Bende aynı sekilde bı tane var 6 ya girecek ikinciyi kaybettim şimdi tekrar düşünüyorum inşallahYok aşkım bir tane oğlum var 6 yaşında. Kardeşi olsun diye yıllardır uğraşıyoruz işte
Valla senin ismini arıyordum karşıma çıktınNiqu çok güzel düşünmüşsün kuzum özledim hepinizi nasılsınız kızlar? Ne güzel yeni hamişler var bazen görüyorum topiclerde gerçekten hepinize tek tek buradaki adınızla çok dua etmiştim hepiniz hamile kaldınız çok çok çok mutlu oluyorum gerçekten
Ama olsun hatırlıyorum sen zor hamile kaldın inşallah sağlıkla büyürHiçte kolay diğilmiş anne olmak hele hiç yardım edenin yoksa ama düşününce ne kadar zor hamile kaldım ve çok zor gebeliğim olduğunu hatırlayınca şükür ediyorum her dakikama5 aylık oldu canım Allah olmayanlara nasip etsin
Çok geçmiş olsunKuzum tam başlamıştım karaciğer değerlerim yeniden bozulduPerşembe karaciğerim incelenecek bakalım. Riskliyim hep riskli olcam ama hamile kalabilirsin dedi genetikçi de kadın doğum da
Sen hamile kalıcan canım çünkü o konuda sende MaşAllah sorun yok ama artık riskli gebeliğin olucak aynı benim gibi bak aylardı yattım ama ilk gebeliğimde yatmadım hep çalıştım ama olmuyormuş demek böyle her kesin malesef rahat gebeliği olmuyor ve + artık her kes biliyor bana doktorların hepsi dediki sen hamile kalamıcan gebeliğimi stres ağlayarak geçirdim yeterki Allah ol desin olucak doktor kim yaKuzum tam başlamıştım karaciğer değerlerim yeniden bozulduPerşembe karaciğerim incelenecek bakalım. Riskliyim hep riskli olcam ama hamile kalabilirsin dedi genetikçi de kadın doğum da
İnşallah kuzum inşallahBende aynı sekilde bı tane var 6 ya girecek ikinciyi kaybettim şimdi tekrar düşünüyorum inşallah
Valla senin ismini arıyordum karşıma çıktın
Ama olsun hatırlıyorum sen zor hamile kaldın inşallah sağlıkla büyüröp yerime bebişi
Çok geçmiş olsuninşallah mucize ni sekilde iyilesirsin
İnşallah canım benim ben bugün femara ya başladım bakalım neler olacak aslında genetik test sonuçlarını bekleyecektim ama dayanamadımİnşallah kuzum inşallahinşallah ikimizde mucizelerimizi buluruz
Öyle kuzum Allah ım ol der ve olurSen hamile kalıcan canım çünkü o konuda sende MaşAllah sorun yok ama artık riskli gebeliğin olucak aynı benim gibi bak aylardı yattım ama ilk gebeliğimde yatmadım hep çalıştım ama olmuyormuş demek böyle her kesin malesef rahat gebeliği olmuyor ve + artık her kes biliyor bana doktorların hepsi dediki sen hamile kalamıcan gebeliğimi stres ağlayarak geçirdim yeterki Allah ol desin olucak doktor kim ya
Kendin mi başladın kuzum yoksa doktorla mıİnşallah canım benim ben bugün femara ya başladım bakalım neler olacak aslında genetik test sonuçlarını bekleyecektim ama dayanamadım
Aynen öyle umudunu Allah'a bırak o sana en güzelini nasip ederSen hamile kalıcan canım çünkü o konuda sende MaşAllah sorun yok ama artık riskli gebeliğin olucak aynı benim gibi bak aylardı yattım ama ilk gebeliğimde yatmadım hep çalıştım ama olmuyormuş demek böyle her kesin malesef rahat gebeliği olmuyor ve + artık her kes biliyor bana doktorların hepsi dediki sen hamile kalamıcan gebeliğimi stres ağlayarak geçirdim yeterki Allah ol desin olucak doktor kim ya
Sağol teyzesiBende aynı sekilde bı tane var 6 ya girecek ikinciyi kaybettim şimdi tekrar düşünüyorum inşallah
Valla senin ismini arıyordum karşıma çıktın
Ama olsun hatırlıyorum sen zor hamile kaldın inşallah sağlıkla büyüröp yerime bebişi
Çok geçmiş olsuninşallah mucize ni sekilde iyilesirsin
Pcoslu bir sürü bebekleri olanlar var iyi düşün tamammıÖyle kuzum Allah ım ol der ve olurbenim oluyor ama sorunlu işte pcos da var
Öyle deme gücün yetiyorsa yap bı tane daha . Bu arada benim bı oğlum var 6 ya girecek ikincisi doğdu 3 gün yaşadı yoğun bakımdaydi vefat ettiSağol teyzesisen ikinci bebiş istiyorsun ne güzel bir tane varmış Allah korusun Benimde yaş 36 bazen diyorum oğlum tek kalmasın ama nasıl olucak aklım almıyor
Sen yazınca mutlu oldum oğlun varmış çok iyi İn şa Allah yine olur canımÖyle deme gücün yetiyorsa yap bı tane daha . Bu arada benim bı oğlum var 6 ya girecek ikincisi doğdu 3 gün yaşadı yoğun bakımdaydi vefat etti
Kesinlikle engel diğilPcos engel değil hamile kalmana bende de var çünkü
Herkese selam kızlar ben de varım
Olacak canım sadece zamanı varKuzum tam başlamıştım karaciğer değerlerim yeniden bozulduPerşembe karaciğerim incelenecek bakalım. Riskliyim hep riskli olcam ama hamile kalabilirsin dedi genetikçi de kadın doğum da
Yaaa bebiş nasıl, sen nasılsın kuzumSağol teyzesisen ikinci bebiş istiyorsun ne güzel bir tane varmış Allah korusun Benimde yaş 36 bazen diyorum oğlum tek kalmasın ama nasıl olucak aklım almıyor
Bence pes etme yap bı tane daha Allah büyüktür olursa olur olmazsa da çok şükür bı tane varSen yazınca mutlu oldum oğlun varmış çok iyi İn şa Allah yine olur canımGücüm yetmiyor aslında hamile çok zor kalıyorum eşimden başka yardım edenim yok eğer yine riskli olursa annem memleketten gelmeli bana bakmak için ama sonra peşiman olucam diye neden yapmadım malum yaş ileri ya yapmalıyım ve ya vazgecmeliyim
Perşembe günü Allah nasip ederse doğumum varSağol canım öpücük içinsende durumlar nasıl?
Evet Perşembe günü inşallah kavuruyoruzSağlıkla gelsin kuzu, az kalmış kavuştayaa
Bebiş hastalandı şimdi iyi çok şükürYaaa bebiş nasıl, sen nasılsın kuzumannelik nasıl birşeymiş ❤