- 20 Ağustos 2022
- 4.042
- 3.397
Demek ki %100 değilmiş öğrenmiş oldumBnde yapmıştım hamileyken ama pik olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki %100 değilmiş öğrenmiş oldumBnde yapmıştım hamileyken ama pik olmadı
Tamam kuzum devam ediyorumDaha pik olmamış devam et sen canım olgunlasmamistir yumurta
Benım çıkartıyordu cnm,laboda bana hassas gibi gelmiyor canım ya adet günü evet çıkartır varsa ama öncesinde çıkartmıyor
İğnenin adı ne kuzum? Kalçadan mı göbekten mı? Kaç günde bir olacaksın? Çok şükür bebişin seninle kalp atışı bile var Allah onu sana sağlıkla bağışlasın inşallah kuzucum.Canım yeni geldim doktordan karından bebegi ve kalp atışını gördük kanamam hala var biraz çogaldı 5 tane igne yazdı yolk kesesi felan oluşmuş ama bebek minnacık daha ilk attıgım ilk gittigim vajinal digeri karından karından bebek görüldü
Kalçadan canım 5 tane verdi şimdilik progestan ignenin ismiİğnenin adı ne kuzum? Kalçadan mı göbekten mı? Kaç günde bir olacaksın? Çok şükür bebişin seninle kalp atışı bile var Allah onu sana sağlıkla bağışlasın inşallah kuzucum.
Bızım gruptan biri de yaşadı kuzum hafıf ılaclardan kullandı çok kötüydüİşte doktor bu karaciğer ile ilgili değil dedi bu ürtiker dedi. Stresten olur başka bir şeyden olur sebebi net olmaz dedi. Hamilelikte vücut kendi bile yapar dedi ki ilk defa yaşıyorum hayatımda. Allahım inşallah rahat şekilde atlatmayı nasip eder ya yerim onu 7 aylık mı oldu Zaman su misali ah ah hayırla dağlıkla büyüsün minnoşun kuzum
ay maşallah zaman ne cabuk geciyor sağlıkla büyüsünYaaa sağlıkla al kucağına inşallah evet evet bizim grupta sıkıntılar oldu banlandik ama tekrar buradayimm 7 aylık oldu bebişim yuvarlanıp gidiyoruz
canım bende o iğneden kullanıyorum üç günde bir dr tedbir amaclı vermişti biraz agrıtan cinsten ama fitilerden daha çok işe yarıyorKalçadan canım 5 tane verdi şimdilik progestan ignenin ismi
Biraz azaldı canım ama yinede var tamamen mi kesmesi gerekiyordu acabamelegim can meloşumm nasılsın kuzum durdumu kanama
Yavas yavas azalıp rengı koyulasır kahveye doner ve bıter meloşum.karnında kramp yoksa sıkıntı olmaz,hamılelıgın basında oluyor genelde kımı dısarı akıyor kımı ıcerde emılıyorBiraz azaldı canım ama yinede var tamamen mi kesmesi gerekiyordu acaba
Biraz bu durum moralimi bozdu benim sadece yemek yiyor gibi oluyor4 martta dogum yaptım evet ek gıda alınca emmesi azaldı, bnde az teklif edıyorum o da var tabi,
Yok canım yine başladı kıpkırmızı adet gibi çok geldi bıgün karnım kasıgım şiddetli agrıyor şuanYavas yavas azalıp rengı koyulasır kahveye doner ve bıter meloşum.karnında kramp yoksa sıkıntı olmaz,hamılelıgın basında oluyor genelde kımı dısarı akıyor kımı ıcerde emılıyor
Aslında 3 öğün ve az vermelıyız, çoğu anne sütü olmalı gıdanın emzırenler içinBiraz bu durum moralimi bozdu benim sadece yemek yiyor gibi oluyor
Evet valla çok hızlı amin inşallah canımay maşallah zaman ne cabuk geciyor sağlıkla büyüsün
Bizimki çorbası vs içiyor çocuk isteyince az da veremiyorumAslında 3 öğün ve az vermelıyız, çoğu anne sütü olmalı gıdanın emzırenler için
O dengeyi saglamak zor gercekten
Canm coookk sevindim inşallah sağlıkla hayırlarla kucağına alirisn bebişinievet canım çok şükür benimde daha çok yeni ikinci betayı verdim iki hafta sonra kontrolum var inş bu sefer sağlıklı bir şekilde kucagıma almak nasip olur sende yoktun uzun zamandır nasılsın bebişinde büyümüştür
saol canım benim inşallah sen nasılsın pek göremiyorum seni doğdu mu bebişCanm coookk sevindim inşallah sağlıkla hayırlarla kucağına alirisn bebişini
Doğdu canm benm oğlan erken doğdu 35. Haftada 40 günlük olduk iyiyiz çok şükürsaol canım benim inşallah sen nasılsın pek göremiyorum seni doğdu mu bebiş
Evet bnde yeyınce az veremıyorum versem daha yıyecekBizimki çorbası vs içiyor çocuk isteyince az da veremiyorum