Hiç kullanmıyorum ne demekki bilemedim İn şa Allah canım hiss etdiğin gibi olurKızlar chatgpt kullanıyor musunuz bilmiyorum az önce yaptım benim için beni tahmin ederek görsel oluştur dedim ve görsel bu şekilde göz yaşım pıtmotorum kedilerim var 3 tane de çocuğum ama görsel de beni hamiş tahmin etti nasıl mutlu oldum anlatamam bu bi işaret filan demeye başladım dünde test yapmıştım hamilelik bariz çift çizgi çıktı ben bu aydan umutluyum evrenin bana vermiş olduğu pozitifliği görebiliyorum ve içimi rahatlattım resmen kızlar
canım benim çok üzüldüm ama bazı şeyler nasip ya umarım kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden temizlenirİnşallah canım bende kürtaja gerek kalmadan kendiliginden temizlensin istiyorum
Pik sanırım canım değilse de çok yakın. Ateş yumurta çatladıktan yumurtlama olduktan sonra yükselir. Sen bugünü değerlendir derim mutlaka. Çatlama günü ateşin kaç oluyor genelde?Kızlar pik mi sizce ?fnd_50 eğer pikse ateşim yükselme olmadı ama çatlamadan sonra mı yükseliyor acaba yumurtlama olduğu gün mü canım ?
Hiç bilmiyorum canım ona da daha yeni başladım ikisi bir takip edeyim dedim sonraki aylarda sadece ateş ölçümü yapılan fikir olsun dedimPik sanırım canım değilse de çok yakın. Ateş yumurta çatladıktan yumurtlama olduktan sonra yükselir. Sen bugünü değerlendir derim mutlaka. Çatlama günü ateşin kaç oluyor genelde?
Şimdi yaptım bunu da kuzum daha 10 dakika oldu çekeli bu pik bence ?Pik sanırım canım değilse de çok yakın. Ateş yumurta çatladıktan yumurtlama olduktan sonra yükselir. Sen bugünü değerlendir derim mutlaka. Çatlama günü ateşin kaç oluyor genelde?
Pik bencede canım,degerlendır bu ıkı uc gunuŞimdi yaptım bunu da kuzum daha 10 dakika oldu çekeli bu pik bence ?
6 gündür ha bugün olcak ha yarın olcak diye değerlendirdik 4 gün daha değerlendireyim etti sana 10 gün sonra çekiyelim inzivaya yeter artıkPik bencede canım,degerlendır bu ıkı uc gunu
Abooow helal kuzum6 gündür ha bugün olcak ha yarın olcak diye değerlendirdik 4 gün daha değerlendireyim etti sana 10 gün sonra çekiyelim inzivaya yeter artık
Herife aktardan takviye almayı düşünüyorum helak oldu kıyamam benim yüzümdenAbooow helal kuzum
Koş kızz eczaneye dogru dürüst bir test al hemen
Kan vermeye gidicem testlere güvenmiyorum artık gerçekten erken gebelik yaptım zaten bak son hali bebeğimKoş kızz eczaneye dogru dürüst bir test al hemenhemen hemen hemen şimdi,prodoctor yada predictor alıyosun,bıtanede kaset test alıyorsun bebetime gibi.hadi koş
Ay merak içindeyim. Kan sonucunda da etiketle mutlaka
canım sen hemen kan ver bu bildiğin silik degil tam belli acile git bence ay bende cok merak ettim inşallah pozitiftir belki o yüzdende ovulasyon sürekli koyu çıkıyor
Canım eger bu ılk 2-3 dakıka ıcınde cıktıysa kuruma cızgısı olamazKan vermeye gidicem testlere güvenmiyorum artık gerçekten erken gebelik yaptım zaten bak son hali bebeğim
dimi kuşum çok bariz degilmi ya benim ilk ögrendiğim de bile bu kadar belirgin degildi testCanım eger bu ılk 2-3 dakıka ıcınde cıktıysa kuruma cızgısı olamazhadi atla motora hemen kan verde gel
Böyle bişey imkansız bence bi sorun var yani hala inanmıyorum ben oğlan 6 da okuldan gelince gidicem akşam 8 gibi çıkar sonuç etiketlerimAy merak içindeyim. Kan sonucunda da etiketle mutlaka
Akşam 8 gibi sonuç çıkar canım daha gitmedim oğlan 6 da çıkıyor nasıl oldu hala anlam veremiyorumcanım sen hemen kan ver bu bildiğin silik degil tam belli acile git bence ay bende cok merak ettim inşallah pozitiftir belki o yüzdende ovulasyon sürekli koyu çıkıyor
Eşim koştu geldi kızı alıyor okuldan şimdi oğlan 6 çıkacak onu beklicez mecbur bizim burda ki kan merkezi kapanmış uzak biraz diğeri akşam 8 gibi çıkar sonuç ayyyy inanmıyorum ya 2 dakika içinde çıktı kuzumCanım eger bu ılk 2-3 dakıka ıcınde cıktıysa kuruma cızgısı olamazhadi atla motora hemen kan verde gel