- 4 Aralık 2009
- 1.726
- 0
-
- Konu Sahibi AswangCullen
- #2.361
ayy canım benim iyidir senden naber baccım sen olmasan haberim olmaz grmeden çıkardım kesin sağolasın yaaa kaydirigubbakcemile3
yok canım kavuşamadım henüz dün vermiş akşam üzeri kurbanı olduğumm kaydirigubbakcemile2
çok tatlı maşalllh aynı seeen zemuszemus
bak sen benim kuzumu gördünmü ablası :kedi:
Saol verdıgın için güvercinlerini ama su kızar bunu yenıyıla kadar kullanıcam canım opuyorumnanaktan
tatlım ii geceler saa.. diğer gelinin su geliirse iletirsin cnmcm olurmu :) samsundaymış..artıkın sana geliomuş dieee..
wayy gelinler hep su dan gidio.. sue ve su
bugün hallettim cnm heeepsini.. aşkumun kargosu samsuna ulaşmış sağ sağlim :) napiim işe gittim geldim hemen ptt yeklava: hallettim oradan.. iyiyim yaa sadece başım ağrıyor.. yaa bende adet düzensizliği war biraz aşşırı halde kanamam oluyor ve bitkin düşüyorum..dr amca ewlenene kadar böyle dedi :kedi:kaydirigubbakcemile3
şimdi birazcık sizi göriim dedim bidenemin hediyesi kitabıma bakıcam sora yatarım :)
sizler napıosunuuuuuus:hulya: görümceeem özledim kızzzkaydirigubbakcemile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan güle güle kullanın canım.beğenmiş olmanıza çokk sevindimŞeniz
Güle güle kullan kızzzzzzzzzsositososito
masumun gülegüle kullan hepsini a.s.
merhaba kızlar ben geldim hediyeleri gelen arkadaşlar güle güle kullansın hediyelerini
papatya gecen gece çok güldük başıma gelmeyen kalmadı ya
ya ben noldunu anlamadım ki bi görünüp bi kayboluyon
geçmiş olsun canım ya..