Boşuna bu grupu açmadım benKızlar bana bi bakınadetime 6 gün var kan verdim 2 çıktı doktor antibiyotik verdi dişim için gittim test verdim ne olur ne olmaz diye ne yapcam ben şimdi Niqu beyons Mervenur277 Papatyamaviss Tikabasa @edahandro unuttuğum kızlarım
Ayy dişim kötü ama kuzum ya pazartesi tekrar 5 in altında olursa içiyim mi yaBoşuna bu grupu açmadım benantibiyotik kullanma cevabı bekle canım
Balım ben de 6 gün kala kanda sıfırdı 3 gün kala 32 ile öğrendim sonucun ne zaman çıkıyorrr bize de haber verKızlar bana bi bakınadetime 6 gün var kan verdim 2 çıktı doktor antibiyotik verdi dişim için gittim test verdim ne olur ne olmaz diye ne yapcam ben şimdi Niqu beyons Mervenur277 Papatyamaviss Tikabasa @edahandro unuttuğum kızlarım
Çok teşekkür ederim balımmmmm sağlıkla sana da nasip olsun inşallahHYırlı olsun kuzummmmm ayyy ben bilmiyordum çok sevindim şimdi gördüm Allah kucağına almak nasip etsin
Haa ben bugün tekrar kan verdin sandımAyy dişim kötü ama kuzum ya pazartesi tekrar 5 in altında olursa içiyim mi ya
Gebelik varsa 5 altında olmaz pazartesiAyy dişim kötü ama kuzum ya pazartesi tekrar 5 in altında olursa içiyim mi ya
Kuzum bugün verdim 6 gün kala sonuç 2 pazartesi tekrar veririm artık bakalımBalım ben de 6 gün kala kanda sıfırdı 3 gün kala 32 ile öğrendim sonucun ne zaman çıkıyorrr bize de haber ver
O zaman kesin emin oluruz içerim yoksa ilacıGebelik varsa 5 altında olmaz pazartesi
Kuzum 3 olsa ihtımal yüksekti ama 2 bilemedım çok sınırKuzum bugün verdim 6 gün kala sonuç 2 pazartesi tekrar veririm artık bakalım
Eşim yarın tekrar verirsin diyor dişim ağrıyor eğer yükselmez aynı kalırsa başlarım antibiyotiğe bakalım hayırlısını istiyorum bu sefer canımKuzum 3 olsa ihtımal yüksekti ama 2 bilemedım çok sınır
İnş vardır tabi
Bebeğim ben hamile kaldığım ay üç kutu ab bitirdim , zaten gebelikte yada emzırmede kullanılan abler bunlar geneldeKızlar bana bi bakınadetime 6 gün var kan verdim 2 çıktı doktor antibiyotik verdi dişim için gittim test verdim ne olur ne olmaz diye ne yapcam ben şimdi Niqu beyons Mervenur277 Papatyamaviss Tikabasa @edahandro unuttuğum kızlarım
Sağol kuzum şimdi bakıyorum hemenBebeğim ben hamile kaldığım ay üç kutu ab bitirdim , zaten gebelikte yada emzırmede kullanılan abler bunlar genelde
Size bir link vereyim burda ilacın ısmını yazarak guvenılır olup olmadığına bakabılıyorsunuz
You can save breastfeeding
Hundreds of mothers are forced to interrupt nursing although few situations justify it. Moms and their babies need you. Save breastfeeding. Donate now.www.e-lactancia.org
Çıkmadı yazınca agumentim ve betiral yazmış canımBebeğim ben hamile kaldığım ay üç kutu ab bitirdim , zaten gebelikte yada emzırmede kullanılan abler bunlar genelde
Size bir link vereyim burda ilacın ısmını yazarak guvenılır olup olmadığına bakabılıyorsunuz
You can save breastfeeding
Hundreds of mothers are forced to interrupt nursing although few situations justify it. Moms and their babies need you. Save breastfeeding. Donate now.www.e-lactancia.org
Agumentın güvenilir canım ben kullandım emzirirken de kullandım , hamılelıkte idrar enfeksıyonundan dolayı kullandımÇıkmadı yazınca agumentim ve betiral yazmış canım
Şu an bende de öyle oldu sonucunuz neKızlar Progestan oral kullananınız var mi bende baş dönmesi yapıyordu bir kaş gündür yapmıyor etkisini mi kaybetti acaba diye korkmuyor değilim
Keseyi ve yolk sac gördük baş dönmelerim tekrar başladı yarın kalp atışı için gideceğimŞu an bende de öyle oldu sonucunuz ne
Siz gebeymişsiniz ben gebe değilim henüz aşılama yaptırdık sonrasında progestan verdi doktor 4 gün bi sorunum olmadı ama 5-6-7. Günlerde çok döndü bugün o kadar dönmedi bende sizin gibi korktumKeseyi ve yolk sac gördük baş dönmelerim tekrar başladı yarın kalp atışı için gideceğim
Umarım siz de güzel haberi alırsınız ben gebeliğimi öğrenince doktor başlamıştı bende ProgestanaSiz gebeymişsiniz ben gebe değilim henüz aşılama yaptırdık sonrasında progestan verdi doktor 4 gün bi sorunum olmadı ama 5-6-7. Günlerde çok döndü bugün o kadar dönmedi bende sizin gibi korktum
yeni gördüm msjnı canım degerin yükselebilir bugün tekrar kan verseydin belli olur umarım hamilesindirKızlar bana bi bakınadetime 6 gün var kan verdim 2 çıktı doktor antibiyotik verdi dişim için gittim test verdim ne olur ne olmaz diye ne yapcam ben şimdi Niqu beyons Mervenur277 Papatyamaviss Tikabasa @edahandro unuttuğum kızlarım
Test yaptım bu şekilde çıktı bozuk mu anlamadım darbe almış gibi ama çizginin olması gereken yerde de çizgi var gibiyeni gördüm msjnı canım degerin yükselebilir bugün tekrar kan verseydin belli olur umarım hamilesindir