Evet haklısın canım gerçekten bende ona inanıyorum da işte gel gelelim içime anlat büyük bi operasyon geçirdim rahim yarısı alındı benim ya tek korkum o canımCnm bu işler gercekten kısmet, takvıye kullandıgım ve femara kullandıgım aylar kımyasal oldu, hiçbısey kullanmadıgım ay üstünkörü bı ilişkiyle tuttu,
Evet erken yumurtladıysan öne gelirmiş, bn yaşamadım oyle bı durum bılmıyorum, benım yumurtlama günlerım 15-19 günler arasıydı,Değerlendirdim dün canım bugünde değerlendirme yapıcam adet günüm önemi gelmiş oldu peki canım şimdi
Maşallah oğluşakızlar bu arada önceki kan testim iki gün önce 136 dı bugün ki 385 çıkmış çok şükür artış iyi gibi degil mi
yok canım aşılamanın 11. günü 11 çıktı 14 günü 136 bugün yanı 16. günü 385 artık vermıyım diyorum pazartesi dr doktorumu arıcam ona göre randevu verir bana iki kat artış varsa iki defa vermen yeterli demiştiÇok guzel cnm saglıcakla ilerlesındaha kan verecekmısın
Anladım kuzum bir alengirli ay daha yaşıyorum yaşayıp görcez bakalım ne olucakEvet erken yumurtladıysan öne gelirmiş, bn yaşamadım oyle bı durum bılmıyorum, benım yumurtlama günlerım 15-19 günler arasıydı,
Aaa bilmiyordum cnm peki boyle bı durumda sıkıntı olurmuymuş, ne dedıler, tutunamama falan olurmuymuş?Evet haklısın canım gerçekten bende ona inanıyorum da işte gel gelelim içime anlat büyük bi operasyon geçirdim rahim yarısı alındı benim ya tek korkum o canım
bende öyle hissediyorum çünkü tam aşılama günü acayip kasık agrım oldu sonra ne agrı ne sızı kaldı hatta kesin tutmadı diyordumMaşallah oğluşacanım oğlan demek geliyor içimden vallahi
Evet bncede yeterliyok canım aşılamanın 11. günü 11 çıktı 14 günü 136 bugün yanı 16. günü 385 artık vermıyım diyorum pazartesi dr doktorumu arıcam ona göre randevu verir bana iki kat artış varsa iki defa vermen yeterli demişti
1 sene olcak ocakta doktor 1 sene sonra düşünebilirsin dedi rahim kendini yeniliyormuş zarar gören her yeri çıkarttım temizledim eskisinden daha iyi oldu hatta eski sezeryan yerlerini bile onarmış tekrar sorun yaşamamak için aslında ameliyata girerken komple rahim alınacak dedi ben çok ağladım hem kızımı hem anneliğim alınacaktı elimden ama doktor sağolsun işinin ehliymiş kurtardı rahmiAaa bilmiyordum cnm peki boyle bı durumda sıkıntı olurmuymuş, ne dedıler, tutunamama falan olurmuymuş?
inşallah canım senin iki taneydi degilmi sende düşünüyormusun 3. yüEvet bncede yeterliayyy super keseyide görürsün inş
Ayyy hadi inşallahbende öyle hissediyorum çünkü tam aşılama günü acayip kasık agrım oldu sonra ne agrı ne sızı kaldı hatta kesin tutmadı diyordum
Yok yaş 40 benim 2 tane yeter,inşallah canım senin iki taneydi degilmi sende düşünüyormusun 3. yü
Yaaa allahın hikmeti görüyormusun kuzum onca çabala uğraş geç olsun bebek istiyorsanız ameliyat demişler ve süprizzzz allahın hikmetiCanım eşimde varikosel çıktı bebek istiyorsanız ameliyat edelim dedi bizde var bebegimiz dedik gerek yok dedik ee benimde yumurta ilaç kullanmadan büyümüyordu 2 defa kaçak oldu hamile kalmışım
Bebeğim . Test yapmayı bırak ma bana kalırsa daha yumurtlama olmamışKızlar yardıma ihtiyacım var2 güne pik görürüm derken bugün bu şekilde çıktı. Dün akşam üstüne doğru ağrı bir de kanama oldu çok az lekelenme tarzında çatladı sanırım ama olgunlaşmadan çatlayan yumurta tutar mı acaba ? Ben ovulasyon diye mi hesaplıcam şimdi bunu anlamadım
Tamam kuzum öyle yapıcam zatenB
Bebeğim . Test yapmayı bırak ma bana kalırsa daha yumurtlama olmamış
Canım bencede catlama bazen sabah ve oglen arasında bıle olabılıyor.bak sana hamıle kaldıgımdakı testı atayım.bak cumartesı oglen yapmasam mesela tam pık gormemıs olacaktım.baktım koyulasıyor ovulasyon belırtılerıde var oğlende yapıyım ve bıngo.sen bugunde degerlendır,sonra teste devam et yınede bıdakı aya koyulasma baslayınca sabah oglen yaparsın testlerını.Tamam kuzum öyle yapıcam zaten
Kaçırmış olabilir miyim diyorsun o zaman kuzucum yani bence de kaçırmış olabilirim kanama ve ağrı olunca anladım çatladığını ama adetin 8 günü çok erken değil mi?Canım bencede catlama bazen sabah ve oglen arasında bıle olabılıyor.bak sana hamıle kaldıgımdakı testı atayım.bak cumartesı oglen yapmasam mesela tam pık gormemıs olacaktım.baktım koyulasıyor ovulasyon belırtılerıde var oğlende yapıyım ve bıngo.sen bugunde degerlendır,sonra teste devam et yınede bıdakı aya koyulasma baslayınca sabah oglen yaparsın testlerını.
Bazen erken olabılıyor takvıye yada bal çörek otu falan benımkını one cekıyordu mesela.sen bı hafta daha devam et ovulasyona bence pik oldu ama göremedik,ama tabıkı olmamıs olma ıhtımalıne karsı bı 8-9 gun daha yap bence testı.Kaçırmış olabilir miyim diyorsun o zaman kuzucum yani bence de kaçırmış olabilirim kanama ve ağrı olunca anladım çatladığını ama adetin 8 günü çok erken değil mi?
Benimde bazen yumurtlama hemen adetten sonra 9. Günde olmuştu o ay hamile kalmıştım hatta düşük yapmıştım canımAz önce tekrar yaptım yine silikti canım evet çatladı büyük ihtimalle çünkü yumurtlama kanaması da yaşadım ağrısı da yaşadım. Umarım dediğin gibi olur dün değerlendirme yaptım bugün de devam edicem değerlendirmeye teste de yarın devam ederim tek korkum olgunlaşmadan çatlaması bu ay sonuna kadar devam edeyim tekrar yumurtlama olmazsa doktora söylemekte fayda var bu durumu iyi ki de ovulasyon testi yapıyorum belki de bir işaretti soruna sağol canım bilgilendirme yaptığın için az da olsa içimi rahatlattın