YerimHep aklımdasın babyne yaptın büyüdü mü bebiş ismine ne koydun
Canım nasılsın seni göremiyordum neler yaptın
@Papatyamaviss ,melegim can , @IADK @destinesiaa @TASUU @L A L @golden-snitch @imagination forever onları da unutmayalım
Kuzummm sen nasılsınNiqu çok güzel düşünmüşsün kuzum özledim hepinizi nasılsınız kızlar? Ne güzel yeni hamişler var bazen görüyorum topiclerde gerçekten hepinize tek tek buradaki adınızla çok dua etmiştim hepiniz hamile kaldınız çok çok çok mutlu oluyorum gerçekten
İyi olmaya çalışıyorum kuzum. Sorunlarım devam ediyor onlarla uğraşıyorumKuzummm sen nasılsın
Düzenimiz aynen şükür oturmuş ama daha dün hastaneden çıktık 1 gün yattı dirençli ateşi vardı şimdi iyi çok şükürYunus bebiş nasıl sen nasılsın canım düzeniniz oturmuştur artık
Geçecek canım inşallah sen iyi ol yeterki. Bende iyi bebişle ugraşıyorum teyzesi yaramaz kız yoruyor beni birazİyi olmaya çalışıyorum kuzum. Sorunlarım devam ediyor onlarla uğraşıyorumgeçecek ama sen nasılsın kuzum bebiş nasıl
Ayyyy kuzum nasılsın?bak benim bura toplama sebebim var her kesi hamiş olmayanlar asla pes etmesin ve biz annişler size uğur getirsinNiqu çok güzel düşünmüşsün kuzum özledim hepinizi nasılsınız kızlar? Ne güzel yeni hamişler var bazen görüyorum topiclerde gerçekten hepinize tek tek buradaki adınızla çok dua etmiştim hepiniz hamile kaldınız çok çok çok mutlu oluyorum gerçekten
Oyyy yesin onu teyzesiGeçecek canım inşallah sen iyi ol yeterki. Bende iyi bebişle ugraşıyorum teyzesi yaramaz kız yoruyor beni biraz
Aminnn kuzum aminnnnAyyyy kuzum nasılsın?bak benim bura toplama sebebim var her kesi hamiş olmayanlar asla pes etmesin ve biz annişler size uğur getirsin
İyi olucaksın kuzum zaman lazım sadeceAminnn kuzum aminnnndualarınıza talibim iyi olmaya çalışıyorum kuzucum işte doktorlardan doktorlara Yunuscuk nasıl
Geçmiş olsun canım bizde hastalandık grip oldu tıkandı iki defa acile götürdük nefes alamadı hortumla aspire ettiler şimdi de ben evde serum su ile açıyorum burnunu adana çon sıcak klimalar hep açık bi sıcak bi soguk napacagımızı şaşırdıkİyi olucaksın kuzum zaman lazım sadeceSendende güzel haberler bekliyorum Yunus hastalandı hastanede yattık bu gün takip ettim şükür ateşi çıkmadı
Çok geçmiş olsun canım tekrarlamasın inşallahDüzenimiz aynen şükür oturmuş ama daha dün hastaneden çıktık 1 gün yattı dirençli ateşi vardı şimdi iyi çok şükürSenin bebiş nasıl ismi ne?
Yaaaaaaaa canımmmmm benimmm vallahi oldu sonunda iki aşılama olumsuz oldu bu ay tüp yaptık. Allahım sağlıkla ilerler inşallah zor olunca korku oluyor bazen
İnşallah kuzum inşallahİyi olucaksın kuzum zaman lazım sadeceSendende güzel haberler bekliyorum Yunus hastalandı hastanede yattık bu gün takip ettim şükür ateşi çıkmadı
Sizede geçmiş olsun..bende klima yok her şeyden koruyorum eve gelen giden yok kalabalık ortamına sokmuyorum nasıl hastalandı anlamıyorum 38.5 ateş gördükGeçmiş olsun canım bizde hastalandık grip oldu tıkandı iki defa acile götürdük nefes alamadı hortumla aspire ettiler şimdi de ben evde serum su ile açıyorum burnunu adana çon sıcak klimalar hep açık bi sıcak bi soguk napacagımızı şaşırdık