Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kizlar selaaamm. Cok mutlu oldum grubu gorunce😍😍.. ara ara hep aklima geliyorsunuz ama tabi herkes bir anneler grubuna dahil olup kayboldu haliyle.

Niqu Niqu cok guzel düşünmussun kuzum. Tesekkur ederiz bizi topladigin icin😍

Tikabasa Tikabasa beni unutmamissin cansin🤩 ama etiket yapip hic yazmamissin. Neler yapiyorsun. Buyudu mu bebisin?

Yazilanlari okudum ama kizlar herkes soyle bir özet gecse ne yapiyor ne ediyor? Ne de guzel olur

Gebe olduğun belli her şeye şimdi ağlıcan ben öyleydim mesela eşim alışmıştı bu duruma😅😅O zaman sevap kazandım açtım diye her kes mutlu çok iyi😍😍tabi biz çok konuşuyorduk adet öncesi saçma sapan testler😅😅
Ay ever bu aralar çok duygusalım normalde de duygusal bir insanım zaten bir de üzerine bu eklenince tabi😂😂🥲🥲🥲

Kizlar selaaamm. Cok mutlu oldum grubu gorunce😍😍.. ara ara hep aklima geliyorsunuz ama tabi herkes bir anneler grubuna dahil olup kayboldu haliyle.

Tikabasa Tikabasa beni unutmamissin cansin🤩 ama etiket yapip hic yazmamissin. Neler yapiyorsun. Buyudu mu bebisin?

Yazilanlari okudum ama kizlar herkes soyle bir özet gecse ne yapiyor ne ediyor? Ne de guzel olur
3 bebeli 1 kocalı olarak bu sıcaklarda huni kafamda takılıyorum 🥳🥳 işin şakası bir yana bu günümüze şükür🤲🤲🤲
Hoşgeldin sefa geldin, sen nasılsın kuzum 🥰

Hoş geldin kuzum iyiki geldin😍 ben mucize bebeğimi büyütüyorum🥰sen nasılsın?

3 bebeli 1 kocalı olarak bu sıcaklarda huni kafamda takılıyorum 🥳🥳 işin şakası bir yana bu günümüze şükür🤲🤲🤲
Hoşgeldin sefa geldin, sen nasılsın kuzum 🥰
Oyy maşallah sana kuzum🧿 2.hamileligi o kadar zor elde ettim ki 3.de olursa hayir demem diyordum ama 2.de elendim🤣 bebis iyi hos da dogum kısmıni zor toparladim. 2.sezeryan zor geldi bana valla. 29 haziranda bebişimi kucagima aldim şükür.. yenidoganliktan cikmak uzereyiz nasipse😍 bugunumuze sukur dedigin gibi. Senin bebis ne kadarlik oldu? Ismi ne?

Hoş geldin kuzum iyiki geldin😍 ben mucize bebeğimi büyütüyorum🥰sen nasılsın?
Hosbulduk canim benim😍😍 masallah sana ve bebise😍 adını cok guzel koymussun. Ne kadarlik oldu simdi Yunus? Ben de 1 ay olmadi dogum yapali. Ece kuşum dogdu cok şükür. Yeni yeni gaz sorunlariyla ugrasmaya basladik☺️

X