Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Test yaptım bu şekilde çıktı bozuk mu anlamadım darbe almış gibi ama çizginin olması gereken yerde de çizgi var gibi
Kuzum katlanmaya göre hesap edersek 2 2 4, 4 4 8 diyelim varsa da idrar testinde daha çıkmaz sanki hem silik gördüm gibi ama ümitlendirmek de istemiyorum o kadar erken kan verilir miydi yavrum😅

Kuzum katlanmaya göre hesap edersek 2 2 4, 4 4 8 diyelim varsa da idrar testinde daha çıkmaz sanki hem silik gördüm gibi ama ümitlendirmek de istemiyorum o kadar erken kan verilir miydi yavrum😅
Kuzum kurutma makinesiyle kuruttum şimdi daha belirgin oldu 😂 ay dişçiye gittim iltihap varmış dişimde o yüzden kan verdim bugün 27 gün 3 gün kaldı adetime aslında

Kuruttum bekleyemedim kurumasını kuruma çizgisi gibi mi yoksa var mı acaba ya ayyyy meraktan ölcem 😂

Eklentiler

• IMG_9598.jpeg
    IMG_9598.jpeg
    51 KB · Görüntüleme: 34
Test yaptım bu şekilde çıktı bozuk mu anlamadım darbe almış gibi ama çizginin olması gereken yerde de çizgi var gibi
testte evet darbe almış gibi ama deger düşükse henüz bu testlerde cıkmayabilir canım ya kan ver yada biraz daha bekle adet günü test yaparsın varsa illaki koyulaşma olucaktır.

X