Yine Yeniden Son Kez KARATAY

ben valla hunharca yiyorum :KK70:
o zaman bişey diyemiyorum
eğer özellikle yemiyorum deseydin kızacaktım
Bende öyle gecen iki tabak taze fasulye salata ayran turşu bir tane lahmacun yedim:KK70:millet soruyor az mı yiyorsun yada yemeğin suyunu yiyor musun diye bende bu yediklerimi anlatınca ağızları açık kalıyor bizi aç kalıyoruz sanıyorlar :KK70:

Bende öyle gecen iki tabak taze fasulye salata ayran turşu bir tane lahmacun yedim:KK70:millet soruyor az mı yiyorsun yada yemeğin suyunu yiyor musun diye bende bu yediklerimi anlatınca ağızları açık kalıyor bizi aç kalıyoruz sanıyorlar :KK70:
ayy sormmaaa
diyetteyim diyorum hemen başlıyorlar aa sen çok yiyorsun..yediğimde 1 ince küçük lahmacun yanına salata ayran..nesi çok diyorum gayet kararında,neymiş benim sadece salata yemem lazımmış..:KK70::KK70: mantığa bak ya diyet deyince aç kalınıyormuş :KK70:

ayy sormmaaa
diyetteyim diyorum hemen başlıyorlar aa sen çok yiyorsun..yediğimde 1 ince küçük lahmacun yanına salata ayran..nesi çok diyorum gayet kararında,neymiş benim sadece salata yemem lazımmış..:KK70::KK70: mantığa bak ya diyet deyince aç kalınıyormuş :KK70:
Kesinlikle o mantıkdan çıkmıyorlar benimkide fındık lahmacunu düşün yani işte birde turşu meselesi var yok ödem tutarmış bilmem ne yediğim ev turşusu benim Kaya tuzu ile yapılmış birde ne Zamana kadar salata doğru mu hiç yemek yiyemiceğiz

Kesinlikle o mantıkdan çıkmıyorlar benimkide fındık lahmacunu düşün yani işte birde turşu meselesi var yok ödem tutarmış bilmem ne yediğim ev turşusu benim Kaya tuzu ile yapılmış birde ne Zamana kadar salata doğru mu hiç yemek yiyemiceğiz

aynenn,bende geçen dedim siz bana karışmayın kaç yaşındaki insanım ben 6.5 kiloyu salata yiyerek vermedim :KK70: sustular tabii...
anneme dolu dolu yaptırıyorum her kış
özellikle bibeerrrr bayılırrıımmm :kk77::kk77: ooff cnm çektiii :KK70:

Benim yerime de ye afiyet olsun :KK45:
Yok yok keske yiyebilsem ya bu sekilde zorlaniyorum cunku erken acikiyorum.

tşk ederim şekerim..senin yerine yemem senin yemen lazım :eğlence::eğlence:

Kizlarrrrr dönüyorum tatilden bakalım ne alemdeyimm
Almışsam da veririm kii hemencikk hizli gelen hizli giderr:63::63::63:

çok çabuk olmadı mı kız
daha dün gittin :KK70:
hemen tartıya koşcan dimiii :KK55:
Ayyy 6 gün oldu..
Zaten sevmiyorum işte mecbur gittim yetti...
Kizzz tabiii kii çok özledim tartimi...
Sabah bildiririmm kilomu...

17.gün

Sabah: kk. yeşil çay,kuruyemiş

Öğle: çorba,biber dolması,yoğurt

Akşam:çorba,tavuk

Su: 2 lt

Ekstra: tarçınlı süt

dünün özeti

sabah 1 bardak su
kahvaltı: kk

öğlen: 1 tabak etli barbunya +salata

akşam:çorba-4 tane domates soslu biber-nanli limonlu soda :)

spor:jillian level3-leslie 1 hapy mile
su:2.5-3 lt
ekstra:şekersiz kek+şekersiz kahve

hiç ucuz diyet de yok ha :KK70: karatay der köy yumurtası et süt köy tavuğu tereyağ..
dukan da bunun bir değişiği hergün insan tavuk yemekten bıkar etin kilosunu da bilmiyor bunlar :KK70:

Evetttt Bildirim Zamanı....

Eve geldim regl oldumm tartıda 57 çıktım...
55 ile gitmiştim şimdi regl bitsin ve biraz dikkat edeyim bakayım nolcekkkk.....

Evde iki öğün yapıyorum...

Kahvaltı biraz önce bitti..
Yumurta domates salatalık peynir....

Akşam 5 - 5;30 gibi yer ve bitiririm yeme işini...

Hareket yokk şimdilik....

Evetttt Bildirim Zamanı....

Eve geldim regl oldumm tartıda 57 çıktım...
55 ile gitmiştim şimdi regl bitsin ve biraz dikkat edeyim bakayım nolcekkkk.....

Evde iki öğün yapıyorum...

Kahvaltı biraz önce bitti..
Yumurta domates salatalık peynir....

Akşam 5 - 5;30 gibi yer ve bitiririm yeme işini...

Hareket yokk şimdilik....

regl şişkinliğidir o kuzum
bende oldum :KK70: ooff 2 gün spor yapamıycam yine :KK61::KK61::KK61:

Aynen ben de öyle:KK48:

ay ben kalkamadım uyandım aslında ama belim ağrıyodu :KK43: dedim bari bugünlük yatayım..erken kalkmayınca kendimi vicdanen rahatsız hissetmeye başladım :KK70:

hiç ucuz diyet de yok ha :KK70: karatay der köy yumurtası et süt köy tavuğu tereyağ..
dukan da bunun bir değişiği hergün insan tavuk yemekten bıkar etin kilosunu da bilmiyor bunlar :KK70:
karatayı kendi mutfağına uyarlayabiliyorsun ama..evdeki yemeklerden yiyebiliyorsun..bi bakıma doğru diyosun sürekli et ye tavuk ye pahalı evet ama mesela sigara içen biri bi pakete sanırım 10 tl veriyor,ve haftada atıyorum 3 paket içse 30 tl eder..onun yerine kendine düzenli bi beslenme yapabilir..nacizane düşüncem bu..yanlış anlaşılmasın asla..dukan karataya göre fazlasıyla zor ve pahalı ..

karatayı kendi mutfağına uyarlayabiliyorsun ama..evdeki yemeklerden yiyebiliyorsun..bi bakıma doğru diyosun sürekli et ye tavuk ye pahalı evet ama mesela sigara içen biri bi pakete sanırım 10 tl veriyor,ve haftada atıyorum 3 paket içse 30 tl eder..onun yerine kendine düzenli bi beslenme yapabilir..nacizane düşüncem bu..yanlış anlaşılmasın asla..dukan karataya göre fazlasıyla zor ve pahalı ..
En iyisini ve doğrusunu diyorsun pofucuk aen dukanda yaptın hep lıght ürünler füme Etler zaten sağlıklı değiller başta

X