- 25 Eylül 2022
- 9.240
- 13.377
- 36
Rahim iyice büyüyor canım normal ben ilk gebeligimde kalçama giren agrıdan yere düşmüştümKızlar size birsey soracagım ben sımdı 23. Haftayı bıtırmek uzereyım bır haftadır bende şiddetli bir kalça agrısı basladı,bıldıgınız bacagımı atamıyorum bazen bıcak gıbı saplanıyo cızgı halınde kalcama,bunu yaşayanınız oldumu?neler yapmam lazım gecmesı ıcın,sımdıden boyleyse sonra ıyıce kötüleşir diye korkmaya basladım.(siyatik yada fıtık gibi bişey sanırım)
Verdim 1000 den büyük canım üzerini göstermiyor saglık ocagıYaaa allahın hikmeti görüyormusun kuzum onca çabala uğraş geç olsun bebek istiyorsanız ameliyat demişler ve süprizzzz allahın hikmetikan verdin mi
Kaçırmış olabilir miyim diyorsun o zaman kuzucum yani bence de kaçırmış olabilirim kanama ve ağrı olunca anladım çatladığını ama adetin 8 günü çok erken değil mi?
Tamam kuzum öyle yapayımBazen erken olabılıyor takvıye yada bal çörek otu falan benımkını one cekıyordu mesela.sen bı hafta daha devam et ovulasyona bence pik oldu ama göremedik,ama tabıkı olmamıs olma ıhtımalıne karsı bı 8-9 gun daha yap bence testı.
Valla kuzum bilemicem erken gibi geldi bana tam oluşmadan çatladıysa gebelik bu ay da yatarBenimde bazen yumurtlama hemen adetten sonra 9. Günde olmuştu o ay hamile kalmıştım hatta düşük yapmıştım canım
Döngüm değişiyor artık canım 27-28-29 günde bir oluyorum hep geçen ay 27 oldumDöngün 21 günde ise erken degil canım
Yaa meloşumm ben ozellıkle aksamları dayanamıyorum bu agrıya,senınkıde boyle hergun devam edıyormuydu bunu azaltmanın bır yolu yokmuRahim iyice büyüyor canım normal ben ilk gebeligimde kalçama giren agrıdan yere düşmüştüm
Haftaya cuma sünnetle dil bağını kestiricez sonra bakalım kız ben senin gibi cesur diğilimHadi kız sende yap bekleme
Canım ben bu ovu testini çok yaptım stres oluyordum aylardi yaptım olmadı 3 2 3 2 deneyerek 2 defa hamile kaldımKızlar yardıma ihtiyacım var2 güne pik görürüm derken bugün bu şekilde çıktı. Dün akşam üstüne doğru ağrı bir de kanama oldu çok az lekelenme tarzında çatladı sanırım ama olgunlaşmadan çatlayan yumurta tutar mı acaba ? Ben ovulasyon diye mi hesaplıcam şimdi bunu anlamadım
Aaa süper çok güzel ilerlesin canımkızlar bu arada önceki kan testim iki gün önce 136 dı bugün ki 385 çıkmış çok şükür artış iyi gibi degil mi
Bacak diğil ama kasık ağrısı ilk günden vardır yani hafif ağrı diğil baya baya ağrı çektim hatta hep diyordum kendime acaba gebeler nasıl geziyor dışarda çünkü fazla yürüyemiyordum hemen oturmaya yer arıyordumKızlar size birsey soracagım ben sımdı 23. Haftayı bıtırmek uzereyım bır haftadır bende şiddetli bir kalça agrısı basladı,bıldıgınız bacagımı atamıyorum bazen bıcak gıbı saplanıyo cızgı halınde kalcama,bunu yaşayanınız oldumu?neler yapmam lazım gecmesı ıcın,sımdıden boyleyse sonra ıyıce kötüleşir diye korkmaya basladım.(siyatik yada fıtık gibi bişey sanırım)
Ayy canıım benımkı saplanmalı bıcak gıbı,evde iş bıle yaptırmıyo gece lavaboya kalkıyorum kalcama aniden agrılar saplanıyor.aksama dogru cogalıyor,neyın nesı bılemedım.kasık agrısıda sıkıntı hep tedırgın etmıstır senı ama cok sukur bebegın yanındaBacak diğil ama kasık ağrısı ilk günden vardır yani hafif ağrı diğil baya baya ağrı çektim hatta hep diyordum kendime acaba gebeler nasıl geziyor dışarda çünkü fazla yürüyemiyordum hemen oturmaya yer arıyordum
Cnm senın döngün nasıl, adetın kaç gun suruyorKaçırmış olabilir miyim diyorsun o zaman kuzucum yani bence de kaçırmış olabilirim kanama ve ağrı olunca anladım çatladığını ama adetin 8 günü çok erken değil mi?
