Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kızlar bana bi bakın 😅 adetime 6 gün var kan verdim 2 çıktı doktor antibiyotik verdi dişim için gittim test verdim ne olur ne olmaz diye ne yapcam ben şimdi 🧐 Niqu Niqu beyons beyons Mervenur277 Mervenur277 Papatyamaviss Papatyamaviss Tikabasa Tikabasa @edahandro unuttuğum kızlarım 😘
Bebeğim ben hamile kaldığım ay üç kutu ab bitirdim , zaten gebelikte yada emzırmede kullanılan abler bunlar genelde
Size bir link vereyim burda ilacın ısmını yazarak guvenılır olup olmadığına bakabılıyorsunuz

Bebeğim ben hamile kaldığım ay üç kutu ab bitirdim , zaten gebelikte yada emzırmede kullanılan abler bunlar genelde
Size bir link vereyim burda ilacın ısmını yazarak guvenılır olup olmadığına bakabılıyorsunuz

Sağol kuzum şimdi bakıyorum hemen

Çıkmadı yazınca agumentim ve betiral yazmış canım

Siz gebeymişsiniz ben gebe değilim henüz aşılama yaptırdık sonrasında progestan verdi doktor 4 gün bi sorunum olmadı ama 5-6-7. Günlerde çok döndü bugün o kadar dönmedi bende sizin gibi korktum 😥
Umarım siz de güzel haberi alırsınız ben gebeliğimi öğrenince doktor başlamıştı bende Progestana🥰🙏🏻

yeni gördüm msjnı canım degerin yükselebilir bugün tekrar kan verseydin belli olur umarım hamilesindir 🤲
Test yaptım bu şekilde çıktı bozuk mu anlamadım darbe almış gibi ama çizginin olması gereken yerde de çizgi var gibi

Eklentiler

• IMG_9597.jpeg
    IMG_9597.jpeg
    48,9 KB · Görüntüleme: 22
X