Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kızlar merhaba nasilsiniz?Hemen hepinizi geçen yıldan hatırlıyorum.Nasılsiniz?Beni hatırladınız mı bilmiyorum.Gecen yıl Ağustos ayında Afratafrac ın topigindeydik.Ben diş tedavisi için ayrılmıştım.Kısa süreli görüşmüştük ama hepinizi çok sevmiştim.Umarım çoğunuz hamile kalmissinizdir.Ben bu yıl da 3 aydır deniyorum.Agustos ve eylülde yumurtlama dönemini değerlendiremedim bu ay değerlendirdim beklemedeyim.

Kizlar 1 yas gunduz gece uyku duzeni nasil sizde gece meme ve mama beslenmesi nasil kesilir . Deneyimi olan paylasabilir mi?

E56B989B-2B4B-4AD1-8A1A-12BA92F50D37.jpeg

Eeee hadi cinsiyet tahmini alalım😅 meleğim de keşke görebilseydi yaa

Kızlar sizin tecrübelerinize güveniyorum dün leke geldi çamur gibi sabah bide akşam test yaptım ama strip test vardı elimde sizce güvenmeli miyim ? İlk test sabah diğeri akşam yaptığım edahandro edahandro Niqu Niqu fnd_50 fnd_50 Tikabasa Tikabasa aklıma gelmeyen diğer kızlarım 😘

Eklentiler

• IMG_0199.png
    IMG_0199.png
    429,3 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0223.png
    IMG_0223.png
    364,8 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar sizin tecrübelerinize güveniyorum dün leke geldi çamur gibi sabah bide akşam test yaptım ama strip test vardı elimde sizce güvenmeli miyim ? İlk test sabah diğeri akşam yaptığım edahandro edahandro Niqu Niqu fnd_50 fnd_50 Tikabasa Tikabasa aklıma gelmeyen diğer kızlarım 😘
Yok kuzum ben güvenmem erken gebelik iyisini al varsa göstericek hemen.İn şa Allah vardır ya🤲🏻

Kuzum ben de birçok kez strip testte böyle silik görmüştüm sma maalesef gebelik olmamıştı bence normal test dene garanti olsun inşallah bebeğin seninledir🤲🏻❤️

X