yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

debbie sue yollamış hediyeyi galiba sana dimi..zemuszemus

evet canım o gönderdi,bayıldım mektuba nasıl mutlu oldum anlatamam ,nasıl duygulandım

debbie sue ya bi ton laf etti o bir gün önce burdaydı beni o ara iş görüşmesine çağırdılar,kargo poşetinide ona verdim gönder diye oda samsunu bilmiyor bulamamış,kızdıkça kızmış ya bide üstüne ben bugün arayıp,kırmızı donum geldi,bide harika panço resim çekip eklicem ahdım var diye şaka yapınca patladı ,hala korkuyom kaydirigubbakcemile3

Kız su yenı resmın güzelmiş ha bende istıyorum ha ondan banada senağlama

iyiyiz işte canım napiim oğlan biraz öksürüyor canım sıkıldı ona ilaç veriyorum geçmezse götürcem gene...biraz burda kafamı dağıtıyorum sizde olmasanız zor valla...büyük oğlumlamı , ufaklamı bizim koca bebeklemi uğraşıyım bende 3 erkek...

ne resmi , hangi resim , bende bende...Şeniz

ehehe sen beni istemedin gelin die banane bananee :umursamaz: yaa adana we burası 13 trenle 16 saat yaaa..bi sömestrde giderim bide yaz tatilinde:gitme:ama yazık biseeemafoldumben örmedim görümcem kızz o kadar becerikli değilim sositososito

sue sende mi avoncusun canım
ewet avon cuyum cnm..15 yasından berikaydirigubbakcemile3

Ne yazdın kız su ya hı bızede güster çabuk haaaaaa

yaa olmas aşkitoma ösel lülülülülülü sanada yasarım görümcem bi mektup deelmi kıss

yerimsenibenbebetom bu akşam ne yapıyosun kısır,kek falan varmı..delikafadulden

Kız sen selam vermıyorsun yoksa bana kızdınız mı kız demın bi ton laf saydım kımse takmadı benı yahu bugun ewde kuran okuttum yanı ben okudum komşular geldı yoruldum iiice kızlar aşk olsun ben sızı hep soruyom kımse benı sormuyor:kedi:mafoldumben

valla kızlar yazın bi araya gelsek ne güzel olur dimi ...hihoyyyt

Allah kabul etsin canım ya annemle babam içinde okurmusun :sinifsinif:

benide sormuyolar napiim bende ağlarım şimdi..:sinifsinif:mafoldumben

hangisinden anlamadım:bbo:
Kız alttakı resım noel olan kız sukaydirigubbakcemile3
ne resmi , hangi resim , bende bende...Şeniz
Kız sende mı ıstıyon su anlatır nasıl koyacagınıkaydirigubbakcemile3
Yaz o zaman gelımnnnnnnnnnn:umursamaz:

yerimsenibenbebetom bu akşam ne yapıyosun kısır,kek falan varmı..delikafadulden

Hayır mercımeklı bulgur pılavı canım benım özloş cugumalkisalkisalkiscokacimcoook

canımcım kitaptan taktiklere bak,kıskanç erkeklerle ilgilikaydirigubbakcemile3

ayy benim çok güzel titabım war heeey cidden cok faydalı aşkıam kzınca ona bakar taktik uygulardım ama artıkın kavga etmeye vaktimis yok ditcek yaaopuyorumnanaktan

çok çok yararlı bir kitap içindeki notuma bitiorum zaten .. hep bas ucu kitabım olucak opuyorumnanaktan

sırnaşık şeysırnaşık şey

aay gecmiş olsun cnm hala iileşmedi oğlusun .. bal şervbeti içir bak annem hep öyle iilestiri bizi..balın içine limon sık şerbet yap onu içir hiiiç bişeycii kalmas.. bu bal şerbeti her derde devaymış hee vereliniortak

kızlar topik açiiiimmiii geyik eee

ay ne salağım sana soyluyorum bide neden bana slm vermiyorsun diye ancak gördüm,birini işletiyorumda tel.da kaydirigubbakcemile3annemin durumu yrın belli olacak şekeri yüksek hala ama akıllanır belki çok korktu ,hiç dikkat etmiyorki kendine bide hediyelerimin telaşından ay ne olur kusura bakma

maşşallah bacım 15 yaşında iş kadını olmuşsunn kaydirigubbakcemile3

aç canım ya sen aç istedim gecen akşam uyardılar bizi geyik yapıyorsunuz diye

Allah kabul etsin canım ya annemle babam içinde okurmusun :sinifsinif:
Saol kız özloş okurum tabııı kız ama isimlerını süle öldülermı canım :Saruboceq:
valla kızlar yazın bi araya gelsek ne güzel olur dimi ...hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3

benide sormuyolar napiim bende ağlarım şimdi..:sinifsinif:mafoldumben
Agla sende kız üffff bunlar hedayelestı ya ondan bızı unuttular ha :gitme:

Önemlı degıl canım ya senınde telasın varmış bırını işletıyon,ne yapacan işte boşver benı yahu :umursamaz:

yaa cnm mercimekli bulgur pilavı istedi şimdi nolcak görümcee :hulya:

Allah kabul etsin cnm..kız o kadar misafiir ağırlamışsındır şimdi yorul bi uyu yat halaa pc basında klava: dedikodu yapamas anacım ayrı kalır sonra :1hug:kaydirigubbakcemile3

ayy bugün su aradı benii.. işteydimm bi baktım yabancı no akannehir ptt den arıolardı onlar zannettiiiim sonra ponus zannettşiiim kübra dedi bi türlü aklıma gelmedi :kedi:

bir açtım nası mutlu oldum nası mutlu oldum zemuszemus

kızlar yaa görüşsek ne gzel olur yaaaa arada konusalım arasalım birbirimislee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…