Aaaaayy
Normal askım normal,özellıkle yuruyunce oluyor bendede,korkma hiçHiç sorma topiklerin prosuyduk artıkya bir şey dicem bazen hiç ağrım olmuyor basen böyle bel kaşık adet sancısı gibi ağrım oluyor normal mi bu kızlar ilk hamileliği de unuttum korkuyorum ya imagination forever
Normal kuşum normal. Rahim genişlemeye kese büyümeye başlıyor. İlk zamanlar belim çok ağrırdı benim deHiç sorma topiklerin prosuyduk artıkya bir şey dicem bazen hiç ağrım olmuyor basen böyle bel kaşık adet sancısı gibi ağrım oluyor normal mi bu kızlar ilk hamileliği de unuttum korkuyorum ya imagination forever
Ne edeyim baktımki her kes dağılmış olmaz dedim öyle toplansılar bakalım eskisi gibi dedimAaaaayynasıl mutlu oldum aklına geldiğim için çok güzel topic olmuş maziye döndüm resmen çok güzel düşünmüşsün Niqu
Hep aklımdasın babyAaaaayynasıl mutlu oldum aklına geldiğim için çok güzel topic olmuş maziye döndüm resmen çok güzel düşünmüşsün Niqu
Ay çok korktum ya valla adet olacam sanıyorum korkuyorumNormal kuşum normal. Rahim genişlemeye kese büyümeye başlıyor. İlk zamanlar belim çok ağrırdı benim de
Bugün belimde daha çok var kuzum aslında kasıktan ziyade. Ne bilim korktumNormal askım normal,özellıkle yuruyunce oluyor bendede,korkma hiçbu agrıların cogu gaz şişkinlik agrısı buarada,sancı yapıyor kasıklarda
Minnos yerlesıyor annesıBugün belimde daha çok var kuzum aslında kasıktan ziyade. Ne bilim korktum
Yok yok korkma büyüyor bebişAy çok korktum ya valla adet olacam sanıyorum korkuyorumAğrı girdikçe
Hadi bakım inşallah kuzum sen ne zaman gidecektin tekrar doktora?Minnos yerlesıyor annesıgecıyor o agrılar 10 gune kadar,sonra asıl şeyler baslıyo basta cok guzeldı
Tamam yavrum rahatladım birazYok yok korkma büyüyor bebiş
Ayyy çok iyi oldun geldin canım
Persembe sabahHadi bakım inşallah kuzum sen ne zaman gidecektin tekrar doktora?
Sevoşuumm
Fundaaa çok sevindimAynen öyle yanılmadınikincisi Allahım izin verirse inşallah