- 21 Haziran 2009
- 2.965
- 4
- 53
- Konu Sahibi AswangCullen
- #1.921
Allah iyilerle karşılaştırsın seni canım çok zor bu adamları idare etmek, biz eşimle 19 yılı deviricez martta..:roflol:sağol canım evlenme zamanım geldi benim heralde :sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyilerle karşılaştırsın seni canım çok zor bu adamları idare etmek, biz eşimle 19 yılı deviricez martta..:roflol:sağol canım evlenme zamanım geldi benim heralde :sinifsinif:
Allah iyilerle karşılaştırsın seni canım çok zor bu adamları idare etmek, biz eşimle 19 yılı deviricez martta..:roflol:
gören öyle diyor canımda yaşımız 38 oldu 18 yaşında büyük oğlum küçüğü da 1. sınıfta..:kedi:amin canım :Saruboceq: allah herşeyin hayırlısını versin
19 yılmı :1shok: maşallah
sorması ayıp yaş kaçtı çok genç gibi geldin bana :kedi:
anaaa sen beni gördünmü kız....
sagol canım 16 yaşında nişanlandım askerde bekledim 19 yaşında da evlendim.hihoyyytAllah bağışlasın ablacım diyim o zaman :kedi:
şimdiden iyi geceler opuyorumnanaktan
sonra koyarım bu seneki bi resmimi profilden bakarsın..kaydirigubbakcemile5yok görmedimde konuşmalarından falan öle tahmin ettim kaydirigubbakcemile3
sonra koyarım bu seneki bi resmimi profilden bakarsın..kaydirigubbakcemile5
selam kızlar,nasılsınız
konu nedir bende dahil olayım :hulya: