Aaaaayy nasıl mutlu oldum aklına geldiğim için çok güzel topic olmuş maziye döndüm resmen çok güzel düşünmüşsün Niqu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaayy nasıl mutlu oldum aklına geldiğim için çok güzel topic olmuş maziye döndüm resmen çok güzel düşünmüşsün Niqu
Normal askım normal,özellıkle yuruyunce oluyor bendede,korkma hiçbu agrıların cogu gaz şişkinlik agrısı buarada,sancı yapıyor kasıklardaHiç sorma topiklerin prosuyduk artık ya bir şey dicem bazen hiç ağrım olmuyor basen böyle bel kaşık adet sancısı gibi ağrım oluyor normal mi bu kızlar ilk hamileliği de unuttum korkuyorum ya imagination forever
Normal kuşum normal. Rahim genişlemeye kese büyümeye başlıyor. İlk zamanlar belim çok ağrırdı benim deHiç sorma topiklerin prosuyduk artık ya bir şey dicem bazen hiç ağrım olmuyor basen böyle bel kaşık adet sancısı gibi ağrım oluyor normal mi bu kızlar ilk hamileliği de unuttum korkuyorum ya imagination forever
Ne edeyim baktımki her kes dağılmış olmaz dedim öyle toplansılar bakalım eskisi gibi dedimAaaaayy nasıl mutlu oldum aklına geldiğim için çok güzel topic olmuş maziye döndüm resmen çok güzel düşünmüşsün Niqu
Hep aklımdasın baby ne yaptın büyüdü mü bebiş ismine ne koydunAaaaayy nasıl mutlu oldum aklına geldiğim için çok güzel topic olmuş maziye döndüm resmen çok güzel düşünmüşsün Niqu
Ay çok korktum ya valla adet olacam sanıyorum korkuyorum Ağrı girdikçeNormal kuşum normal. Rahim genişlemeye kese büyümeye başlıyor. İlk zamanlar belim çok ağrırdı benim de
Bugün belimde daha çok var kuzum aslında kasıktan ziyade. Ne bilim korktumNormal askım normal,özellıkle yuruyunce oluyor bendede,korkma hiçbu agrıların cogu gaz şişkinlik agrısı buarada,sancı yapıyor kasıklarda
Minnos yerlesıyor annesıgecıyor o agrılar 10 gune kadar,sonra asıl şeyler baslıyo basta cok guzeldıBugün belimde daha çok var kuzum aslında kasıktan ziyade. Ne bilim korktum
Yok yok korkma büyüyor bebişAy çok korktum ya valla adet olacam sanıyorum korkuyorum Ağrı girdikçe
Hadi bakım inşallah kuzum sen ne zaman gidecektin tekrar doktora?Minnos yerlesıyor annesıgecıyor o agrılar 10 gune kadar,sonra asıl şeyler baslıyo basta cok guzeldı
Tamam yavrum rahatladım birazYok yok korkma büyüyor bebiş
Ayyy çok iyi oldun geldin canımben nikleri aklımda tutamıyorumevet iyiki yaptım nasılsın?nasıl gidiyor?
Persembe sabahbakalım neler gorecegızkalp atışı olusmus demıstı,bıdakı persembe dınleyelım demıstı bakalım ne suprızler beklıyor bızıHadi bakım inşallah kuzum sen ne zaman gidecektin tekrar doktora?
Sevoşuumm
Fundaaa çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bir de edahandro muz vardıAynen öyle yanılmadın ikincisi Allahım izin verirse inşallah