Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Cnm bu işler gercekten kısmet, takvıye kullandıgım ve femara kullandıgım aylar kımyasal oldu, hiçbısey kullanmadıgım ay üstünkörü bı ilişkiyle tuttu,
Evet haklısın canım gerçekten bende ona inanıyorum da işte gel gelelim içime anlat büyük bi operasyon geçirdim rahim yarısı alındı benim ya tek korkum o canım

Çok guzel cnm saglıcakla ilerlesındaha kan verecekmısın
yok canım aşılamanın 11. günü 11 çıktı 14 günü 136 bugün yanı 16. günü 385 artık vermıyım diyorum pazartesi dr doktorumu arıcam ona göre randevu verir bana iki kat artış varsa iki defa vermen yeterli demişti

Evet haklısın canım gerçekten bende ona inanıyorum da işte gel gelelim içime anlat büyük bi operasyon geçirdim rahim yarısı alındı benim ya tek korkum o canım
Aaa bilmiyordum cnm peki boyle bı durumda sıkıntı olurmuymuş, ne dedıler, tutunamama falan olurmuymuş?

Evet bncede yeterliayyy super keseyide görürsün inş

Aaa bilmiyordum cnm peki boyle bı durumda sıkıntı olurmuymuş, ne dedıler, tutunamama falan olurmuymuş?
1 sene olcak ocakta doktor 1 sene sonra düşünebilirsin dedi rahim kendini yeniliyormuş zarar gören her yeri çıkarttım temizledim eskisinden daha iyi oldu hatta eski sezeryan yerlerini bile onarmış tekrar sorun yaşamamak için aslında ameliyata girerken komple rahim alınacak dedi ben çok ağladım hem kızımı hem anneliğim alınacaktı elimden ama doktor sağolsun işinin ehliymiş kurtardı rahmi

Canım eşimde varikosel çıktı bebek istiyorsanız ameliyat edelim dedi bizde var bebegimiz dedik gerek yok dedik ee benimde yumurta ilaç kullanmadan büyümüyordu 2 defa kaçak oldu hamile kalmışım
Yaaa allahın hikmeti görüyormusun kuzum onca çabala uğraş geç olsun bebek istiyorsanız ameliyat demişler ve süprizzzz allahın hikmeti kan verdin mi

B
Bebeğim . Test yapmayı bırak ma bana kalırsa daha yumurtlama olmamış

Tamam kuzum öyle yapıcam zaten
Canım bencede catlama bazen sabah ve oglen arasında bıle olabılıyor.bak sana hamıle kaldıgımdakı testı atayım.bak cumartesı oglen yapmasam mesela tam pık gormemıs olacaktım.baktım koyulasıyor ovulasyon belırtılerıde var oğlende yapıyım ve bıngo.sen bugunde degerlendır,sonra teste devam et yınede bıdakı aya koyulasma baslayınca sabah oglen yaparsın testlerını.

Eklentiler

• FB1395D8-E44B-45DE-B9BD-1B3D96121CB3.jpeg
    150,2 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar size birsey soracagım ben sımdı 23. Haftayı bıtırmek uzereyım bır haftadır bende şiddetli bir kalça agrısı basladı,bıldıgınız bacagımı atamıyorum bazen bıcak gıbı saplanıyo cızgı halınde kalcama,bunu yaşayanınız oldumu?neler yapmam lazım gecmesı ıcın,sımdıden boyleyse sonra ıyıce kötüleşir diye korkmaya basladım.(siyatik yada fıtık gibi bişey sanırım)

Kaçırmış olabilir miyim diyorsun o zaman kuzucum yani bence de kaçırmış olabilirim kanama ve ağrı olunca anladım çatladığını ama adetin 8 günü çok erken değil mi?

Kaçırmış olabilir miyim diyorsun o zaman kuzucum yani bence de kaçırmış olabilirim kanama ve ağrı olunca anladım çatladığını ama adetin 8 günü çok erken değil mi?
Bazen erken olabılıyor takvıye yada bal çörek otu falan benımkını one cekıyordu mesela.sen bı hafta daha devam et ovulasyona bence pik oldu ama göremedik,ama tabıkı olmamıs olma ıhtımalıne karsı bı 8-9 gun daha yap bence testı.

Benimde bazen yumurtlama hemen adetten sonra 9. Günde olmuştu o ay hamile kalmıştım hatta düşük yapmıştım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…