Yine Yeniden Son Kez KARATAY

Adet döneminde vücut su tutar

Adet döneminde en sık karşılaşan sorunlardan biri vücudun su tutması ve şişmesidir. Özellikle karın ve bacak bölgelerinde şişkinlik olur. Diyet yapan kişi tartıya çıktığında 2-3 kilo fazla görünebilir. Bu durum kesinlikle moralinizi bozmasın, geçici bir durumdur.

Adet bittikten sonra kilo verilir

Adet dönemi boyunca tartıda rakam aynı kalsa da adet bittikten sonra topluca o kiloları verirsiniz. Bu yüzden sakın ha ‘ben kilo veremiyorum’ deyip de moralinizi ve diyetinizi bozmayın. Aynı şekilde beslenmenize devam edin, vücudunuz sizi ödüllendirecektir.

13.gün

Sabah: k.k yeşil çay,kuruyemiş

Öğlen: yok

Akşam:çorba,fasulye

2.5 lt su

Bir-iki saat sonra tarçınlı süt

günün özeti

sabah 1 bardak su

kahvaltı:
ceviz-domates-biber-salatalık-yarım haşlama yumurta-1 tane küçük siyah erik-şekersiz çay

ara:sütlü kahve

öğlen:
sebze yemeği-şalgam suyu

akşam:
1 küçük ince lahmacun-salata-1 parça tavuk-1 bardak ayran

spor:dinlenme günüm
su:2.5-3 lt
ekstram:soda-yatarken tarçınlı süt

DİPNOT:regl öncesi olduğundan biraz şiştim..su tutma olasılığını göz önüne alırsak,bugün nerdeyse tuz kullanmadım..

günayddıınnnn
yeni ve güzel bi haftamız başladı
her ne kadar aşırı nem olsada
ter atıyorum oturduğum yerden

pofu sabah malesef saat 10 yaptığım kahvaltıyı şuan 5 saati devirdim bakalım akşam en geç saat 8 de yerim şuan sabittim her zamanki gibi

pofu sabah malesef saat 10 yaptığım kahvaltıyı şuan 5 saati devirdim bakalım akşam en geç saat 8 de yerim şuan sabittim her zamanki gibi
arada süt içseydin keşke
ben o kadar hayatta dayanamam bi de bu sıcakta
ben artık alıştım erkenden kalkıyorum bazen tembellik yapasım geliyor ama bişey dürtüyor beni kalkk kız diye

arada süt içseydin keşke
ben o kadar hayatta dayanamam bi de bu sıcakta
ben artık alıştım erkenden kalkıyorum bazen tembellik yapasım geliyor ama bişey dürtüyor beni kalkk kız diye
Maden suyu içtim Canım evde süt yok ben hazır süt almıyorum günlük süt alıyorum cam şişeden Torku yada içim süt normalde bende erken uyanırım Çarşamba itibaren erken uyanırım malum dükkanda olucam

Merhabaaaaa

Bir şey sormak istiyorum sevgili Karatay hatunları :)))

Karataya başlasam mı başlamasam mı diye düşünüyorum birkaç gündür; ama hep evdeyim bu ara. Evde uygulamak zor oluyo, resmen saat sayıyorum aç olmasam bile.

Uyguladığım düzene bir isim takmak bende ters etki ediyor.

Tatil dolayısıyla geç uyanıyorum, kahvaltı ile öğle bir oluyor genelde.

Asıl sormak istediğim şu,
Ben sporumu gün içinde yani genelde öğle ile ikindi arası yapıyorum 2-6 arası herhangi bi saat. Spordan sonra süt içiyorum protein almış olmak için. Bu durum leptini nasıl etkiler??

aynen günlük süt en güzeli :)

hayır cnm etkilemiyor,ben akşam 9-10 arası içiyorum o sütü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…