Çok teşekkür ederim kuzumOyy hayırlı olsun kuşum çok sevindim ❤başlasın hazırlıklar o zaman
Canım naptın tekrarladınmı bugun testınıİnşallah kuzum umudum yok ama bi ihtimal diyorum yine de
Evet canım tekrarladım yok büyük ihtimalleCanım naptın tekrarladınmı bugun testını
Yaa hayırlı olsun canım. Şimdi gördüm. Sağlıkla doğsun inşallahDostlarım cinsiyetimiz belli oldu. Bir oğluşum daha olacak
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsunYaa hayırlı olsun canım. Şimdi gördüm. Sağlıkla doğsun inşallah
Cnm ben pek anlamıyorum, o nub falan
Ayy cok tatlıııı mervosummm,ben ılk gunden berı kız dıyorum bılıyosun.kız demeye devam
Sağol balııımm yaa inşallah kuzum öncelikle sağlıkla doğsun da tabi kız olsa iyi olurAyy cok tatlıııı mervosummm,ben ılk gunden berı kız dıyorum bılıyosun.kız demeye devam
Yaaa ne kadar minnak
Amin inşallah güzelimYaaa ne kadar minnakHiç anlamam bu işlerden boş ver ne olursa olsun sağlıklı olsun kuzum
Yok kuzum ben güvenmem erken gebelik iyisini al varsa göstericek hemen.İn şa Allah vardır ya
Kuzum ben de birçok kez strip testte böyle silik görmüştüm sma maalesef gebelik olmamıştı bence normal test dene garanti olsun inşallah bebeğin seninledir
Almadım artık yarın tekrar yaparım baktım koyulaşıyor öyle alırım artık kuzum inşallahYok kuzum ben güvenmem erken gebelik iyisini al varsa göstericek hemen.İn şa Allah vardır ya
Bende ondan emin olamadım sağol kuzum inşallahKuzum ben de birçok kez strip testte böyle silik görmüştüm sma maalesef gebelik olmamıştı bence normal test dene garanti olsun inşallah bebeğin seninledir