yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

mügecim arkadasların msn si sende ekliyse benım grup adresıni verırmısın onlara daha rahat konusurduk yaa..böyle zor oluyor gerçekten

msn açamıyorum ben canım şuan bi sorun var galiba :gitme:
bendede bi papatya ekli zaten

yaa ben hediyelerimin fotolarını çekip yüklemek isterdim ama hediye paketi yaptırmıştım alırken,bozamadım :kedi:

bnde diyorum neden bn brdaykn msni açp meraba demedi kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarrrhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hediyelerimi az önce paketledim içim huzurla doldu valla yarın gönderiyoruz ne güzelll.hediye beklemekten çok yolaması mutlu etti beniopuyorumnanaktan

ayrıldık canım artık b:sinifsinif:ir sevgilim yok

yaa ben hediyelerimin fotolarını çekip yüklemek isterdim ama hediye paketi yaptırmıştım alırken,bozamadım :kedi:

sende eklle paketli ekle nolurr :kedi:

mügecik sen neler aldın önce sen yaz =)

ben bi tane fil biblosu aldımm
bi foto albümü aldımm
bide kupa aldımm inşallah beğenir

bnde diyorum neden bn brdaykn msni açp meraba demedi kaydirigubbakcemile3

papatya dururmuyum senle konuşmadan çok güzel gelişmeler oldu onlarıda ayrıca anlatıcam sana msn düzelince :jeyyar:

ben yılbaşı klasiği olan kırmızı donu hemencik aldım zaten =)
ilk önce bir çay seti almıştım,sonra ev hediyesi olmasın kişisel hediyeler olsun diye düşündüm,çok beğenerek bir çanta aldım,kendi zevkime uygun,gerçi beğenmezse değiştirir diye değişim kartı koydurdum ama inşallah beğenir opuyorumnanaktan
sonraa çook güzel bir çerçeve aldım,hemide süprizli bir çerçeve :jeyyar:
son olaraktaa meyve özlerinden yapılmış bir vücut sabunu aldım arkadaşıme,kendimede aldım tabe kaydirigubbakcemile2

valla bende çerçeve aldım sevgülümle dolanıyoduk markette takıldım bide büyük meyve tabağı aldım üzerinde paptyaları vvaaar bide don:) bide bebişe patik almıştm ama klcak sanırım küçük çnkü :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…