Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Yaa bebeklerim benim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bizim aramız düzelmedi, dün boşandım. Bebek işine epey uzun bir süre ara veriyorum ☺️ Tikabasa Tikabasa imagination forever imagination forever Niqu Niqu melegim can melegim can fnd_50 fnd_50 @Papatyamaviss @Gul220 IADK IADK Zumruduanka96 Zumruduanka96
beyons beyons canım sen hamileymişin galiba çok sevindim tebrik ederim 😍rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
melegim can melegim can bebeğim sen de sürpriz patlatmışın hayırlı olsun yeni kuzucun hayırla sağlıkla gelsin inşallah ☺️
Canım Melisa’m ne çok özledim seni. İyi olmana seni burda gördüğüme çok sevindim. Hakkında en güzeli olsun. Hayatta her şey var olmuyorsa da zorlamanın bir manası yok. Bu hayata bir kere geliyoruz, neden değerimizi kıymetimizi bilemeyen bir insan için biz hayatımızı feda edelim ki? Yolun aydınlık olsun inşallah. Senin için en güzelini diliyorum.

Yaa bebeklerim benim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bizim aramız düzelmedi, dün boşandım. Bebek işine epey uzun bir süre ara veriyorum ☺️ Tikabasa Tikabasa imagination forever imagination forever Niqu Niqu melegim can melegim can fnd_50 fnd_50 @Papatyamaviss @Gul220 IADK IADK Zumruduanka96 Zumruduanka96
beyons beyons canım sen hamileymişin galiba çok sevindim tebrik ederim 😍rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
melegim can melegim can bebeğim sen de sürpriz patlatmışın hayırlı olsun yeni kuzucun hayırla sağlıkla gelsin inşallah ☺️
Canım benim herşeyin hayırlısı rabbim bundan sonraki hayatını çok çok güzelleştirsin biz hep yanındayız 🥰🙏

Canım benim seni çok özledim❤️ hep merak ediyordum aklımdaydın. Hakkında hep her şeyin en güzeli en hayırlısı olsun. Biz hep yanındayız bunu unutma🥰🤲

X