Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Canım yeni geldim doktordan karından bebegi ve kalp atışını gördük kanamam hala var biraz çogaldı 5 tane igne yazdı yolk kesesi felan oluşmuş ama bebek minnacık daha ilk attıgım ilk gittigim vajinal digeri karından karından bebek görüldü
İğnenin adı ne kuzum? Kalçadan mı göbekten mı? Kaç günde bir olacaksın? Çok şükür bebişin seninle 🧡 kalp atışı bile var 🧿 Allah onu sana sağlıkla bağışlasın inşallah kuzucum.

İğnenin adı ne kuzum? Kalçadan mı göbekten mı? Kaç günde bir olacaksın? Çok şükür bebişin seninle 🧡 kalp atışı bile var 🧿 Allah onu sana sağlıkla bağışlasın inşallah kuzucum.
Kalçadan canım 5 tane verdi şimdilik progestan ignenin ismi

İşte doktor bu karaciğer ile ilgili değil dedi bu ürtiker dedi. Stresten olur başka bir şeyden olur sebebi net olmaz dedi. Hamilelikte vücut kendi bile yapar dedi ki ilk defa yaşıyorum hayatımda. Allahım inşallah rahat şekilde atlatmayı nasip eder 🤲 ya yerim onu 7 aylık mı oldu🥰 Zaman su misali ah ah❤️ hayırla dağlıkla büyüsün minnoşun kuzum
Bızım gruptan biri de yaşadı kuzum hafıf ılaclardan kullandı çok kötüydü

Yavas yavas azalıp rengı koyulasır kahveye doner ve bıter meloşum.karnında kramp yoksa sıkıntı olmaz,hamılelıgın basında oluyor genelde kımı dısarı akıyor kımı ıcerde emılıyor
Yok canım yine başladı kıpkırmızı adet gibi çok geldi bıgün karnım kasıgım şiddetli agrıyor şuan

evet canım çok şükür benimde daha çok yeni ikinci betayı verdim iki hafta sonra kontrolum var inş bu sefer sağlıklı bir şekilde kucagıma almak nasip olur sende yoktun uzun zamandır nasılsın bebişinde büyümüştür 😍
Canm coookk sevindim inşallah sağlıkla hayırlarla kucağına alirisn bebişini 😊

X