- 14 Mayıs 2021
- 4.581
- 9.030
melegim can meloşum benımde ılk baslarda hep kanama alanım vardı bılıyorsun ama gectıprogestrona devam edıp bıraz dınlenebılırsen gecer ınsallah en kısa zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman iyiki diyoruz kuzum, Allahın bir bildiği varmış. Yeni hayat yeni bir yol. Çok çok çok mutlu ol inşallah ❤Yaa bebeklerim benim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bizim aramız düzelmedi, dün boşandım. Bebek işine epey uzun bir süre ara veriyorum @Tikabasa imagination forever Niqu melegim can @fnd_50 @Papatyamaviss Gul220 @IADK @Zumruduanka96
@beyons canım sen hamileymişin galiba çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
melegim can bebeğim sen de sürpriz patlatmışın hayırlı olsun yeni kuzucun hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Canım benim de 5-7-9. Haftalarda kanamam olmuştu, kanama alanım yoktu. Progesteron dex göbekten iğne, kalçadan iğne ve fitil vermişti doktorum. Bana da az vermiş gibi geldi ilacını ama şu da bir gerçek tutunacağı varsa her türlü tutunur. Dınlen bol bol.Kızlar bugün sabah kanamam başladı doktora gittim düşük tehlikem var kanama alanı büyük bebek 6. Haftada
Canım kadın doğumcuna git ve magnezyum kalsiyum takviyesi sor. Benimki de bana vermedi. Ben artık gizli gizli içiyorum. Ben bildiğin topallıyordum, yürüyemiyordum. Yolda kalıyordum. Tekerlekli sandalyem olsa falan diyordum. Takviye çok iyi geldi. Şuan oldukça iyiyim. 6 günde ayağa kalktımKızlar dun gece belım kalçam tamamen kitlendi wc ye bıle gıdemedım hatta korkudan istifra ettim sonra.sabah hemen ortapedi ve fızık tedavıye gittik,sonuc parol hiçbişey yapamayız cumlesı.bı krem bıle vermedıler,10 gün rapor verdıler.çok korkuyorum ya böyle olursam şubatın sonuna kadar o kadar üzgünüm ki..
Magnezyum alıyorum haftada ıkı uc kuzum,kalsıyumuda sorayım bır,sende gece yatamıyormuydun asla kıpırdayamıyorum dırek bıcak saplanıyor kıpırdagım anda belımde kalcama dogru.gunduz bıraz da ıyıyım ama hıcbıryere uzanamıyorum yoruldum yatamamaktan.Yaa Allahım benımkıde gecsın ınsallahCanım kadın doğumcuna git ve magnezyum kalsiyum takviyesi sor. Benimki de bana vermedi. Ben artık gizli gizli içiyorum. Ben bildiğin topallıyordum, yürüyemiyordum. Yolda kalıyordum. Tekerlekli sandalyem olsa falan diyordum. Takviye çok iyi geldi. Şuan oldukça iyiyim. 6 günde ayağa kalktım
İyiyim çok şükür sen nasılsın Nerdeyse 1 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum ilk tuttu düşük oldu 2.negatif şimdi 3.kez çift transfer deneyeceğiz. İnsanın bir saatten sonra umudu kalmıyor ama inşallah bu sefer hayırlı güzel sonuç alırızKuzum nasılsın?sen ne durumdasın
Teşekkür ederim canım benim. Ben bu kararı aldığım için çok mutluyum.Sen nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeliHakkında hayırlısı olsun inşallah güzelim demek ki rabbimin varmış bir bildiği böylesi senin için daha hayırlı olmuş demek ki. Çocuk olduktan sonra ayrılması inan bana daha zor ben yaşadım biliyorum. Yürüdüğün yol Bahar bahçesi olsun arkadaşım güzel günler gör bundan sonra herşey gönlünce olsun hiç bir şey senden önemli değil unutma
Ben yürüyemiyordum canım. Dizimdeydi benim sıkıntım. Bıçak saplanmasını bilmiyorum ama kalça ağrın kalsiyumdan dolayı olabilirMagnezyum alıyorum haftada ıkı uc kuzum,kalsıyumuda sorayım bır,sende gece yatamıyormuydun asla kıpırdayamıyorum dırek bıcak saplanıyor kıpırdagım anda belımde kalcama dogru.gunduz bıraz da ıyıyım ama hıcbıryere uzanamıyorum yoruldum yatamamaktan.Yaa Allahım benımkıde gecsın ınsallah
Teşekkür ederim canım benim desteğin benim için çok kıymetliHep yanındayım biliyorsun bundan sonra hep yüzün gülsün
Amin canım benim çok sağolHakkında hayırlısı buymuş demek. Bundan sonraki hayatın çok mutlu geçsin canım benim. Rabbim güzellikler çıkarsın karşına çok mutlu ol
Evet üstelik boşanma işleri ciddileşince hiç tanıyamadığımı farkettim. Boşa gitmiş yıllarımHakkında hayırlsı olsun canım anlaşılmayan insanla yaşamak zor
Evet gerçekten Allah veriyorsa da alıyorsa da vardır bir hayrO zaman iyiki diyoruz kuzum, Allahın bir bildiği varmış. Yeni hayat yeni bir yol. Çok çok çok mutlu ol inşallah ❤
Canım benim de 5-7-9. Haftalarda kanamam olmuştu, kanama alanım yoktu. Progesteron dex göbekten iğne, kalçadan iğne ve fitil vermişti doktorum. Bana da az vermiş gibi geldi ilacını ama şu da bir gerçek tutunacağı varsa her türlü tutunur. Dınlen bol bol.
