Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Bende kasık ve bel agrısından ölecem hamile olduguma inanmıyorum ya acaba adet mi
Olacam diyorum annemle aramız 10 dak yürüyerek dün anneme hira kucagımda zor gittim belim koptu agrıdan
Evet ilk başta bende korkuyordum sanki kan gelicek diye sonra alıştım hatta diyordum acaba doğumdan sonra gecermi ağrım

Benim bu sondu bunu bile biliyorsun 10 yıl aradan sonra yaptım kızlarım bakıyor ama sanki onlara herşeyi yüklüyor gibi hissediyorum biri lise biri ortaokulda okulları var dersleri var yinede her işe ben koşuyorum hira 15 aylıkken digeri dogacak napacam diye düşünmüyor degilim allaha dua etmekten başka bişe gelmiyor elimden

Gerçekten söylüyorum eminim çok kolay atlatıcan bak ne babam ne annem ne kardeşim kimse yok eşimin ailesi ayda 2 defa gelir sever yanımda Yunusu o kadar zaten durmuyorda onlarda hiç hazır yemek görmedim ve ya 5 dk bile kimese vereyim çocuğu kuaföre markete bile gidemem..ama şükür oldu benimle diyorum seninde genç yaşında 3 prensesin var ne güzel kuzum şimdi biride geliyor bunu sen istemedinki Allah gönderdi vardır bir bildiği ondan moralini bozma asla.Bende bu gazla ikinci yaparım

Ben yumurtlama oluyor mu acaba diye denemek istedim kuzum ondan bu ay deneyim dedim oda böyle oldu
Bunu bilmek istiyorsan 1 defa doktorla takip et en doğrusu çünkü innovita bana çatlamış yumurtam gösteriyordu o günü doktora gitmiştim bana dedi çatlamamış

Kaç zamandır giremiyordum yeni hamilelikler varmış tebrik ederim melegim can bebiş sürpriz yapmak istemiş anlaşılan. Bu dünyada rızkı varmış demek sağlıkla doğsun inşallah. Allah kolaylık verir sen onları hiç düşünme mucizenin tadını çıkart vardır bunda bir hayır. Rabbim isteyen arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsin

Bunu bilmek istiyorsan 1 defa doktorla takip et en doğrusu çünkü innovita bana çatlamış yumurtam gösteriyordu o günü doktora gitmiştim bana dedi çatlamamış
Bende 2 kere kullandım 2 sinde de kullandığım ay hamile kalmıştım nasip bakalım artık

bugün ki ovulasyon testim kızlar yine silik 10 gün

Eklentiler

• IMG_0396.jpeg
    115,1 KB · Görüntüleme: 16
Canım sen test yapmaya devam et dalgalanmalar olur tam koyulaşacakken açık olabilir devam et illa yakalarsın

Son düzenleme:
Ben de aynı sorunu göbeğimde yaşıyorum inanılmaz bir ağrı ve fıtık olmuştu ilk gebeliğimde. Yine ondan şüpheleniyorum fıtıksa bilmiyorum bir çözümü var mı benimki de yürütmüyor bıçak saplanıyor gibi oluyor göbeğimin etrafına. Doktorum gel bi bebeğe bakalım dedi ben pazartesi gidiyorum kuzum. Senin acaba fıtık var mıydı belde falan? Bel fıtığı bacağa vuruyor diyorlar ya. Ya da magnezyum geliyor aklıma ama ne geliyorsa da başımıza bu vitaminlerden geliyor bazen kuzum doktoruna danıştın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…