Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Ve evet melisaa93 inşallah senden de güzel haberleri hayırlısıyla alacağız ❤
Yaa bebeklerim benim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bizim aramız düzelmedi, dün boşandım. Bebek işine epey uzun bir süre ara veriyorum Tikabasa imagination forever Niqu melegim can fnd_50 Papatyamaviss Gul220 IADK Zumruduanka96
beyons canım sen hamileymişin galiba çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
melegim can bebeğim sen de sürpriz patlatmışın hayırlı olsun yeni kuzucun hayırla sağlıkla gelsin inşallah

Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzelim demek ki rabbimin varmış bir bildiği böylesi senin için daha hayırlı olmuş demek ki. Çocuk olduktan sonra ayrılması inan bana daha zor ben yaşadım biliyorum. Yürüdüğün yol Bahar bahçesi olsun arkadaşım güzel günler gör bundan sonra herşey gönlünce olsun hiç bir şey senden önemli değil unutma

Hep yanındayım biliyorsun bundan sonra hep yüzün gülsün

Hakkında hayırlısı buymuş demek. Bundan sonraki hayatın çok mutlu geçsin canım benim. Rabbim güzellikler çıkarsın karşına çok mutlu ol

Hakkında hayırlsı olsun canım anlaşılmayan insanla yaşamak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…