O kayıp yasını atmak üzerimden çok zaman aldı hala ara ara bunalıma giriyorum sanırım küçük bir depresyondayım ama başaramıcağım hiç bir durum yok güçlü olmak zorundayım canım. 2024 yılı evlatla sınanma yılı oldu benim için büyük oğlumun Disleksi olduğunu öğrendim küçük kızım şaşı oldu bir anda ameliyat oldu şükür şuan iyi durumu. Oğlum için özel ders arayışındayım anlıcağın kötü bir yıl ama geri de bırakıyorum az kaldı sen bu kararı verdiğin için mutluysam senin adına mutlu oldum canım sen bu dünyada en değerlisin unutma sen iyi oldukça herşey daha da iyi olucakTeşekkür ederim canım benim. Ben bu kararı aldığım için çok mutluyum.Sen nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli
Öyle düşünce boşa gitmedi aslında bunlar senin hayatını şekillendiricek bundan sonra ona göre adımlar atıcaksın inan bana herkesin hayatında inişler çıkışlar oluyor önemli olan görülen yaşanılan hikayeden ders almak hayatını ona göre şekillendirmek. Yılların boşa gitmedi hepsi bir tecrübe canımEvet üstelik boşanma işleri ciddileşince hiç tanıyamadığımı farkettim. Boşa gitmiş yıllarım
Gerçekten zor bir yıl olmuş canım benim bundan sonra inşAllah her şey çok daha güzel olur. Yeni bebiş için hazırlık yapıyorsan inşAllah sağlıkla kısa zamanda nasip olur İnşAllah dediğin gibi olur bundan sonra karşıma çıkacak kişi ile çok mutlu olabilirimO kayıp yasını atmak üzerimden çok zaman aldı hala ara ara bunalıma giriyorum sanırım küçük bir depresyondayım ama başaramıcağım hiç bir durum yok güçlü olmak zorundayım canım. 2024 yılı evlatla sınanma yılı oldu benim için büyük oğlumun Disleksi olduğunu öğrendim küçük kızım şaşı oldu bir anda ameliyat oldu şükür şuan iyi durumu. Oğlum için özel ders arayışındayım anlıcağın kötü bir yıl ama geri de bırakıyorum az kaldı sen bu kararı verdiğin için mutluysam senin adına mutlu oldum canım sen bu dünyada en değerlisin unutma sen iyi oldukça herşey daha da iyi olucak
Evet haklısın dediğin gibi tecrübe oldu benim için. Yine de ona karşı o kadar ruhsuzum ki üzülemiyorum bileÖyle düşünce boşa gitmedi aslında bunlar senin hayatını şekillendiricek bundan sonra ona göre adımlar atıcaksın inan bana herkesin hayatında inişler çıkışlar oluyor önemli olan görülen yaşanılan hikayeden ders almak hayatını ona göre şekillendirmek. Yılların boşa gitmedi hepsi bir tecrübe canım
Evet deneme yapıyorum hayırlıysa olsun inşallah olucaksın canım çok mutlu ol hak ediyorsunGerçekten zor bir yıl olmuş canım benim bundan sonra inşAllah her şey çok daha güzel olur. Yeni bebiş için hazırlık yapıyorsan inşAllah sağlıkla kısa zamanda nasip olur İnşAllah dediğin gibi olur bundan sonra karşıma çıkacak kişi ile çok mutlu olabilirim
İçinde hiç bir duygu beslemiyorsun işte ne öfke ne kin ne sevgi ne güzel işte hayatına kaldığın yerden daha mutlu bir şekilde ilerlersinEvet haklısın dediğin gibi tecrübe oldu benim için. Yine de ona karşı o kadar ruhsuzum ki üzülemiyorum bile
Benim kanama geliyor canım kırmızumelegim can meloşum benımde ılk baslarda hep kanama alanım vardı bılıyorsun ama gectıprogestrona devam edıp bıraz dınlenebılırsen gecer ınsallah en kısa zamanda
İnşAllah canım yeni hayatıma adapte olup yoluma devam edeceğimİçinde hiç bir duygu beslemiyorsun işte ne öfke ne kin ne sevgi ne güzel işte hayatına kaldığın yerden daha mutlu bir şekilde ilerlersin