Bende öyle gecen iki tabak taze fasulye salata ayran turşu bir tane lahmacun yedimben valla hunharca yiyorum
o zaman bişey diyemiyorum
eğer özellikle yemiyorum deseydin kızacaktım
ayy sormmaaaBende öyle gecen iki tabak taze fasulye salata ayran turşu bir tane lahmacun yedimmillet soruyor az mı yiyorsun yada yemeğin suyunu yiyor musun diye bende bu yediklerimi anlatınca ağızları açık kalıyor bizi aç kalıyoruz sanıyorlar
Kesinlikle o mantıkdan çıkmıyorlar benimkide fındık lahmacunu düşün yani işte birde turşu meselesi var yok ödem tutarmış bilmem ne yediğim ev turşusu benim Kaya tuzu ile yapılmış birde ne Zamana kadar salata doğru mu hiç yemek yiyemiceğizayy sormmaaa
diyetteyim diyorum hemen başlıyorlar aa sen çok yiyorsun..yediğimde 1 ince küçük lahmacun yanına salata ayran..nesi çok diyorum gayet kararında,neymiş benim sadece salata yemem lazımmış..mantığa bak ya diyet deyince aç kalınıyormuş
Benim yerime de ye afiyet olsunben valla hunharca yiyorum
o zaman bişey diyemiyorum
eğer özellikle yemiyorum deseydin kızacaktım
Kesinlikle o mantıkdan çıkmıyorlar benimkide fındık lahmacunu düşün yani işte birde turşu meselesi var yok ödem tutarmış bilmem ne yediğim ev turşusu benim Kaya tuzu ile yapılmış birde ne Zamana kadar salata doğru mu hiç yemek yiyemiceğiz
Benim yerime de ye afiyet olsun
Yok yok keske yiyebilsem ya bu sekilde zorlaniyorum cunku erken acikiyorum.
çok çabuk olmadı mı kızKizlarrrrr dönüyorum tatilden bakalım ne alemdeyimm
Almışsam da veririm kii hemencikk hizli gelen hizli giderr
Ayyy 6 gün oldu..çok çabuk olmadı mı kız
daha dün gittin
hemen tartıya koşcan dimiii
Ayyy 6 gün oldu..
Zaten sevmiyorum işte mecbur gittim yetti...
Kizzz tabiii kii çok özledim tartimi...
Sabah bildiririmm kilomu...
ben gidersem tartıyıda koycam bavula
onsuz olmazzzz
benimde öyle cnm digitaller hep öyleValla düşünmedim değil de....
Cam gibi şimdi kırılır falan , gerek yok disimi sıkayım dedimm..
Aynen ben de öylebugün biraz geç kalktım..kahvaltım öğlene sarktı..o yüzden 2.5 öğün yapıcam :)
Evetttt Bildirim Zamanı....
Eve geldim regl oldumm tartıda 57 çıktım...
55 ile gitmiştim şimdi regl bitsin ve biraz dikkat edeyim bakayım nolcekkkk.....
Evde iki öğün yapıyorum...
Kahvaltı biraz önce bitti..
Yumurta domates salatalık peynir....
Akşam 5 - 5;30 gibi yer ve bitiririm yeme işini...
Hareket yokk şimdilik....
Aynen ben de öyle
karatayı kendi mutfağına uyarlayabiliyorsun ama..evdeki yemeklerden yiyebiliyorsun..bi bakıma doğru diyosun sürekli et ye tavuk ye pahalı evet ama mesela sigara içen biri bi pakete sanırım 10 tl veriyor,ve haftada atıyorum 3 paket içse 30 tl eder..onun yerine kendine düzenli bi beslenme yapabilir..nacizane düşüncem bu..yanlış anlaşılmasın asla..dukan karataya göre fazlasıyla zor ve pahalı ..hiç ucuz diyet de yok hakaratay der köy yumurtası et süt köy tavuğu tereyağ..
dukan da bunun bir değişiği hergün insan tavuk yemekten bıkar etin kilosunu da bilmiyor bunlar
En iyisini ve doğrusunu diyorsun pofucuk aen dukanda yaptın hep lıght ürünler füme Etler zaten sağlıklı değiller baştakaratayı kendi mutfağına uyarlayabiliyorsun ama..evdeki yemeklerden yiyebiliyorsun..bi bakıma doğru diyosun sürekli et ye tavuk ye pahalı evet ama mesela sigara içen biri bi pakete sanırım 10 tl veriyor,ve haftada atıyorum 3 paket içse 30 tl eder..onun yerine kendine düzenli bi beslenme yapabilir..nacizane düşüncem bu..yanlış anlaşılmasın asla..dukan karataya göre fazlasıyla zor ve pahalı ..