yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

kızlaaar selaaam ayy bana hediye alan kişiyide buldumm ohhh kaydirigubbakcemile2 çok mutluyumm

ayy canım benim iyidir senden naber baccım sen olmasan haberim olmaz grmeden çıkardım kesin sağolasın yaaa kaydirigubbakcemile3

yok canım kavuşamadım henüz dün vermiş akşam üzeri kurbanı olduğumm kaydirigubbakcemile2

çok tatlı maşalllh aynı seeen zemuszemus

kendiminkini öğrendim şimdi seni merak ediyorum kimin kurbanıymışsın ???

bak sen benim kuzumu gördünmü ablası :kedi:

petrol ofisinin yıllar önce bir reklamı vardı çocuk arka koltukta oturuyordu,zuzu diyordu elindede böyle bir zuzu,bayıldım ya

Saol verdıgın için güvercinlerini ama su kızar bunu yenıyıla kadar kullanıcam canım opuyorumnanaktan

kıyamam sana ben yaa,değiştir canım nasıl istersen ama ben göstercem sana istediğini imza yaparsın

tatlım ii geceler saa.. diğer gelinin su geliirse iletirsin cnmcm olurmu :) samsundaymış..artıkın sana geliomuş dieee..

wayy gelinler hep su dan gidio.. sue ve su

canım sueya senin kargon kaybolmasın parfüm olan benimki gerçekten o kadar sorun değildi,ama ah ettim gelsin hele donumun resmini çekecem suprensesinin donu diyede yazacam bide
bugün hallettim cnm heeepsini.. aşkumun kargosu samsuna ulaşmış sağ sağlim :) napiim işe gittim geldim hemen ptt ye :eek:klava: hallettim oradan.. iyiyim yaa sadece başım ağrıyor.. yaa bende adet düzensizliği war biraz aşşırı halde kanamam oluyor ve bitkin düşüyorum..dr amca ewlenene kadar böyle dedi :kedi:kaydirigubbakcemile3

şimdi birazcık sizi göriim dedim bidenemin hediyesi kitabıma bakıcam sora yatarım :)

sizler napıosunuuuuuus:hulya: görümceeem özledim kızzzkaydirigubbakcemile

kıs kısmı öyle herşeyini söylemez,hastayım demez hele hiç bak evde kalırsın benden söylemesi

magıc,kumsall tşkler kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için ....a.s.

hooop noluyo benden habersiz bacılar.....:jeyyar:

su annan rahatsızlanmış geçmiş olsun cnm ben elif adlı üyenin kurbanıymışım şimdi bakcam profiline abla mı demem gerk acebaaa bi bilgi edineyim

ya ben noldunu anlamadım ki bi görünüp bi kayboluyon

sevgilim geldi beklediğim gibi olmadı aramız açık gerçi konuştuk hallettik ama üzüldüm işte,bide kavga edersin barışırsın ama etkisi geçmez ya o durum var....

uzun zamandır takip ettiğim bir iş vardı ,araya kimleri sokmadımki 4 .kez mülakata gittim sanırım bu sefer elendim ....

annemin şekeri çıktı ,hastanede yatıyor gerçi hastane allahtan yakın ama erkek kardeşim ve babam var yarın yemek felan da bana kaldı...

daha anlatayımmı yeter mi ???

canım yeterde sen havalarda uçuyodun gelcek falan diye neyse burda açmayalım uyarı alırız yine kaydirigubbakcemile3

X