Evet ilk başta bende korkuyordum sanki kan gelicek diye sonra alıştım hatta diyordum acaba doğumdan sonra gecermi ağrımBende kasık ve bel agrısından ölecem hamile olduguma inanmıyorum ya acaba adet mi
Olacam diyorum annemle aramız 10 dak yürüyerek dün anneme hira kucagımda zor gittim belim koptu agrıdan
Benim bu sondu bunu bile biliyorsun 10 yıl aradan sonra yaptım kızlarım bakıyor ama sanki onlara herşeyi yüklüyor gibi hissediyorum biri lise biri ortaokulda okulları var dersleri var yinede her işe ben koşuyorum hira 15 aylıkken digeri dogacak napacam diye düşünmüyor degilim allaha dua etmekten başka bişe gelmiyor elimdenSenin kızların yaşta benim kardeşimin 2 kızı var ama o hala onlara bebek gibi bakıyor sanki hiç büyümemişler çünkü başka çocuk yok senin gözünde büyümüşler ama aslında küçükler onlarda zor tabi ama irelide hiç peşiman olmucan emin ol.Bende 1 tane düşün bende öyleyim ek gıdası var diye dışarı çıkamıyorum bazen salmak lazım işte ben onu yapamıyorum bu hiç iyi bir şey diğil Allahın zoruna gider ondan her anıma şükür ediyorum çok bekledim her şey gecicek bizde toparlanıcaz kuzum
Gerçekten söylüyorum eminim çok kolay atlatıcan bak ne babam ne annem ne kardeşim kimse yok eşimin ailesi ayda 2 defa gelir sever yanımda Yunusu o kadar zaten durmuyorda onlarda hiç hazır yemek görmedim ve ya 5 dk bile kimese vereyim çocuğu kuaföre markete bile gidemem..ama şükür oldu benimle diyorum seninde genç yaşında 3 prensesin var ne güzel kuzum şimdi biride geliyor bunu sen istemedinki Allah gönderdi vardır bir bildiği ondan moralini bozma asla.Bende bu gazla ikinci yaparımBenim bu sondu bunu bile biliyorsun 10 yıl aradan sonra yaptım kızlarım bakıyor ama sanki onlara herşeyi yüklüyor gibi hissediyorum biri lise biri ortaokulda okulları var dersleri var yinede her işe ben koşuyorum hira 15 aylıkken digeri dogacak napacam diye düşünmüyor degilim allaha dua etmekten başka bişe gelmiyor elimden
Ben yumurtlama oluyor mu acaba diye denemek istedim kuzum ondan bu ay deneyim dedim oda böyle olduCanım ben bu ovu testini çok yaptım stres oluyordum aylardi yaptım olmadı 3 2 3 2 deneyerek 2 defa hamile kaldım
Adetim 4 gün sürüyor artık döngüm de 27-28-29 değişiyor canımCnm senın döngün nasıl, adetın kaç gun suruyor
Bunu bilmek istiyorsan 1 defa doktorla takip et en doğrusu çünkü innovita bana çatlamış yumurtam gösteriyordu o günü doktora gitmiştim bana dedi çatlamamışBen yumurtlama oluyor mu acaba diye denemek istedim kuzum ondan bu ay deneyim dedim oda böyle oldu
Allaha şükür çok iyiyim tatlım. Bebiş de iyi, büyüyoruz napalımglowb cnm nasılsın? Bebişin nasıl?
Bende 2 kere kullandım 2 sinde de kullandığım ay hamile kalmıştım nasip bakalım artıkBunu bilmek istiyorsan 1 defa doktorla takip et en doğrusu çünkü innovita bana çatlamış yumurtam gösteriyordu o günü doktora gitmiştim bana dedi çatlamamış
Aaa ne güzel o zaman hayırlısıyla uğur getirsin sanaBende 2 kere kullandım 2 sinde de kullandığım ay hamile kalmıştım nasip bakalım artık
Sen çişini tutuyormuş canımbugün ki ovulasyon testim kızlar yine silik 10 gün
Evet canım gece kalktım tuvalete birde şimdi sabah kalkınca yaptım ilk idrar değil diye hemenSen çişini tutuyormuş canım
Ay meleğimmmmmm şimdi gördüm minnoş büyümüşBetam 1000 üzeri kızlar saglık ocagı binden yukarısını göstermiyor
Canım sen test yapmaya devam et dalgalanmalar olur tam koyulaşacakken açık olabilir devam et illa yakalarsınKızlar yardıma ihtiyacım var2 güne pik görürüm derken bugün bu şekilde çıktı. Dün akşam üstüne doğru ağrı bir de kanama oldu çok az lekelenme tarzında çatladı sanırım ama olgunlaşmadan çatlayan yumurta tutar mı acaba ? Ben ovulasyon diye mi hesaplıcam şimdi bunu anlamadım
Çok iyi kuzum Allahım sağlıklı artışlar nasip etsin inşallah çok seviniyorumkızlar bu arada önceki kan testim iki gün önce 136 dı bugün ki 385 çıkmış çok şükür artış iyi gibi degil mi
Yapıyorum canım devam edicem umarım tam pik görürürüm bu ayCanım sen test yapmaya devam et dalgalanmalar olur tam koyulaşacaklar açık olabilir devam et illa yakalarsın
Ben de aynı sorunu göbeğimde yaşıyorum inanılmaz bir ağrı ve fıtık olmuştu ilk gebeliğimde. Yine ondan şüpheleniyorum fıtıksa bilmiyorum bir çözümü var mıKızlar size birsey soracagım ben sımdı 23. Haftayı bıtırmek uzereyım bır haftadır bende şiddetli bir kalça agrısı basladı,bıldıgınız bacagımı atamıyorum bazen bıcak gıbı saplanıyo cızgı halınde kalcama,bunu yaşayanınız oldumu?neler yapmam lazım gecmesı ıcın,sımdıden boyleyse sonra ıyıce kötüleşir diye korkmaya basladım.(siyatik yada fıtık gibi bişey sanırım)
Bana göre en güzeli öğlen saatlerinde sabah çişini yap yemeğini ye sonra tut yap devam et sen daha koyu görmedinEvet canım gece kalktım tuvalete birde şimdi sabah kalkınca yaptım ilk idrar değil diye hemen