Kuzum ama nasıl olur adetimin 14 günü bugün Meryem gibi olcak halim yok yadimi kuşum çok bariz degilmi ya benim ilk ögrendiğim de bile bu kadar belirgin degildi test
ay merakla bekliyoruz etiketle mutlakaAkşam 8 gibi sonuç çıkar canım daha gitmedim oğlan 6 da çıkıyor nasıl oldu hala anlam veremiyorum
kuşum adet öncesi yumurtan olduysa olabilir bu hayatta olmıcak bişey yokKuzum ama nasıl olur adetimin 14 günü bugün Meryem gibi olcak halim yok yaadetim gelmeden 1 gün önce birlikte olduk bir de adetimin 5 gününde
İnşallaahh kuzummKızlar chatgpt kullanıyor musunuz bilmiyorum az önce yaptım benim için beni tahmin ederek görsel oluştur dedim ve görsel bu şekilde göz yaşım pıtmotorum kedilerim var 3 tane de çocuğum ama görsel de beni hamiş tahmin etti nasıl mutlu oldum anlatamam bu bi işaret filan demeye başladım dünde test yapmıştım hamilelik bariz çift çizgi çıktı ben bu aydan umutluyum evrenin bana vermiş olduğu pozitifliği görebiliyorum ve içimi rahatlattım resmen kızlar
Töbe yareppim bu ne kızz, nasıl iş bu yaaa 3 bilinmeyenli denklem gbiKuzum ama nasıl olur adetimin 14 günü bugün Meryem gibi olcak halim yok yaadetim gelmeden 1 gün önce birlikte olduk bir de adetimin 5 gününde
Kuzum 3 farklı test yaptım hepsinde çıktı anlam veremedim pco nasıl var anlamadım kuzumTöbe yareppim bu ne kızz, nasıl iş bu yaaa 3 bilinmeyenli denklem gbisen yumurtlama dönemindesin nasıl silik çizgi çıktıki yaw bu testler hep senimi buluyor senin çişindemi bısey var kız tüm testler silik çizgi töbe yareppimm
Cnm bu arada ovülasyon testin pik olmuş.
Cnm ovü testlerin bnımkine cok benzıyor, 2.çizgıler belirgin, pco var sende.
Hadii beklıyoruz bakk hemen yaazEşim koştu geldi kızı alıyor okuldan şimdi oğlan 6 çıkacak onu beklicez mecbur bizim burda ki kan merkezi kapanmış uzak biraz diğeri akşam 8 gibi çıkar sonuç ayyyy inanmıyorum ya 2 dakika içinde çıktı kuzum
Heyecanla herkes bekliyorEşim koştu geldi kızı alıyor okuldan şimdi oğlan 6 çıkacak onu beklicez mecbur bizim burda ki kan merkezi kapanmış uzak biraz diğeri akşam 8 gibi çıkar sonuç ayyyy inanmıyorum ya 2 dakika içinde çıktı kuzum
Sonuç 0.1 kuzumHadii beklıyoruz bakk hemen yaaz
Ama bu test yalnış göstermezki neler olmuş haberim yok hemen kan vermen lazım acilKan vermeye gidicem testlere güvenmiyorum artık gerçekten erken gebelik yaptım zaten bak son hali bebeğim
Nasıl ya kız bu testler bende çıksa kesin hamile olurum baya baya çizgiler varSonuç 0.1 kuzum
Evet kuzum bende anladım 3 farklı test gölge desem değil neden böyle çıkıyor anlamıyorum kan verdim 0.1 kafam karıştı iyiceNasıl ya kız bu testler bende çıksa kesin hamile olurum baya baya çizgiler var
Pik kuzum değerlendir bugün. Yarın da çatlar muhtemelen yarın da değerlendir sonra duruma göre bak kuzumŞimdi yaptım bunu da kuzum daha 10 dakika oldu çekeli bu pik bence ?
Kuzum kaset test yapsan en güvenilir o olur yanıltmazKan vermeye gidicem testlere güvenmiyorum artık gerçekten erken gebelik yaptım zaten bak son hali bebeğim
Canım erken gebelik de yaptım 3 farklı test kan verdim 0.1 çıktı ama ilk dakika da çıktı yani hamile olmayı beklemiyordum zaten ama şaşırdım neden böyle oluyor anlam veremiyorumKuzum kaset test yapsan en güvenilir o olur yanıltmaz
Yaa çoook saçmaaaa,nasıl test bunlar yaa cok sinirlendimmSonuç 0.1 kuzum
Sen mi ben mi kuzum ya cidden insanın duygularıyla oynuyor resmenYaa çoook saçmaaaa,nasıl test bunlar yaa cok sinirlendimm
nasıl böyle çıkıyor aklım almadı bariz cizgi hepsinde ve kan negatif inan ne dicemi bilemedim senin çiştemi bısey anlamadımki neyse canım dünkü ovu pikti sen bi degerlendir artık gebelik testi de yapma bunlardan da alma günün gelince kaset test al onlarla yap artık bu testlerede güvenim kalmadıSonuç 0.1 kuzum
Bu testler sıkıntılı canım tahmin etmiştim maalesef aynısını defalarca yaşamıştım ben deCanım erken gebelik de yaptım 3 farklı test kan verdim 0.1 çıktı ama ilk dakika da çıktı yani hamile olmayı beklemiyordum zaten ama şaşırdım neden böyle oluyor anlam veremiyorum
Evet kuzum bugün ovu yaptım çatlama gördüm bakalım hayırlısı beklicem artık laboquik kasett test aldımnasıl böyle çıkıyor aklım almadı bariz cizgi hepsinde ve kan negatif inan ne dicemi bilemedim senin çiştemi bısey anlamadımki neyse canım dünkü ovu pikti sen bi degerlendir artık gebelik testi de yapma bunlardan da alma günün gelince kaset test al onlarla yap artık bu testlerede güvenim kalmadı