ay maşallah sağlıklı olduktan sonra erken gelmesi daha güzel olmuş yeriz biz onu şimdi tam sevilmelik ya Allah bağışlasın sağlıkla büyüsünDoğdu canm benm oğlan erken doğdu 35. Haftada 40 günlük olduk iyiyiz çok şükür
Ayy canım maşallaaah güzelliklerle saglıkla büyütDoğdu canm benm oğlan erken doğdu 35. Haftada 40 günlük olduk iyiyiz çok şükür
Aminn canım sagolasinn Son zamanlar nedense doğsun artık diyordum sonra yok ya zamanında olsun diyordum doğdu çok şükür ege adıay maşallah sağlıklı olduktan sonra erken gelmesi daha güzel olmuş yeriz biz onu şimdi tam sevilmelik ya Allah bağışlasın sağlıkla büyüsünismini ne koydun nedense bende inş bi sıkıntı olmazsa erkek hissediyorum oğlan annesi olacakmışım gibi
Ben hiss etmiştim kuzum aynı benim ilk gebeliğim gibi iğneler biraz durduruyor sonra yine devam ediyor kanama malesef ondan gebelikte Allah kimseye kanama yaşatmasın hele birde kanama alanı yoksa sonuç iyi olmuyor.Sen şimdi nasılsın?Benim bebek düştü kızlar düşük yaptım çogaldı kanamam
amin adı da güzelmiş canım ikinciyi düşünen arkadaşlarımız var sende düşünüyor musunAminn canım sagolasinn Son zamanlar nedense doğsun artık diyordum sonra yok ya zamanında olsun diyordum doğdu çok şükür ege adıdarısı başına
Yaa cok üzüldüm meloşumBenim bebek düştü kızlar düşük yaptım çogaldı kanamam
Aminn canm allahım sizlerede sağlıkla hayırlarla nasip etsinAyy canım maşallaaah güzelliklerle saglıkla büyütdarısı basımıza saglıkla kucagımıza almak
Valla hiç bilmiyorum canm nasip kısmet diyelimamin adı da güzelmiş canım ikinciyi düşünen arkadaşlarımız var sende düşünüyor musun
Bugün doğru dürüst emmedi hep tok olduğu icinEvet bnde yeyınce az veremıyorumversem daha yıyecek
Ayy evet ne kadar da benzıyor yaşadıklarımız, bnde emzırmeye calısıyorum ki sütüm azalmasın dıye.Bugün doğru dürüst emmedi hep tok olduğu icin
Ah kuzucum çok üzücü ama İnşallah kürtaja gerek kalmadan kendi kendine gider kuzum. Buna şükürBenim bebek düştü kızlar düşük yaptım çogaldı kanamam
İnşallah canım bende kürtaja gerek kalmadan kendiliginden temizlensin istiyorumAh kuzucum çok üzücü ama İnşallah kürtaja gerek kalmadan kendi kendine gider kuzum. Buna şükürzor ama hayırlısı buymuş demek ki bir an önce toparlanırsın umarım, sen bebişine lazımsın
Yemek istediğini net belli ediyor yaAyy evet ne kadar da benzıyor yaşadıklarımız, bnde emzırmeye calısıyorum ki sütüm azalmasın dıye.
Ozaman kuzum sen öğünleri az tut yada 1 öğün emzirme - 1 öğün ek gıda şeklınde ver. Ama buseferde açmı kalıyor acaba dıye düşünüyoruz,
Koluma doğru yürümeye başladı ürtiker .yarın cildiyeye gideceğim ya bir de kolumda kırmızı ben vardı benim baktım bir tarafı siyah olmuş kaşıdım mu hatırlamıyorum yara mı olmuş kabuk mu bağlamış anlamadım. Bu ara üzerimde bir şeyler varBızım gruptan biri de yaşadı kuzum hafıf ılaclardan kullandı çok kötüydü
Canım bu testler daha çok strese sokuyor bence bırakmalısın. Ben son aylarda hiç yapmaz olmuştum. Pik oldu mu olacak mı derken insan stres oluyor daha kötü oluyor geciktiriyor bu stres deKızlar kafayı yemek üzereyim 8 gün pike yakındı yarın pik görürüm dedim silikleşti dünde çok pike yakındı 12 gün yani bugün yine silikleşti neden böyle oluyor deliricem ilk defa yaşıyorum bunumelegim can beyons golden-snitch Niqu imagination forever
Kuzum gecmiş olsun, nasibi bu kadarmış, rabbim böyle yazmışİnşallah canım bende kürtaja gerek kalmadan kendiliginden temizlensin istiyorum
Bu ay deneyim eğer yumurtlama görmezsem gidicem doktora söylücem yumurta takibi yaptırmaya kuzum. Bence de öyle bu ay olmazsa ateş takibi yapcam onunla daha az stres oluyor insanCanım bu testler daha çok strese sokuyor bence bırakmalısın. Ben son aylarda hiç yapmaz olmuştum. Pik oldu mu olacak mı derken insan stres oluyor daha kötü oluyor geciktiriyor bu stres de
Sagol canım inşallah agrım felan kalmadı inşallah temizlenmiştir zaten parça kalırsa kanama kesilmezmiş aynı şekil devam edermiş çok şükür benim leke gibiKuzum gecmiş olsun, nasibi bu kadarmış, rabbim böyle yazmışdediğin gbi inşallah kendiliğinden düşer parça kalmaz