Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kızlar size birsey soracagım ben sımdı 23. Haftayı bıtırmek uzereyım bır haftadır bende şiddetli bir kalça agrısı basladı,bıldıgınız bacagımı atamıyorum bazen bıcak gıbı saplanıyo cızgı halınde kalcama,bunu yaşayanınız oldumu?neler yapmam lazım gecmesı ıcın,sımdıden boyleyse sonra ıyıce kötüleşir diye korkmaya basladım.(siyatik yada fıtık gibi bişey sanırım)
Rahim iyice büyüyor canım normal ben ilk gebeligimde kalçama giren agrıdan yere düşmüştüm

Döngün 21 günde ise erken degil canım
Kaçırmış olabilir miyim diyorsun o zaman kuzucum yani bence de kaçırmış olabilirim kanama ve ağrı olunca anladım çatladığını ama adetin 8 günü çok erken değil mi?

Kızlar yardıma ihtiyacım var 😔 2 güne pik görürüm derken bugün bu şekilde çıktı. Dün akşam üstüne doğru ağrı bir de kanama oldu çok az lekelenme tarzında çatladı sanırım ama olgunlaşmadan çatlayan yumurta tutar mı acaba ? Ben ovulasyon diye mi hesaplıcam şimdi bunu anlamadım
Canım ben bu ovu testini çok yaptım stres oluyordum aylardi yaptım olmadı 3 2 3 2 deneyerek 2 defa hamile kaldım

Kızlar size birsey soracagım ben sımdı 23. Haftayı bıtırmek uzereyım bır haftadır bende şiddetli bir kalça agrısı basladı,bıldıgınız bacagımı atamıyorum bazen bıcak gıbı saplanıyo cızgı halınde kalcama,bunu yaşayanınız oldumu?neler yapmam lazım gecmesı ıcın,sımdıden boyleyse sonra ıyıce kötüleşir diye korkmaya basladım.(siyatik yada fıtık gibi bişey sanırım)
Bacak diğil ama kasık ağrısı ilk günden vardır yani hafif ağrı diğil baya baya ağrı çektim hatta hep diyordum kendime acaba gebeler nasıl geziyor dışarda çünkü fazla yürüyemiyordum hemen oturmaya yer arıyordum

Bacak diğil ama kasık ağrısı ilk günden vardır yani hafif ağrı diğil baya baya ağrı çektim hatta hep diyordum kendime acaba gebeler nasıl geziyor dışarda çünkü fazla yürüyemiyordum hemen oturmaya yer arıyordum
Ayy canıım benımkı saplanmalı bıcak gıbı,evde iş bıle yaptırmıyo gece lavaboya kalkıyorum kalcama aniden agrılar saplanıyor.aksama dogru cogalıyor,neyın nesı bılemedım.kasık agrısıda sıkıntı hep tedırgın etmıstır senı ama cok sukur bebegın yanında🥰🧿🧿

Ayy canıım benımkı saplanmalı bıcak gıbı,evde iş bıle yaptırmıyo gece lavaboya kalkıyorum kalcama aniden agrılar saplanıyor.aksama dogru cogalıyor,neyın nesı bılemedım.kasık agrısıda sıkıntı hep tedırgın etmıstır senı ama cok sukur bebegın yanında🥰🧿🧿
Magnezyum mutlaka kullan gerçi bana faydası olmadı ama sende kalça ağrısı İn şa Allah faydasını görürsün.Evet ben çok zor hamilelik geçirdim çok şükür Allahıma oldu bitti bebeğim benimle🤲🏻

Yok onu demiyorum 3 çocuk yaptın ya🤭ben ikinciyi bile diyorum yapa bilirmiyim hiç yardım edenim yok🥴
Benimde yardım edenim yok canım kızlarım var onlarda ne kadar yapabilirse bunu nasıl büyütecem diye çok agladıgım günler oldu şimdi birde bu bebek geldi bişe demek istemiyorum ama allahın zoruna gider diye ama ben çok bitigim sosyal hiç bir hayatım kalmadı saçımı bile zor toplar oldum canımm

Bende kasık ve bel agrısından ölecem hamile olduguma inanmıyorum ya acaba adet mi
Olacam diyorum annemle aramız 10 dak yürüyerek dün anneme hira kucagımda zor gittim belim koptu agrıdan

Benimde yardım edenim yok canım kızlarım var onlarda ne kadar yapabilirse bunu nasıl büyütecem diye çok agladıgım günler oldu şimdi birde bu bebek geldi bişe demek istemiyorum ama allahın zoruna gider diye ama ben çok bitigim sosyal hiç bir hayatım kalmadı saçımı bile zor toplar oldum canımm
Senin kızların yaşta benim kardeşimin 2 kızı var ama o hala onlara bebek gibi bakıyor sanki hiç büyümemişler çünkü başka çocuk yok senin gözünde büyümüşler ama aslında küçükler onlarda zor tabi ama irelide hiç peşiman olmucan emin ol.Bende 1 tane düşün bende öyleyim ek gıdası var diye dışarı çıkamıyorum bazen salmak lazım işte ben onu yapamıyorum bu hiç iyi bir şey diğil Allahın zoruna gider ondan her anıma şükür ediyorum çok bekledim her şey gecicek bizde toparlanıcaz kuzum

X