekersiz çay-1 tane ince küçük dilim cezerye
Günüm tmmdırgünün özeti:
sabah 1 bardak su
kahvaltı: kk
öğlen: 1 haşlama tavuk-az cacık
akşam:
taze fasulye-çorba-domates
spor:jillian level3
su:2.5-3lt
ekstram: dondurma yedim
Ayyy çiğköfte yemişinnn nasıl canım çekti he15.gün
Sabah: kk. yeşil çay,kuruyemiş
Öğle:barbunya, salata, yoğurt
Akşam:çorba, salata, çiğköfte
Su:2.5lt
Ekstra:tarçınlı süt
Tühh! Bilseydim yazmazdım:)))Ayyy çiğköfte yemişinnn nasıl canım çekti he
olmuş bi kere afiyet olsunP
Tühh! Bilseydim yazmazdım:)))
Pişmanlık duymayın.Yediniz bitti.Yarın bugünü telafi edersiniz:)Dun misafirlikteydim kahvalti ve aksami cok hafif atlatarak gunduz maalesef kacirdim
Bir dilim boregin ustunu cikararak yedim geri kalan seyler hep karataya uygundu ama dun leptin yapamadim malesef
Bugun de kahvaltiyi dogru duzgun yapamayinca cok fena cozuttum bi dunya abur cubur yedim kendimi kesesim var suan cok moralim bozuk
Bi an once toparlamam lazim cok mutsuzum
coook moralim bozuldu yaa korkuyorum pes etmekten.Pişmanlık duymayın.Yediniz bitti.Yarın bugünü telafi edersiniz:)
çok kafaya takarak,bugün çok yedim mahvettim diyerek kilo verme süreci çok sancılı olur..bende öğleden sonra dondurma yedim..hiç vicdan azabı çekmiyorum..çünkü karatayın dediği bişey var..5 km yürüyün ne yerseniz yiyin..o yediklerini spor yaparak telafi edebilirsin mesela...Dun misafirlikteydim kahvalti ve aksami cok hafif atlatarak gunduz maalesef kacirdim
Bir dilim boregin ustunu cikararak yedim geri kalan seyler hep karataya uygundu ama dun leptin yapamadim malesef
Bugun de kahvaltiyi dogru duzgun yapamayinca cok fena cozuttum bi dunya abur cubur yedim kendimi kesesim var suan cok moralim bozuk
Bi an once toparlamam lazim cok mutsuzum