Magnezyum içeceksin canım vermedimi doktorYaa meloşumm ben ozellıkle aksamları dayanamıyorum bu agrıya,senınkıde boyle hergun devam edıyormuydu bunu azaltmanın bır yolu yokmu
Kız ben istedim mi kara kars düşünüyorumHaftaya cuma sünnetle dil bağını kestiricez sonra bakalım kız ben senin gibi cesur diğilim
Magnezyum mutlaka kullan gerçi bana faydası olmadı ama sende kalça ağrısı İn şa Allah faydasını görürsün.Evet ben çok zor hamilelik geçirdim çok şükür Allahıma oldu bitti bebeğim benimleAyy canıım benımkı saplanmalı bıcak gıbı,evde iş bıle yaptırmıyo gece lavaboya kalkıyorum kalcama aniden agrılar saplanıyor.aksama dogru cogalıyor,neyın nesı bılemedım.kasık agrısıda sıkıntı hep tedırgın etmıstır senı ama cok sukur bebegın yanında
Yok onu demiyorum 3 çocuk yaptın yaKız ben istedim mi kara kars düşünüyorum
Benimde yardım edenim yok canım kızlarım var onlarda ne kadar yapabilirse bunu nasıl büyütecem diye çok agladıgım günler oldu şimdi birde bu bebek geldi bişe demek istemiyorum ama allahın zoruna gider diye ama ben çok bitigim sosyal hiç bir hayatım kalmadı saçımı bile zor toplar oldum canımmYok onu demiyorum 3 çocuk yaptın yaben ikinciyi bile diyorum yapa bilirmiyim hiç yardım edenim yok
Bende kasık ve bel agrısından ölecem hamile olduguma inanmıyorum ya acaba adet miBacak diğil ama kasık ağrısı ilk günden vardır yani hafif ağrı diğil baya baya ağrı çektim hatta hep diyordum kendime acaba gebeler nasıl geziyor dışarda çünkü fazla yürüyemiyordum hemen oturmaya yer arıyordum
Senin kızların yaşta benim kardeşimin 2 kızı var ama o hala onlara bebek gibi bakıyor sanki hiç büyümemişler çünkü başka çocuk yok senin gözünde büyümüşler ama aslında küçükler onlarda zor tabi ama irelide hiç peşiman olmucan emin ol.Bende 1 tane düşün bende öyleyim ek gıdası var diye dışarı çıkamıyorum bazen salmak lazım işte ben onu yapamıyorum bu hiç iyi bir şey diğil Allahın zoruna gider ondan her anıma şükür ediyorum çok bekledim her şey gecicek bizde toparlanıcaz kuzumBenimde yardım edenim yok canım kızlarım var onlarda ne kadar yapabilirse bunu nasıl büyütecem diye çok agladıgım günler oldu şimdi birde bu bebek geldi bişe demek istemiyorum ama allahın zoruna gider diye ama ben çok bitigim sosyal hiç bir hayatım kalmadı saçımı bile zor toplar oldum canımm