yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

canım yeterde sen havalarda uçuyodun gelcek falan diye neyse burda açmayalım uyarı alırız yine kaydirigubbakcemile3

ben gergindim iş meselesi vardıya olmayınca tartıştık işte iyiyiz ama serin aramız asllında benim hediyemde gelmedi :))

bende ne zaman gelsem topiğe uykum geliyoo ya kaydirigubbakcemile3fisfisfis

papatya kız banlanmayız korkma nerde konuşalım sue ya söyleyelim yopik açsın :))

valla benimkide gelmedi ama alck kişiyi öğrendim ya huzurlu uyurum artıkk zemuszemus

valla açsınn:) zaten herkes hediyesini alıp bu topic kapanınca açıcam demişti sue

günaydınlar ne topiği canım ya bende açarım istediğiniz topik olsun kaydirigubbakcemile5Şenizsositososito:lepi:

eeee napıyosunuz bakalım bu sabah biz kahvaltıya oturucaz şimdi 12.15 de okula gidicez sonra eve gelip iş yapıcam temizlik falan :uhm:

sabah sabah sizi eğlendireyim bari interneti karıştırırken yaban ın sözlerini buldum sizede yazayım dedim

- Ben yaban kaba vahşi, kimi zaman küfürbaz dağlarda yaşayan doğa adamıyım ben. normancıyım
-Ben senin bildiğin şehirli züppelere benzemem
-Yürü uLENNn,konuşma ulenn ormanda tantana yapma,,yürü ulenn seninle sevişmek zornda bırakma beni biliyorum istiyorsun istiyorsun.
-Bana bak küçük hanım sen küstahça evinin mutfagının yerini bile bilmediğin evinin salonunda şehirli züppe arkadaşlarınla çılgın partiler verirken ben dışarda ayılarla güreşirim. -niye ya -bilmiyorum yapımda var

yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

Yaban bankada sıra beklemektedir.Beklemekten çok sıkılmış olacakki :
-Bankayımı satın alıyorsun uleeeeeyn!

Veznedar kız
-Beyfendi lütfen terbiyenizi takınırmısız?!

-Nayır, ben küçükken o kadar fakirmişiz ki terbiyem hiç olmadı benim

Müşterinin biri:
-Dalgamı geçiyorsun lan!

-Neeeyy!Bana lan mı dedin uleeeeeyn

Rap müzik dinlerim

Vücudumla ritim tutar gerekirse dansa parandeyle girer kopterle çıkarım ,

Nama kimseye izletmem

Yaban top gibi yerlerde dönüyor dedirtmem üleeeyyynnn!

bu yaban beni çok güldürüyor ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim hediyem geldii lugesya çok teşekür ederiiim

kızlarımmmm benımde hediyem geldi çok güzelçok beğendm ama arkadasın nıkı yazmıyor sürdüyor hala gizemini
çok şk br takı kutusu,aynı model ve tarzdan bir anı defteri,bir yuvarlak ayna birde şık süs tabikkkkkiiiiii birde kırımsı donum
çok ama çok tşk ederim
çok sevndrik oldummmmmm

woman_2006 arkadaşım burayı okursan lütfen mesajlarını kontrol et, 3 defa mesaj attım ama forumda olmana rağmen hala görmedin, tlf yazdım sana en kısa zamanda dönersen sevinirim..

kızlaer ben geldim ama kimseler yoook :)

bugün su prensesim aradı çok mutlu oldum .. cnm yaa uzuun yılla rönce tanışmışız da görüşememiş iki arkadas gibi gibi konustuk..çok mutlu oldumm opuyorumnanaktan çok seker bi kızçeee kaydirigubbakcemile5

kızlaar sewgilim geldi ben memek yiip hemen askımlara didiyorum..film isliices :9 önce kursum war ama..sora gelincede gec gelmessem acarım yoksayatarım :)

hepinisi öperimmmm opuyorumnanaktan

kızlar naber ya debbie sue canım naber ya ne flimi kız delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…