Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kızlar pik olmuş mu durdukça koyulaştı? 8 inde de pik olcak sandım ama silikleşti birden Buda öyle olmaz umarım

Eklentiler

• IMG_0416.jpeg
    IMG_0416.jpeg
    137,8 KB · Görüntüleme: 31
Aay kızlar banlanmistim uzun süre sonunda açıldı hesabım. Ne yaptınız nasılsınızz?
imagination forever imagination forever fnd_50 fnd_50 bebisler nasıl ne zamandı doğum😍
Canımm hosgeldıın🥰ben 24.haftaya girdim.şafak şubatın sonu inşallah😀bu hafta şiddetli bel kalça agrısı basladı,bıcak saplanır tarzda,10 gun raporluyum,evde takılcaz bakalım bebıskoyla,onun dısında ıyıyız çok şükür hersey yolunda.sen napıyosun nasılsın😘❤️

Aay kızlar banlanmistim uzun süre sonunda açıldı hesabım. Ne yaptınız nasılsınızz?
imagination forever imagination forever fnd_50 fnd_50 bebisler nasıl ne zamandı doğum😍
Yaaa hoş geldin 🥹😍 valla kuzum martta doğum Allah nasip ederse. Bu ara ürtiker sıkıntısı ile uğraşıyorum vücudum bir şeye alerjik reaksiyon göstermiş neye bilmiyorum el ve ayak üstlerim kaşınıyor kabarıyor nokta nokta oluyor oğlumda oluyordu benim çok alerjik olduğu için, illet bir şey ondan biliyorum inşallah bir an önce geçer 😢 bir de göbek deliğimin çaprazında ağrı yaşadım şiddetli bugün doktor kontrolüne gideceğim. Hayırla sağlıkla kuçağımıza alırız inşallah 🤲 sen nasılsın napıyorsun ❤️

Canımm hosgeldıın🥰ben 24.haftaya girdim.şafak şubatın sonu inşallah😀bu hafta şiddetli bel kalça agrısı basladı,bıcak saplanır tarzda,10 gun raporluyum,evde takılcaz bakalım bebıskoyla,onun dısında ıyıyız çok şükür hersey yolunda.sen napıyosun nasılsın😘❤️
aay az kaldı yaaa maşallah 😍 napiyim ben de işe başladım mecbur 🥺 evden çalışıyorum bir yandan da bebitoyla devam 🤭❤️

Yaaa hoş geldin 🥹😍 valla kuzum martta doğum Allah nasip ederse. Bu ara ürtiker sıkıntısı ile uğraşıyorum vücudum bir şeye alerjik reaksiyon göstermiş neye bilmiyorum el ve ayak üstlerim kaşınıyor kabarıyor nokta nokta oluyor oğlumda oluyordu benim çok alerjik olduğu için, illet bir şey ondan biliyorum inşallah bir an önce geçer 😢 bir de göbek deliğimin çaprazında ağrı yaşadım şiddetli bugün doktor kontrolüne gideceğim. Hayırla sağlıkla kuçağımıza alırız inşallah 🤲 sen nasılsın napıyorsun ❤️
Yaa yine bir araştır hamilelikte oluyor mu bilmiyorum ama kırmızı pancar kürü çok iyi geliyor. Kırmızı pancarı başlıyorsun yıkayıp. Kabuklarıyla. Sonra onun suyunu içiyorsun 15 gün. Karaciğer tertemiz oluyor. Sen yine hamilelik için bakarsin ❤️ inşallah bir sıkıntı yoktur 🙏🏻 napiyim ben de 7 aylık oldu bebişim onunla geçip gidiyor günler 🤭

melegim can melegim can naptın kuzum ne durumdasın
Canım yeni geldim doktordan karından bebegi ve kalp atışını gördük kanamam hala var biraz çogaldı 5 tane igne yazdı yolk kesesi felan oluşmuş ama bebek minnacık daha ilk attıgım ilk gittigim vajinal digeri karından karından bebek görüldü

Eklentiler

• IMG_1518.jpeg
    IMG_1518.jpeg
    82,7 KB · Görüntüleme: 21
  • ED27FA84-4B41-48D8-B13D-2ECA17AD2E69.jpeg
    ED27FA84-4B41-48D8-B13D-2ECA17AD2E69.jpeg
    88,3 KB · Görüntüleme: 20
Canım yeni geldim doktordan karından bebegi ve kalp atışını gördük kanamam hala var biraz çogaldı 5 tane igne yazdı yolk kesesi felan oluşmuş ama bebek minnacık daha ilk attıgım ilk gittigim vajinal digeri karından karından bebek görüldü
Oy onu severim ben rabbime de kurban olurum yeter ki ömür versin nefes versin onu her şekilde yaşatır ya ben böyle mucizeler karşısında eriyorum yok oluyorum sen düşünmezsin ama Allah orada can yaratıverir ol der oluverir🤲 inşallah hayırla sağlıkla korur bebeğini rabbim kuzum inşallah iyi gelir ilaçların

Yaa yine bir araştır hamilelikte oluyor mu bilmiyorum ama kırmızı pancar kürü çok iyi geliyor. Kırmızı pancarı başlıyorsun yıkayıp. Kabuklarıyla. Sonra onun suyunu içiyorsun 15 gün. Karaciğer tertemiz oluyor. Sen yine hamilelik için bakarsin ❤️ inşallah bir sıkıntı yoktur 🙏🏻 napiyim ben de 7 aylık oldu bebişim onunla geçip gidiyor günler 🤭
İşte doktor bu karaciğer ile ilgili değil dedi bu ürtiker dedi. Stresten olur başka bir şeyden olur sebebi net olmaz dedi. Hamilelikte vücut kendi bile yapar dedi ki ilk defa yaşıyorum hayatımda. Allahım inşallah rahat şekilde atlatmayı nasip eder 🤲 ya yerim onu 7 aylık mı oldu🥰 Zaman su misali ah ah❤️ hayırla dağlıkla büyüsün minnoşun kuzum

Oy onu severim ben rabbime de kurban olurum yeter ki ömür versin nefes versin onu her şekilde yaşatır ya ben böyle mucizeler karşısında eriyorum yok oluyorum sen düşünmezsin ama Allah orada can yaratıverir ol der oluverir🤲 inşallah hayırla sağlıkla korur bebeğini rabbim kuzum inşallah iyi gelir ilaçların
Amin canım inşallah

Yaa bebeklerim benim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bizim aramız düzelmedi, dün boşandım. Bebek işine epey uzun bir süre ara veriyorum ☺️ @Tikabasa imagination forever imagination forever Niqu Niqu melegim can melegim can fnd_50 fnd_50 @Papatyamaviss @Gul220 @IADK Zumruduanka96 Zumruduanka96
beyons beyons canım sen hamileymişin galiba çok sevindim tebrik ederim 😍rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
melegim can melegim can bebeğim sen de sürpriz patlatmışın hayırlı olsun yeni kuzucun hayırla sağlıkla gelsin inşallah ☺️
tşk ederim canım benim daha çok yeni benimde aşılama oldum tuttu çok şükür umarım sağlıklı bi şekilde ilerler
senin içinde hayırlısı olsun hani derler ya her şer de bin hayır vardır güzele iyiye yoralım öyle olsun sen cok degerli birisin umarım sectiğin bu yol güzelliklerle doludur ve unutma ki hayat hep süprizlerle doludur 😍🤲

X