Bende öyle diyorum bu defa stres yapmam olursa çok mutlu olurum tabi Allah büyük hayırlısıysa olsun canımBence pes etme yap bı tane daha Allah büyüktür olursa olur olmazsa da çok şükür bı tane var
yeni grupun ilk bebişi o zaman geliyorPerşembe günü Allah nasip ederse doğumum varbir kızım olucak
Oyyy Allah razı olsun kuzum benimOlacak canım sadece zamanı varherşey yoluna girecek. Sana çok dua ediyorum
Düşünüyorum kuzum. Herşey iyi olacakPcoslu bir sürü bebekleri olanlar var iyi düşün tamammı
Çok şükür canım, sallan yuvarlan yaşıyoruz elhamdülillahHoşbulduk canım napiyon nasılsınvalla özlemişim sizleri ya
Ohhhh maşallah kuzumaBende hiç kusma olayı olmadı maşallah diyim prenses gibi hamilelik geçirdim
Ay ever bu aralar çok duygusalım normalde de duygusal bir insanım zaten bir de üzerine bu eklenince tabiGebe olduğun belli her şeye şimdi ağlıcan ben öyleydim mesela eşim alışmıştı bu durumaO zaman sevap kazandım açtım diye her kes mutlu çok iyi tabi biz çok konuşuyorduk adet öncesi saçma sapan testler
Öncelikle hoşgeldin EdaYaaa bebiş nasıl, sen nasılsın kuzumannelik nasıl birşeymiş ❤
3 bebeli 1 kocalı olarak bu sıcaklarda huni kafamda takılıyorumKizlar selaaamm. Cok mutlu oldum grubu gorunce.. ara ara hep aklima geliyorsunuz ama tabi herkes bir anneler grubuna dahil olup kayboldu haliyle.
Niqu cok guzel düşünmussun kuzum. Tesekkur ederiz bizi topladigin icin
Tikabasa beni unutmamissin cansin ama etiket yapip hic yazmamissin. Neler yapiyorsun. Buyudu mu bebisin?
Yazilanlari okudum ama kizlar herkes soyle bir özet gecse ne yapiyor ne ediyor? Ne de guzel olur
Hoş geldin kuzum iyiki geldinKizlar selaaamm. Cok mutlu oldum grubu gorunce.. ara ara hep aklima geliyorsunuz ama tabi herkes bir anneler grubuna dahil olup kayboldu haliyle.
Niqu cok guzel düşünmussun kuzum. Tesekkur ederiz bizi topladigin icin
Tikabasa beni unutmamissin cansin ama etiket yapip hic yazmamissin. Neler yapiyorsun. Buyudu mu bebisin?
Yazilanlari okudum ama kizlar herkes soyle bir özet gecse ne yapiyor ne ediyor? Ne de guzel olur
Aynı benim gibi normaldede zaten duyğusalım gebelikte iyice abarttım yaniAy ever bu aralar çok duygusalım normalde de duygusal bir insanım zaten bir de üzerine bu eklenince tabi
Oyy maşallah sana kuzum3 bebeli 1 kocalı olarak bu sıcaklarda huni kafamda takılıyorumişin şakası bir yana bu günümüze şükür
Hoşgeldin sefa geldin, sen nasılsın kuzum
Benım oğlanda da bulanmadıKız benim ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmadı napacaz şimdimigren ataklarım olur benim ama inşallah bunda olmaz amin
Niqu naber büyüttün mü oğlanııııAynı benim gibi normaldede zaten duyğusalım gebelikte iyice abarttım yani
Hosbulduk canim benimHoş geldin kuzum iyiki geldinben mucize bebeğimi büyütüyorum sen nasılsın?