Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kızlar chatgpt kullanıyor musunuz bilmiyorum az önce yaptım benim için beni tahmin ederek görsel oluştur dedim ve görsel bu şekilde göz yaşım pıt 🥲🫶🏻🩷 motorum kedilerim var 3 tane de çocuğum ama görsel de beni hamiş tahmin etti nasıl mutlu oldum anlatamam bu bi işaret filan demeye başladım dünde test yapmıştım hamilelik bariz çift çizgi çıktı ben bu aydan umutluyum evrenin bana vermiş olduğu pozitifliği görebiliyorum ve içimi rahatlattım resmen kızlar 🥰🥰🌸🌸
Hiç kullanmıyorum ne demekki bilemedim İn şa Allah canım hiss etdiğin gibi olur🤲🏻☺️

Kızlar pik mi sizce ? fnd_50 fnd_50 eğer pikse ateşim yükselme olmadı ama çatlamadan sonra mı yükseliyor acaba yumurtlama olduğu gün mü canım ?

Eklentiler

• IMG_0473.jpeg
    IMG_0473.jpeg
    142,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_0474.png
    IMG_0474.png
    90,3 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar pik mi sizce ? fnd_50 fnd_50 eğer pikse ateşim yükselme olmadı ama çatlamadan sonra mı yükseliyor acaba yumurtlama olduğu gün mü canım ?
Pik sanırım canım değilse de çok yakın. Ateş yumurta çatladıktan yumurtlama olduktan sonra yükselir. Sen bugünü değerlendir derim mutlaka. Çatlama günü ateşin kaç oluyor genelde?

Pik sanırım canım değilse de çok yakın. Ateş yumurta çatladıktan yumurtlama olduktan sonra yükselir. Sen bugünü değerlendir derim mutlaka. Çatlama günü ateşin kaç oluyor genelde?
Hiç bilmiyorum canım ona da daha yeni başladım ikisi bir takip edeyim dedim sonraki aylarda sadece ateş ölçümü yapılan fikir olsun dedim

Şimdi yaptım bunu da kuzum daha 10 dakika oldu çekeli bu pik bence ?

Eklentiler

• IMG_0476.jpeg
    IMG_0476.jpeg
    119,7 KB · Görüntüleme: 31

Eklentiler

• IMG_0489.jpeg
    IMG_0489.jpeg
    107,7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0492.jpeg
    IMG_0492.jpeg
    116,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0493.jpeg
    IMG_0493.jpeg
    145,6 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar bu nasıl olur test yaptım dünden beri strip test yaptım ayyy yazamıyorum bile çizgi çıkıyordu attım hatta buraya bozuk dedim bugün yine yaptım yine çıktı az önce 2 damlayla erken gebelik testi yaptım sonuç bu daha yeni yumurtladım ama ben edahandro edahandro fnd_50 fnd_50 beyons beyons Tikabasa Tikabasa
Koş kızz eczaneye dogru dürüst bir test al hemen😀hemen hemen hemen şimdi,prodoctor yada predictor alıyosun,bıtanede kaset test alıyorsun bebetime gibi.hadi koş

Koş kızz eczaneye dogru dürüst bir test al hemen😀hemen hemen hemen şimdi,prodoctor yada predictor alıyosun,bıtanede kaset test alıyorsun bebetime gibi.hadi koş
Kan vermeye gidicem testlere güvenmiyorum artık gerçekten erken gebelik yaptım zaten bak son hali bebeğim

Eklentiler

• IMG_0495.jpeg
    IMG_0495.jpeg
    155,2 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar bu nasıl olur test yaptım dünden beri strip test yaptım ayyy yazamıyorum bile çizgi çıkıyordu attım hatta buraya bozuk dedim bugün yine yaptım yine çıktı az önce 2 damlayla erken gebelik testi yaptım sonuç bu daha yeni yumurtladım ama ben edahandro edahandro fnd_50 fnd_50 beyons beyons Tikabasa Tikabasa
Ay merak içindeyim. Kan sonucunda da etiketle mutlaka 😍😍😍😍😍

canım sen hemen kan ver bu bildiğin silik degil tam belli acile git bence ay bende cok merak ettim inşallah pozitiftir belki o yüzdende ovulasyon sürekli koyu çıkıyor 😂🙏

canım sen hemen kan ver bu bildiğin silik degil tam belli acile git bence ay bende cok merak ettim inşallah pozitiftir belki o yüzdende ovulasyon sürekli koyu çıkıyor 😂🙏
Akşam 8 gibi sonuç çıkar canım daha gitmedim oğlan 6 da çıkıyor nasıl oldu hala anlam veremiyorum

Canım eger bu ılk 2-3 dakıka ıcınde cıktıysa kuruma cızgısı olamaz😎hadi atla motora hemen kan verde gel🫠🫠🌸
Eşim koştu geldi kızı alıyor okuldan şimdi oğlan 6 çıkacak onu beklicez mecbur bizim burda ki kan merkezi kapanmış uzak biraz diğeri akşam 8 gibi çıkar sonuç ayyyy inanmıyorum ya 2 dakika içinde çıktı kuzum

X