- 14 Mayıs 2021
- 4.505
- 8.855
Gecmıs olsuunn tasummHerkesler nasıl, benim bebeler hastaöksürük burun akıntısı var.
@melisaa93 den haberi olan var mı?
Tikabasa canım saç dökülmesi 3 4 aya azalacaktır. Ama vücüt ağrısını bende yeni yeni hissetmeye başladım. Biz 8 aylık olduk. Son iki aydır adet olmaya başladım. Bebe 3 aylık olduktan sonra diyete başladım. Kuzenim diyetisyen emziren anne diyeti yazdı. 92.5 ile doğuma gittim, 88.5 ile diyete başladım şimdi 76.8 im. Daha benimde 10-12 kilo vermem gerek.
Geçmiş olsun canım artık havalar soğudu alt üst giyindiriyorumHerkesler nasıl, benim bebeler hastaöksürük burun akıntısı var.
@melisaa93 den haberi olan var mı?
Tikabasa canım saç dökülmesi 3 4 aya azalacaktır. Ama vücüt ağrısını bende yeni yeni hissetmeye başladım. Biz 8 aylık olduk. Son iki aydır adet olmaya başladım. Bebe 3 aylık olduktan sonra diyete başladım. Kuzenim diyetisyen emziren anne diyeti yazdı. 92.5 ile doğuma gittim, 88.5 ile diyete başladım şimdi 76.8 im. Daha benimde 10-12 kilo vermem gerek.
Merveeeee kız sen hamile misinGeçmiş olsun kuzum
Yaaaa maşallah size, ismi de çok güzelmiş, yolu bahtı açık olsun, Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsınGecmıs olsuunn tasummmaşallah çok güzel kilo vermişssin bende kılo almaya basladım zaten hamıle kalmak ıcın vıtamındır takvıyedır 6 kılo almıstım,sımdı bı 3 daha aldım korkuyorum bende Allahım ınsallaj toplamda 10 kıloyla bu hamılelık seruvenını bıtırebılırım yoksa nefes alamam gıbıme gelıyor hersey yolunda gıdıyor Allaha şükür 4 aylık olduk heyecanla Poyraz Mirza yı bekliyoruz
Eveeettt aşkım cumartesi kese görmeye gidicez ama olsundu ben inanıyorum çok sağlıklı ilerliyor bebişimm teşekkür ederiz teyzesiMerveeeee kız sen hamile misinyaa ne kadar sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Oh oh maşallah ona ve sana annesiEveeettt aşkım cumartesi kese görmeye gidicez ama olsundu ben inanıyorum çok sağlıklı ilerliyor bebişimm teşekkür ederiz teyzesi
Amin canım AminSorunları aşmalarına sevindim, Rabbim daha da iyi etsin inşallah
4 ekimde gideceğiz kontrole canım gösterirse öğreneceğizİnş cnmsenin cinsıyet belli oldumu
Hayırlı haberler olsun inşallah4 ekimde gideceğiz kontrole canım gösterirse öğreneceğiz
Askim daha havuzdan ileri yol kat edemedik hahaha siz nası yaptınız teyzoslar bilgi verin acuk yaaOyy alerjik bebek zor cnm, tadımlara basladın mı emiyormu
Havuz ne kız?Askim daha havuzdan ileri yol kat edemedik hahaha siz nası yaptınız teyzoslar bilgi verin acuk yaa
Nası ogunlerj kuzum kız Uykusuzluktan ne yazdığımı bilmiyorum. Havuç havuccHavuz ne kız?
Cnm 1 ay oldu tadımlara başlayalı yani 5.ay btımınde basladım, emiyor ve suan günde 2 öğün yıyor,
Yavrum havuç, kabak, patates haşla çatalla ez, yoğurt ver, başla yawaş yawaş bnden demesiNası ogunlerj kuzum kız Uykusuzluktan ne yazdığımı bilmiyorum. Havuç havucc
Benimde başta gebeliğimde lekelenmem kırmızı oluyordu 1 gün hastanede yattım sonrada 9 ay hep yattım doktor izin vermedi kalkmaya en son aylar ufaktan kalkıyordum iğne oksapar progestan vuruyordum ve progestan fitil.Kanama neden oluyor hiç demiyorlarmı belki ilaçtan ola bilir ve kesimle yat kalkma WC dışında İn şa Allah böyle kanamayla o kadar kucağına alan kızlarımız olmuşkiArkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
Çok Teşekkür ederim yatıp dinleniyorum inşallah tez zamanda kanamam tamamen kesilir hamileliğim sağlıklı bir şekilde devam eder sağlıkla kucağıma alırımBenimde başta gebeliğimde lekelenmem kırmızı oluyordu 1 gün hastanede yattım sonrada 9 ay hep yattım doktor izin vermedi kalkmaya en son aylar ufaktan kalkıyordum iğne oksapar progestan vuruyordum ve progestan fitil.Kanama neden oluyor hiç demiyorlarmı belki ilaçtan ola bilir ve kesimle yat kalkma WC dışında İn şa Allah böyle kanamayla o kadar kucağına alan kızlarımız olmuşki