Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kızlar Progestan oral kullananınız var mi bende baş dönmesi yapıyordu bir kaş gündür yapmıyor etkisini mi kaybetti acaba diye korkmuyor değilim
Ben vajina kullanıyordum ama oral kullananlar hep baş dönme oluyor diyordular ama olmayanlarıda var belkide alıştın burda korkulucak bir şey yokki

Ben vajina kullanıyordum ama oral kullananlar hep baş dönme oluyor diyordular ama olmayanlarıda var belkide alıştın burda korkulucak bir şey yokki
Ne bileyim kuzum şimdiye kadar oluyordu olmayınca fark ediyor insan hemen yarın gidicem bakalım🙏🏻

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
Bnım basıma gelmediği için bısey dıyemıcem, inş saglıkla ilerler gebeliğiniz bol dua etmkten baska çare yok🤲

C34EE070-E51F-4CCC-B537-8D5EBE6FCC04.jpeg

Bakın teyzeleriiiii 🥰

X