- 21 Haziran 2009
- 2.965
- 4
- 53
- Konu Sahibi AswangCullen
- #2.401
:1hug:Gül be gülüm Allah gülmekten mahrum etmesin kimseyi..kumsalcım yaban tiplemesini sevmiyor belki de...gülmiiiim mi :kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:1hug:Gül be gülüm Allah gülmekten mahrum etmesin kimseyi..kumsalcım yaban tiplemesini sevmiyor belki de...gülmiiiim mi :kedi:
kızlaer ben geldim ama kimseler yoook :)
bugün su prensesim aradı çok mutlu oldum .. cnm yaa uzuun yılla rönce tanışmışız da görüşememiş iki arkadas gibi gibi konustuk..çok mutlu oldumm opuyorumnanaktan çok seker bi kızçeee kaydirigubbakcemile5
kızlaar sewgilim geldi ben memek yiip hemen askımlara didiyorum..film isliices :9 önce kursum war ama..sora gelincede gec gelmessem acarım yoksayatarım :)
hepinisi öperimmmm opuyorumnanaktan
:gitme:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanımsın o senin tatlılığın ve şekerliğin canısı hediyelerime bayıldım önce buraya sonra diğer tarafa resimlerini eklicem kaydirigubbakcemile3
magıc samsun sokaklarında afilli afilli pançosuyla gezen birini görürsen bilki o benim
kargom gelince giyindim hastaneye annemin yanına öyle gittim:kedi:herkes çok beğendi
ha bu arada siyah loya yazan poşetin altında donum,erkek arkadaşıma tel..da anlatıyordum çok pis fırça yedim hatta bir daha böyle bir etkinliğe katılmamıda yasakladı bende korkuma sakladım donumu yoksa yazacaktım suprensesinin donu diye
bunların hepsi bahane ben çok harika bir arkadaşla tanıştım bu sayede artık bırakmam ben oonu,tekrar tşk ederim SUEa.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy ßeğenmeme çok çok sevindiiiim :kedi: canım benim yaa KK sayesinde çook güzel bi dostum daha oldu :) hep yenileri ekleniyor..kullanabileceğin bir seyler olsun istedim ve cok sewindim :)
kızz o donu nası merak ettirdin eline gecemedi die :))) üstüne kocaman yasman lasım şimdi hihoyyythihoyyyt
ben tanıştığım arkadaslarım melek melek....
burdan canımcımlarıma kocamaaaan öpücükler opuyorumnanaktan
donuma bayıldım çeyizime artık ama ya ben boş boğaz olarak erkek arkadaşıma dedimki kargom geldi,şimdi giyip resim çekinecem kk ya koyacam felan dedim,meğerse bu kaç gündür içinde biriktiriyormuş ben böyle boş konuşunca patladı bende işte napıyım,kızdı o kadar ekleyemedim
yalnız şu mektubu kurşun kalemle değilde tükenmez kalemle yazsan daha iyi olmaz mıydı sue
yakışmış hemdeeee :1hug:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
yaa sorma :kedi: aldım elime kağıdı kalemi..gectim yataama ..yaa diyorum ne yazıcam ben şimdi hiç tanımadığım görüşmediğim birisine..önce uçlu kalemimle yaziim gerekirse silerim falan yada müsvette yaparım dedim..anam bir aldım kalemi devamı geliyor..beğendimde sonra onu wermeye karar werdim..düşünmeden içimden geldiğinceee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ehehehehe :kedi:
canımcım kitaptan taktiklere bak,kıskanç erkeklerle ilgilikaydirigubbakcemile3bem nişanlımda kızdı yaa..kargolar karışınca onunla gittik kızıyo bana o kadar hediye almak istiyor canın bana aaalll dedi :) ehehe bir türlü anlam weremedi su KK ya zaten :)))) yok tanımıyosunuz birbirinizi ne konusuosunuz erkeklerde war orada zaten resim çekilir de koyulurmu... amaaan kaydirigubbakcemile3 hep aynılar walla canımcım...hediyelerimi aldım donumuda söleyince erkek aldıysa kaydirigubbakcemile3 sorarım sana dio
naber kızlarrsositososito