yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

ben bugün gönderdim ..canım kurbanım meraklanma artık az kaldı sabret üzülme yoldalar geliolar
ama kim olduğunu söyleyememm
istanbuldasın sadece bunu söyleyebiliriim :)

canm pazartesi werdiysen ancak bugün yarın ulaşır...

yaa kazen e acıksa sorim ben şakkıdı

Kız sen benı begenmıyonmu senağlama

süperler.
2side çok doğruuu

görümceciğim ben çıkiim artıkın :)hasret giderdik yeter bu kaaa :)

titapımı okiiip uyucam :)

tatlım ii geceler saa.. diğer gelinin su geliirse iletirsin cnmcm olurmu :) samsundaymış..artıkın sana geliomuş dieee..

wayy gelinler hep su dan gidio.. sue ve su

çıbık bana kim olduğunu soylesın bnm kurbanımkaydirigubbakcemile3
merakdanolenüyesimilyisi olcam yoksakaydirigubbakcemile3

Hu hu kumsal kız dunku canının çektıgı seyden yaptın mı?merak ettım kız kusura bakma bırden hamış oldugunu unuttum yahu
yok canım yapamadım daha dogrusu canım cekmemişti zaten saka yapmıştım sana :jeyyar: gel canım gel beklerim suudi arabistanın baskenti olan riyadh tayım canım abeni alda gel :1ninca:
ula mag ne sanslı gacısın

kumsal cok bengendım hedıyelerıni,corapları ayrı bır begendım ,sonra taba rengı kazagı da ,hiç birinin birbirinden ayıramadım valla alkisalkisalkis
sagol canım magıcde cok begendı ve benı cok mutlu etti sagolsun hihoyyyt
:mag'in kafasına vura vura hediyelerini almaya çalışan pasaklı simili: akannehir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cok hossun kıss a.s canım cok geömiş olsun :teselli:
askolsun kısss senınde canın ruhun sagolsun buyrunnnnnnnnn
Bu kumsalda sitede yok nerde acep yıne mısafırı geldı heralde hedıyesını aldımı acep Kazen ı çok merak edıyorum kım hedıye aldı Ona kı:uhm:delikafaduldendelikafadulden
geldım canım geldım ama siz yoksunuz doktora gitmiştim bebişe baktırdım 6 haftalıkmış cok sasırdım kocaman olmuş masallah.bende adet düzensizligi vardı hiç anlamadım :CüvCüv:
Hoşgeldın huzemuszemus

bende geldim kaydirigubbakcemile2
bu arada sanırım ben kimseye cıkmadım herkes hedıyesıne kavustu ama benımkı hala gitmemiş kaynanamlara.sanırım bana alacak olan arkadas vazgecti yollamaktan mafoldumben

Son düzenleme:
Kumsalcıgım hosgeldın kız çok dewındım cannın çekmedıgıne burda olsan yapardım canımSenın hedayen gelmedı hı hala :bbo:Maasallah bebış buudu hamılelıgın zormu geçiyor canım ya bızm gelınde ortalardan toz oldu heralde kitap okumaya gitti gidiş o gidiş senın mısafırınmı vardı bugun kumsalcıgım:dance:a.s.

Kız kumsal su guvercını sen mı kodun oraya bende yapım ondan kız:hulya:2 ters bır duz heralde hıkaydirigubbakcemile3

Darkınlıfe de bır ugradı sora toz oldu yahu bebışım nerdesın kız hedayenı aldın herade sesın çıkmıyor hulmaz:

Kız kumsal su guvercını sen mı kodun oraya bende yapım ondan kız:hulya:2 ters bır duz heralde hıkaydirigubbakcemile3

evet canım ben yaptım.resmi bılgısayarıne kaydet ondan sonra ımageshack ten ımza bölümüne ekle canım .imzan degişir güvercin olur

hosbulduk canım sende hosgeldın.yok canım bugün doktora gittim bebişe baktırdım 6 hafta 1 günlükmüş dedi doktor.kocaman olmuş benim bebişimde ben daha yeni ögreniyorum.adet düzensizligim var dıye adetim gecikincede hiç aklıma getirmemiştim hamile olacagımı çünkü normaldede bazen 2 ayda bır adet olurdum kısmetmiş demekki.hayırlısıyla evimize gelir inş bebegim.darısı tüm isteyenlere inşallahh

neyse ben cıkıyorum bebetom hem grip olmusum basım cooook agırıyor.hem midem bulanıyor delirecem.hemde cok uykum var canım.öpüyorum sizleri yarın görüşmek üzere

Hadi ii geceler kız geçmiş olsun sana senı kocamanopuyorumnanaktan

evet canım ben yaptım.resmi bılgısayarıne kaydet ondan sonra ımageshack ten ımza bölümüne ekle canım .imzan degişir güvercin olur

Saol verdıgın için güvercinlerini ama su kızar bunu yenıyıla kadar kullanıcam canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…