Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İn şa Allah canımYaaa ne güzel ismi varKesinlikle düzeni kur ilk başta zor oluyor ama sonra rahatlıcanÇok geçmiş olsun canım tekrarlamasın inşallah biz de iyiyiz çok şükür düzen oturmaya başladı yavaş yavaş ismi Deniz
Gebe olduğun belli her şeye şimdi ağlıcan ben öyleydim mesela eşim alışmıştı bu durumaO zaman sevap kazandım açtım diye her kes mutlu çok iyitabi biz çok konuşuyorduk adet öncesi saçma sapan testlerYaaaaa Niqu cok iyi düşündün bu grubu ay nasıl mutlu oldum anlatamam anılarım depreşti birbirimiz ile olan sohbetlerimiz çok güzeldi.Hiçbir topikte yoktu hala da yok. Hani insan yıllarca bir dostunu görmez de sonra görünce hasretle sarılır ya insan öyle duygulardayım şuan. Hepinize kocaman sarılıyorum kızlar ben sizi çok özlemişim
Çok şükür AllahımaDenemeye başladınmı doktorlar ne diyorİnşallah kuzum inşallah oyy çok geçmiş olsun kuzucum. Çok şükür daha iyiymiş
Sağol canım.Aaaa seninkidemi YunusMucizeni biliyordumNiqu çok geçmiş olsun canım
O ozgeeeee1 canım sağlıkla huzurla büyüt Deniz kuzuyu
Bizim eski topik "Yunus"cu çıktı bizde Yunusuz ve Mucizem4564 in oğluşu da Yunus
Bende hiç kusma olayı olmadı maşallah diyim prenses gibi hamilelik geçirdimKız benim ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmadı napacaz şimdi migren ataklarım olur benim ama inşallah bunda olmaz amin
Ben açtım ben düşündüm hepsi ben ben benvalla hepiniz dağıldınız bende açtımÇok duygulandımmmm şuan bu grubu görünceeee zaman çok hızlı geçiyor daha dün hamile kalmaya çalışıp birbirimize motivasyon konuşmaları yapardık kim düşündüyse bu grubu açmayı Allah razı olsun nerden geldi aklına
Canım çok teşekkür ederiz sizler de minik Yunuslarınızı sağlıkla büyütün inşallahNiqu çok geçmiş olsun canım
O ozgeeeee1 canım sağlıkla huzurla büyüt Deniz kuzuyu
Bizim eski topik "Yunus"cu çıktı bizde Yunusuz ve Mucizem4564 in oğluşu da Yunus
Ne iyi yaptın yaa anlından öpüyorumBen açtım ben düşündüm hepsi ben ben benvalla hepiniz dağıldınız bende açtım
Sağol canım öpücük içinsende durumlar nasıl?Ne iyi yaptın yaa anlından öpüyorum
Sağlıkla gelsin kuzu, az kalmış kavuştayaaÇok duygulandımmmm şuan bu grubu görünceeee zaman çok hızlı geçiyor daha dün hamile kalmaya çalışıp birbirimize motivasyon konuşmaları yapardık kim düşündüyse bu grubu açmayı Allah razı olsun nerden geldi aklına
Kuzum ben kimseyi unutmadım sadece eskiden konuşuncada nikleri unutuyordum aklımda tutamıyorumondan kızlar sağolsun etiket yaptılarNiqu beni unutmuşsun darıldım
Ayyyy iyi unutmamışsın gercekten tutamıyorum yahatta test yapıyordum etiket yapamıyordum her kesiCano Niqu ya darılma, o nikleri aklında tutamıyor, eski topikte de bundan dert yanardı hatırla, o sadece grubu kurmuş, eklenenler aklımıza gelenleri ekliyoruz ki ben şimdi seni arıyordum... Darılmaca kırılmaca yokkk... Sende hoş geldinn
Hoşbulduk canım napiyon nasılsın valla özlemişim sizleri yaCano Niqu ya darılma, o nikleri aklında tutamıyor, eski topikte de bundan dert yanardı hatırla, o sadece grubu kurmuş, eklenenler aklımıza gelenleri ekliyoruz ki ben şimdi seni arıyordum... Darılmaca kırılmaca yokkk... Sende hoş geldinn
Sıkıntı yok canısı nasıl gidiyor bebiş nasıl ne kadarlık olduKuzum ben kimseyi unutmadım sadece eskiden konuşuncada nikleri unutuyordum aklımda tutamıyorumondan kızlar sağolsun etiket yaptılar
Hiçte kolay diğilmiş anne olmak hele hiç yardım edenin yoksa ama düşününce ne kadar zor hamile kaldım ve çok zor gebeliğim olduğunu hatırlayınca şükür ediyorum her dakikama5 aylık oldu canım Allah olmayanlara nasip etsinSıkıntı yok canısı nasıl gidiyor bebiş nasıl ne kadarlık oldu
Kuzum tam başlamıştım karaciğer değerlerim yeniden bozuldu Perşembe karaciğerim incelenecek bakalım. Riskliyim hep riskli olcam ama hamile kalabilirsin dedi genetikçi de kadın doğum daÇok şükür AllahımaDenemeye başladınmı doktorlar ne diyor