- 18 Haziran 2022
- 4.189
- 5.905
Kuzum katlanmaya göre hesap edersek 2 2 4, 4 4 8 diyelim varsa da idrar testinde daha çıkmaz sanki hem silik gördüm gibi ama ümitlendirmek de istemiyorum o kadar erken kan verilir miydi yavrumTest yaptım bu şekilde çıktı bozuk mu anlamadım darbe almış gibi ama çizginin olması gereken yerde de çizgi var gibi
Kuzum kurutma makinesiyle kuruttum şimdi daha belirgin olduKuzum katlanmaya göre hesap edersek 2 2 4, 4 4 8 diyelim varsa da idrar testinde daha çıkmaz sanki hem silik gördüm gibi ama ümitlendirmek de istemiyorum o kadar erken kan verilir miydi yavrum
Kuruttum bekleyemedim kurumasını kuruma çizgisi gibi mi yoksa var mı acaba ya ayyyy meraktan ölcemKuzum katlanmaya göre hesap edersek 2 2 4, 4 4 8 diyelim varsa da idrar testinde daha çıkmaz sanki hem silik gördüm gibi ama ümitlendirmek de istemiyorum o kadar erken kan verilir miydi yavrum
testte evet darbe almış gibi ama deger düşükse henüz bu testlerde cıkmayabilir canım ya kan ver yada biraz daha bekle adet günü test yaparsın varsa illaki koyulaşma olucaktır.Test yaptım bu şekilde çıktı bozuk mu anlamadım darbe almış gibi ama çizginin olması gereken yerde de çizgi var gibi
Aynen kuzum öyle yapcam artıktestte evet darbe almış gibi ama deger düşükse henüz bu testlerde cıkmayabilir canım ya kan ver yada biraz daha bekle adet günü test yaparsın varsa illaki koyulaşma olucaktır.
bunda daha belli bi çizgı oldugu ama bu testler cok yanıltıyor o yuzden emin olarak bişey diyemiyor insan yınede inşallah hamileliktirKuruttum bekleyemedim kurumasını kuruma çizgisi gibi mi yoksa var mı acaba ya ayyyy meraktan ölcem
Aaaa çok iyi ya canım ne güzel hep istedim 2 erkek çocuğuDostlarım cinsiyetimiz belli oldu. Bir oğluşum daha olacak
sağlıkla gelsin canımDostlarım cinsiyetimiz belli oldu. Bir oğluşum daha olacak
Ben yaş halinde de çok çok silince ondan öyle bir açıklama yaptım kuzum çok yanıltBiliyor çünküKuruttum bekleyemedim kurumasını kuruma çizgisi gibi mi yoksa var mı acaba ya ayyyy meraktan ölcem
Sağlıkla gelsin canımDostlarım cinsiyetimiz belli oldu. Bir oğluşum daha olacak
Hayırlısı olsun cnmDostlarım cinsiyetimiz belli oldu. Bir oğluşum daha olacak
İnşallah kuzum umudum yok ama bi ihtimal diyorum yine debunda daha belli bi çizgı oldugu ama bu testler cok yanıltıyor o yuzden emin olarak bişey diyemiyor insan yınede inşallah hamileliktir
Evet kuzum belli olur 2 güne herhalde normalde adetim 27 29 arası bugün 27 günümBen yaş halinde de çok çok silince ondan öyle bir açıklama yaptım kuzum çok yanıltBiliyor çünkü
Benim baş dönmem yeniden başladı umarım progesteron hormonun yükseliyor ve gebe kalırımUmarım siz de güzel haberi alırsınız ben gebeliğimi öğrenince doktor başlamıştı bende Progestana
Maşallah maşallahDostlarım cinsiyetimiz belli oldu. Bir oğluşum daha olacak
Umarım canımBenim baş dönmem yeniden başladı umarım progesteron hormonun yükseliyor ve gebe kalırım
Yok kuzum 6 yaşında. Birinci sınıfa gidiyorHayırlısı olsun cnmdiğer oğlan kaç yasına gelmişti sanırım 8 olmuştur.
Saglıcakla gelsın inşş
Oyy hayırlı olsun kuşum çok sevindim ❤Dostlarım cinsiyetimiz belli oldu. Bir oğluşum daha olacak
Amin inşallah teşekkür ederim canımSağlıkla gelsin canım