Ben vajina kullanıyordum ama oral kullananlar hep baş dönme oluyor diyordular ama olmayanlarıda var belkide alıştın burda korkulucak bir şey yokkiKızlar Progestan oral kullananınız var mi bende baş dönmesi yapıyordu bir kaş gündür yapmıyor etkisini mi kaybetti acaba diye korkmuyor değilim
Ne bileyim kuzum şimdiye kadar oluyordu olmayınca fark ediyor insan hemen yarın gidicem bakalımBen vajina kullanıyordum ama oral kullananlar hep baş dönme oluyor diyordular ama olmayanlarıda var belkide alıştın burda korkulucak bir şey yokki
Yarın git kuzum bir şey yok ilk başta dönüyor sonra geciyorNe bileyim kuzum şimdiye kadar oluyordu olmayınca fark ediyor insan hemen yarın gidicem bakalım
Tamam balım teşekkür ederimYarın git kuzum bir şey yok ilk başta dönüyor sonra geciyor
Bnım basıma gelmediği için bısey dıyemıcem, inş saglıkla ilerler gebeliğiniz bol dua etmkten baska çare yokArkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
Amin teşekkür ederimBnım basıma gelmediği için bısey dıyemıcem, inş saglıkla ilerler gebeliğiniz bol dua etmkten baska çare yok
Oy oy MaşAllah kuzum büyüsün güzelce
Oy oy MaşAllah kuzum büyüsün güzelcedoktor ne dedi?
Bünyen alışmıştır belki canınKızlar Progestan oral kullananınız var mi bende baş dönmesi yapıyordu bir kaş gündür yapmıyor etkisini mi kaybetti acaba diye korkmuyor değilim
Maşallah maşallah Rabbim sağlıkla büyütüp kavuştursun kuzum
Amin inşallah balım teşekkür ederimMaşallah maşallah Rabbim sağlıkla büyütüp kavuştursun kuzum
Nasıl yani bebek için erkenKesenin yeri güzel dedi bebek için falan zaten erken daha dedi bir on gün sonra gel bakalım dedi tiroidim düşükmüş bide ona ilaç verdi iğneye başlamadı daha
Bebeği görmek için yani kuzumNasıl yani bebek için erken
Yok artık ya bir baktın kucağında artık sen bu doktoru boş verBebeği görmek için yani kuzum
Değişicem zaten doktoruYok artık ya bir baktın kucağında artık sen bu doktoru boş ver
HYırlı olsun kuzummmmm ayyy ben bilmiyordum çok sevindim şimdi gördüm Allah kucağına almak nasip etsin
Bi kadın doğumcuya sormak lazım kuzum. Gebelik riski var, bu antibiyotiği alabilir miyim diye. İçme diyebilir başında olduğun içinKızlar bana bi bakınadetime 6 gün var kan verdim 2 çıktı doktor antibiyotik verdi dişim için gittim test verdim ne olur ne olmaz diye ne yapcam ben şimdi Niqu beyons Mervenur277 Papatyamaviss Tikabasa edahandro unuttuğum kızlarım
Pazartesiye kaldı o zaman kuzum pazartesi randevu bulabilirsem bi gidiyim bakayımBi kadın doğumcuya sormak lazım kuzum. Gebelik riski var, bu antibiyotiği alabilir miyim diye. İçme diyebilir başında olduğun için