- 20 Ağustos 2022
- 4.048
- 3.400
Tamam yarım saattir sıvı almadım 1 buçuk saat daha bekleyim bir tane daha yapayımBana göre en güzeli öğlen saatlerinde sabah çişini yap yemeğini ye sonra tut yap devam et sen daha koyu görmedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam yarım saattir sıvı almadım 1 buçuk saat daha bekleyim bir tane daha yapayımBana göre en güzeli öğlen saatlerinde sabah çişini yap yemeğini ye sonra tut yap devam et sen daha koyu görmedin
Yaa bebeklerim benim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bizim aramız düzelmedi, dün boşandım. Bebek işine epey uzun bir süre ara veriyorum Tikabasa imagination forever Niqu melegim can fnd_50 Papatyamaviss Gul220 IADK Zumruduanka96Ve evet melisaa93 inşallah senden de güzel haberleri hayırlısıyla alacağız ❤
Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzelim demek ki rabbimin varmış bir bildiği böylesi senin için daha hayırlı olmuş demek ki. Çocuk olduktan sonra ayrılması inan bana daha zor ben yaşadım biliyorum. Yürüdüğün yol Bahar bahçesi olsun arkadaşım güzel günler gör bundan sonra herşey gönlünce olsun hiç bir şey senden önemli değil unutmaYaa bebeklerim benim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bizim aramız düzelmedi, dün boşandım. Bebek işine epey uzun bir süre ara veriyorum Tikabasa imagination forever Niqu melegim can fnd_50 Papatyamaviss Gul220 IADK Zumruduanka96
beyons canım sen hamileymişin galiba çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
melegim can bebeğim sen de sürpriz patlatmışın hayırlı olsun yeni kuzucun hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Aynen bekle yeniden yapTamam yarım saattir sıvı almadım 1 buçuk saat daha bekleyim bir tane daha yapayım
Hep yanındayım biliyorsun bundan sonra hep yüzün gülsünYaa bebeklerim benim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bizim aramız düzelmedi, dün boşandım. Bebek işine epey uzun bir süre ara veriyorum Tikabasa imagination forever Niqu melegim can fnd_50 Papatyamaviss Gul220 IADK Zumruduanka96
beyons canım sen hamileymişin galiba çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
melegim can bebeğim sen de sürpriz patlatmışın hayırlı olsun yeni kuzucun hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Aynen bekle yeniden yap
Hakkında hayırlısı buymuş demek. Bundan sonraki hayatın çok mutlu geçsin canım benim. Rabbim güzellikler çıkarsın karşına çok mutlu olYaa bebeklerim benim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bizim aramız düzelmedi, dün boşandım. Bebek işine epey uzun bir süre ara veriyorum Tikabasa imagination forever Niqu melegim can fnd_50 Papatyamaviss Gul220 IADK Zumruduanka96
Evet kuzum en sonuncu bu şekildeEn sonuncumu
Kuzum nasılsın?sen ne durumdasınHakkında hayırlısı buymuş demek. Bundan sonraki hayatın çok mutlu geçsin canım benim. Rabbim güzellikler çıkarsın karşına çok mutlu ol
Bak gördün daha koyu devam et sen aynı saatte yap hatta akşamda yap belki koyulaşırEvet kuzum en sonuncu bu şekilde
Tamam kuzum akşam da yapayım 1 saat idrarımı tutup sıvı almasam yeterli olur muBak gördün daha koyu devam et sen aynı saatte yap hatta akşamda yap belki koyulaşır
Hakkında hayırlsı olsun canım anlaşılmayan insanla yaşamak zorYaa bebeklerim benim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bizim aramız düzelmedi, dün boşandım. Bebek işine epey uzun bir süre ara veriyorum Tikabasa imagination forever Niqu melegim can fnd_50 Papatyamaviss Gul220 IADK Zumruduanka96
Ben 2 saat tutuyordumTamam kuzum akşam da yapayım 1 saat idrarımı tutup sıvı almasam yeterli olur mu
Kuzum sen son kızdada kanaman vardı sanki fitil iğne yazsaydıKızlar bugün sabah kanamam başladı doktora gittim düşük tehlikem var kanama alanı büyük bebek 6. Haftada
Bunda kanama alanım çok büyük canım ona göre o küçüktü progesteron verdi vajinalKuzum sen son kızdada kanaman vardı sanki fitil iğne yazsaydı
Benim ilkte kanamam fazlaydı iğnede yazdılar hatta ikincide bile sona kadar kullandım tek progesteron çok az gelicek gecmiş olsun kuzumBunda kanama alanım çok büyük canım ona göre o küçüktü progesteron verdi vajinal
2 saat dayanamıyorum 1 saat tutuyorum valla benBen 2 saat tutuyordum